0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde (2,925 puan) tarafından

Merhaba kizlar sacimi sariya boyamak istiyorum hatta boyadim ama yarim saattir hic ni degisiklik yok sacimda tek seferde acilmiyomu acaba bu sac rengi ben acemiyimde ilk defa boyuyorum sacimi ama yarim saattir acilmadi sacim aynii yaa:ermm:

9 Cevaplar

0 oy
(12,272 puan) tarafından
Hangi  renk saçın   önce  acıcı  surseydin  diycem  ama ne berbat   birsey
(2,925 puan) tarafından
Acici mi koyu kahverengi cnm hic bilmiyorum acici almadimko off yaaa
(12,272 puan) tarafından
Köyü kahveden  sarı ya dönmez  canım  acıcı  sürmen gerkyir  du
(2,925 puan) tarafından
Bilemedim cnm artik cok gec uzun bi sure beklemem gerekcek
(12,272 puan) tarafından
Ben kına sürmüştüm  açma işleminden sonra  küllü  kumral  yaptım  ama bakır oldu iyikide öyle oldu çok yakıştı; )) bence  en geç 1 ay sona açabilirsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım açıcı olmadan sacini acanassin ister boyalı ister boyasız olsun saç rengini açmadan sarı yapamassin açsan da istediğin sarıyı elde edemezsin önce açma işlemi sonra boyama işlemi yapman gerek saçında boya varsa açman zorlaşır
(2,925 puan) tarafından
Ilk defa boyadigim icin bilemedim acici yi ben boyadim sacimi offf kahretsin yaa moralim bozuldu
tarafından
Bozma moralini kuzum duzeltirsin ilerleyen zamanlarda
(2,925 puan) tarafından
Insallah cnm
0 oy
tarafından
Kendi sacinsa biraz açılır ama tam sarı olmaz .ama boya varsa saçında kesinlikle açıcı kullanman lazım oda çok yıpratıyor 
(2,925 puan) tarafından
Yok kendo sacim ilk defa boyuyorum acemiyim off bilemedim aciciyi
tarafından
İstediğin renkten bir kaç ton koyu olur ama her saç boyayı kabuk etmiyor .ablamın da öyle bı saat bekletse yinede değişmiyor illa kuaför boyuyor aciciyla
0 oy
(4,644 puan) tarafından
Önce açıcı sür 2 gün sonra da sarı boyayı sür tamamdır canım sadece boyayla olmaz kii
(2,925 puan) tarafından
Artik cok gec boyadim bilrmedim keske ilk burya sorsaydim yaa
(4,644 puan) tarafından
Canın sağolsun ama acaba nasıl bir renk çıkıcak
0 oy
(204 puan) tarafından
Koyu ustune acik tutmaz. Rengini sariya boyatcaksan sacini temizlemelisin yani acici yapmalisin acicida saat yok goz karari istedigin sariya gelmesini istiyorsan o na gore bekleceksin. Ama saci cok yipratiyor . Sacin rengi tonuna bagli belki az bekletirsen aciciyi yeterli olur sariya boyamak icin. Cok bekletirsen cok acar ve yipratir. Gozune dikkat et allerinle yapma alerji yapar kasinir. Eldiven giy. Da sonra 1 sampuanla. Sonra boyani sur. Da sonra 1 sampuanda yap ve krem bitti 
0 oy
tarafından
İlk saçı aciciyla acacksn sonra boya
0 oy
(4,877 puan) tarafından
Hangi açıcı kullandın 
0 oy
tarafından
Olur olur ama saçlarını çok aşırı yorarsın ve evde tek yaparsan tehlikeli olur 
0 oy
tarafından
Acıcı kullanmadan sarı ya dönmen çok zor cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 105 göst.
14 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisan89 (1,064 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 455 göst.
27 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,890 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Toprak48 (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
30 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Lovebayb (402 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,683 soru

23,764,768 cevap