0 oy
86 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,134 puan) tarafından

Bebeğimin kakasında beyaz şeyler var. Bu nedir. Resim için kusura bakmayın lütfen. Kötü bir şeymi. 

image

image

1 cevap

0 oy
(1,711 puan) tarafından
Mukus gibi görünüyor korkulacak birşey değil ama içiniz rahat etsin isterseniz bir doktora götürüp bu resmi gösterebilirsiniz 
(1,134 puan) tarafından
Cuma günü kontrolümüz var o zaman göstereceğim. İlk defa böyle geldi endişe ettim.
(1,711 puan) tarafından
Endişe edilecek bişey yok gibi görünüyor bebeğiniz kız ise eğer çok çol normal ben de çok gördüm o mukusu
(1,134 puan) tarafından
Evet kız bebeğim. Yediğim bir şey dokunmuş olabilir mi?
(1,711 puan) tarafından
Yüzünde kafasında veya vücudunun her hangi bir yerinde kızarık kabarıklık yoksa dokunmuş olamaz kız bebekler de bizim gibi akıntı salgılıyor çok normal mukus gibi şeyler gelmesi
(1,134 puan) tarafından
Yenidoğan lekenmesi oluyor ara ara . Başka bir leke kızarıklık yok. Noodle ve körili makarna yemiştim ondan şüphelendim. Bir daha asla yemem artık
(1,711 puan) tarafından
Ondan olduğunu düşünmüyorum ki 14 aylık bir anne olarak doğurduğum andan itibaren hamilelikte yiyemediğim ne varsa yedim Allaha şükür bişey de olmadı benim de kızım var ve arada ondan da mukusumsu Bişeyler geliyordu ablama sordum onun da kızı var o her kız bebekte oluyor korkma genital bölgesini özenle temizle dedi Allaha şükür 6 ayından sonra asla olmadı
(1,134 puan) tarafından
Bebeğim de vajinal akıntı da oluyor. Bazen sarı bazen beyaz
(1,711 puan) tarafından
Normal işte o ilk bebek sanırım benimde ilk bebeğim bende korkmuştum ama korkulacak bişey değil gerçekten
(1,134 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(1,711 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizem_clk21eker (1,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 229 göst.
0 oy
2 cevap 87 göst.
0 oy
0 cevap 117 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mervee15 (3 puan) tarafından soruldu

414,053 soru

12,461,957 cevap

46,758 kullanıcı

Kategoriler

...