0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (1,712 puan) tarafından

:Dkizlar duyduklarima inanamadim ya 65 yasda bu mumkunmu? Dun kardesimle konusurken soyledi

13 Cevaplar

+4 oy
(128 puan) tarafından
Saçmalamayın menepozdan çıkmak da ne demek anne annemde 72 yaşında adet görmeye başladı ağrısı vardı dr gittik rahmi tamamen alindi kadının götürün doktora
(1,712 puan) tarafından
Cogu kisi aynisini demis yorumlardad bikac gune goturecek babam
-Reklam-
+3 oy
(17,885 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ordan gelen her kan adet kanaması değildir üstelik Allah korusun çokta iyi şeylerin habercisi değil Büyük ihtimalle Rahimle alakalı bir sorun var bir kadın doğum uzmanına görünsün 
(1,712 puan) tarafından
Buyuk ihtimalki. Ilk defa duydum googlede arastirdim ama bisey bulamayinca merakdan buraya yazdim. Bikac gune babam gelecek goturecek bakalim nolacak
(17,885 puan) tarafından
İnşallah önemli bir şey değildir ama ihmal etmeyin sakin ne kadar çabuk o kadar iyi
+1 oy
(3,794 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
65 yaşında vajinadan kan gelmesi normal bı şey mj bacım Allah korusun kanser falan olmasın . Menapoz öyle girilip çıkılan bı şey mi 
0 oy
(428 puan) tarafından
Nasıl yani çıkmış mi girmiş mi
(1,712 puan) tarafından
Cikmis kiz
0 oy
(1,880 puan) tarafından

Menofoz öyle girip çıkılan bı şey mi :angel:

(1,712 puan) tarafından
Bende merak etdim kanamasi var, birazda agrisi
0 oy
(10,221 puan) tarafından

Ne anlatıyon be abla gözünı seveyim be abi :D

(1,712 puan) tarafından
:D okuduguna sende inanamadin demi abi ya))).
0 oy
(205 puan) tarafından
Belki özür kanamasidir herşeyi adet kanaması olarakta gormeyelim.Yine de doktora gitmekte fayda var
(1,712 puan) tarafından
Ozur kanamasimi? O yastami?
(205 puan) tarafından
Belki iç organlarıyla alakalıdır varsa rahmiyle alakalı .enfeksiyon ,myomda olabilir bilemiyorum .Kanama yine de normal degil
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Kadının belki başka bir hastalığı var her kanama adet kanaması değildir doktora görünmesi lazım 
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Annem 38 yaşında menepoza girdi şuan 63 yaşında 58 yaşında tekrar adet görünümlü kanaması az miktarda oldu.Dr götürdük rahim kalınlanlsmasi dedi Dr rahmi bebek varmış gibi kuretaj uyguladılar tehlikeli bir duruma sebebiyet vermemesi için.Dr götürmenizde fayda var.
(1,712 puan) tarafından
Bikac gune gidecek zaten. Icim daraldi valla rahim kanseride ola bilir diyolar .
(4,173 puan) tarafından
Yok ya öyle birsey değildir öyle birsey olsada rahmi komple yumurtaliklar vs alıyorlar benim kayin validem aldırmış komple korkmayın kadını da korkutmayin
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Kesinlikle acilen bir kadın doğuma görünsün eşimin anneaneside menapozdan kan yıl sonra adet gördü daha doğrusu öyle sanıyordu meğerse kadın rahim kanseri olmuştu 3 sene tedavilerden sonra vefat etti menapozdan sonra kan görmek iyi değil 
(1,712 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Inanamiyorum yaa 2 3gune gidecek
(9,916 puan) tarafından
İhmale gelmez hemen gitmeli
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Daha ilgincini anlatayım ben benim babaannemin ananesi çok uzun süre yaşamış bi kadın belli bi yaştan sonra tekrar kanaması olunca hastaneye götürülmüş kadın gerçekten adet olmuş hatta defalarca çocuk doğurduğu halde tekrardan bakire gibiymiş duyunca şok olmuştum acaba belli bi yaştan sonra vücut yenilenmeyr mi başlıyor 

Babaannemin annesi de uzun yaşadı onlarda ırsi sanırım annesi kadar olmasa da o da yaşı vardı öldüğünde 
(1,712 puan) tarafından
Kiz ilk defa duydum bunuda. Ama by milyonda vir olur. Yorumlarda rahim kanseri ola bilir diyolar
(1,330 puan) tarafından
Evet üzüldüm yorumları okuyunca ama dediğim gibi babaannemin ananesi çok çok uzun yaşamış da öyle olmuş
0 oy
(51,324 puan) tarafından
komik değil annemde menepozangirmisti kanamalari basladi meger rahim kanseriymis rahmi alindi
(1,712 puan) tarafından
Neee hadiyaaa. Kac yasindaydi anen
0 oy
(4,915 puan) tarafından
Benim annem 28 yaşında menepoza girdi 50 yaşında birden otururken bı kan boşaldı hemen ertesi günü hastaneye gittik ve malesef rahim kanseri olduğunu öğrendik rahim yumurtalık ne var ise alındı bir ay radyoterapi gördü hala daha kontrole gider yaşı varmış teyzenin ihmal etmeyin litfen
(1,712 puan) tarafından
Anidenmi bosaldi annende bunda azar azar siyah kan geliyo diyor.
(4,915 puan) tarafından
Aniden boşalıp devam etti canım parça parça gelmeye
(1,712 puan) tarafından
Anladim canim. Allah sifa versin cok kotu olmhs. Umarim bundada onemli bisey yoktur
(4,915 puan) tarafından
Hiç normal değil canım inşallah birşeyi yoktur ama siz yine de ihmal etmeyin

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 342 göst.
15 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 59 göst.
+1 oy
17 cevap 332 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Degistirdimgitti (2,813 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,339 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,642 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...