Ya normalde tatlı kızdı çokta seviyordum,ailesinden bir farklı o geliyordu bana ama benim burada belirtmedigim hem fiziksel hem ruhsal rahatsızlıklarım var.Yorumlarda çalışmana engel yok diyenler falan olmuş ama buradan onlara da yanıt olsun.Zaten eşimde toplu taşımayla gideceğim uzak yerleri istemiyor,çünkü o da korkuyor bir şey olur diye.Kardeşi de kendi çalışıyor şu an sömürme gibi bir şey olmaz ama ben şuna sinirlendim ve üzüldüm biraz.O da zamanında abisiyle yaşarken çalışmıyordu,sadece bir ara çalışmış kısa bir süre sonra yine evdeymiş,sonra evden ayrılıp iş bulmadan arkadaşlarıyla eve çıktı o zaman da eşim ödedi asgari borcunu kartının.Sen kardeşi olarak üniversite mezunu olup ben o işi değil bu işi yapmak istiyorum diyerek 2 seneye yakın para kazanmadan durup evden ayrılınca kartının asgarisini ödetirken sorun olmuyordu da ben eşi olarak belli başlı geçerli sebeplerimden ötürü her işi yapamayacağım için el kızıyım diye mi bu o kadar battı.Bir de mesajda yanlış anlama abi karışmak istemiyorum ama şöyle böyle diye evde bir işe yaramadigima getirtmiş,o tatlı kız bu kadar düşüncesizce konuştuğu için üzüldüm ve sinirlendim.