0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (2,860 puan) tarafından
Ve haftaya ki fragman daha bı heyecanlı gibi smdi bu Cevdet baba bu çocukların neyi amcası mi yoksa abileri mi YouTube da abileri yaziyor

4 Cevaplar

0 oy
(70 puan) tarafından
Ay en sevdiğim karakter Cevdet baba 
-Reklam-
0 oy
(395 puan) tarafından
Ya Babasının erkek kardeşi herhalde bu bölümde cemi ile Zeliha ikiz onu öğrendim daha önce bu detay verildi mi bilmiyorum ama çok heyecanlıydı gene gözler doldu 

Yeni fragmanda akıyor resmen

Fakat sanki erken final olacak gibime geldi senaryo çok güzel ama azize bulununca biter mi bitmez mi bide annem ankara ile aynı gün reytingler düşüşe geçti umarım final olmaz ya 
(694 puan) tarafından
Azize diğerleri ile kardeş değilmi.
(395 puan) tarafından
Yok Azize annesinin ilk eşinden diğer 5 tanesi Öz Ama bunlar bunu bilmiyorlar
tarafından
Sahipsizler filminde bunlara bir sahip ciksrsa flim.biter.

Ama flim çok güzel bencede erken final olacak
(395 puan) tarafından
Aman ya star TV dizileri güzel oluyor umarım bir süre yayınlanır
0 oy
(5,709 puan) tarafından
Amcaları gibi mektupdada babası abi yazmış oda kardeşim dıye yazmış 
0 oy
(1,946 puan) tarafından

Ben kolay kolay TV açan insan değilim dizi film alakam yoktur ama buna kaç haftadır taktım çok güzel ama bugün beynim baya yandı o Cevdet çocukların neyi oluyor diğer en son elinde poşetlerle gelen adam neyleri oluyor aklımda isim tutma konusunda sıfırim:Dcok unutkanim eşim bazen bir film seyreder reklam girince namaza gider bak ben gelene kadar diyor geliyor sonra ne oldu diyor o adam onu yaptı bu adam onu yaptı Allah için tamam diyor hangi adamdan bahsediyon ben nerden bileyim diyor bı kriz geliyo bana şimdi filmin adını düşünüyorum bak aklıma gelmiyor beyin diye bişey kalmadı ki yorguktan uykusuzluktan 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 574 göst.
22 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde sweet rainbow (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
0 oy
4 cevap 239 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,860 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 931 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ugurbicegim (338 puan) tarafından soruldu

411,081 soru

12,373,700 cevap

42,639 kullanıcı

Kategoriler

...