0 oy
270 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,791 puan) tarafından
Kızlar Yasmin +geri çekilme yapıyoruz adetim 3 gün geçti 5 ay önce operasyon geçirdim düzensizlik olabilir dedi ama sabahları kalktım mı inanılmaz mide bulantısı oluyor yoğun beyaz akıntı var geçen hafta mantar geçirdim ondan kaynaklı mi akıntı emin değilim ve sol kasıkta batma var kızım da da böyle belirtiler vardı

Bı iki kere eşim afedersiniz geri çekerken biraz kaza oldu hemen dus falan aldım ama yine de korktum mümkün mü kalmak test için bekliyim mi yapayım mı acaba yapsam çıkar mı 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bizde prezervatif artı geri çekilme ile korunuyoruz . imkanı yok hamileligin .

Ama adet de olmadim ustelik göğüs hassasiyeti .kasiklarda belde agri ve mide bulantim var .ya inşallah psikolojiktir .☹️
(3,791 puan) tarafından
Tamam cano post açarım :D
tarafından
Ulo kız sevda doktorum Azerbaycanli ..ve numarasi var bende ..cok sagolsun cok iyi biri gercekten ..yazinca hemen cevap veriyor ..
Kız esma amine ismi turkiyede emine degilmi::).valla dogrusu ismimin turkcesini hic sevemiyorum o yuzden sekerkiz denilmesini seviyorum
(3,791 puan) tarafından
Amine ismi de kullanıliyor Türkiye de
tarafından
Bilmiyordum☺️☺️

O zaman bana amine deyin ☺️ama seker kizi daha cok deyin
(3,791 puan) tarafından
Benim ağzıma emine alıştı:D
-Reklam-
0 oy
(3,791 puan) tarafından

Bacılar bir akıl verin napiyim ben :D

0 oy
tarafından
Geri çekilmeni bilmem ama 

Doğum kontrol hapı koruyor 
(3,791 puan) tarafından
Ayy inşaallah geceden beri uyku tutmadı :D 3 buçuk atıyorum doktor kesinlikle olmaması lazım şu anda dedi . Hap kesindir inşaallah ben hapla da kalanı duydum e kaza da olunca dedim yedik naneyi
tarafından
Biz şimdilik bıraktık ama kaç yıldır kullandım asla sorun yaşamadım
(3,791 puan) tarafından
İnşaallah canım sağol
0 oy
(8,335 puan) tarafından
Sende idrar yolu enfeksiyon vardı en son o yüzden de olabilir. 
(3,791 puan) tarafından
Hem idrar yolu enfeksiyonu hem mantar oldum ilaç fitil falan kullandım. Daha düzelmedi idrar testi de temiz eşimle de bı.haftaya yakın olmuyor . Niyeyse geçmiyor Yasmin mi agir geliyor anlamadım
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Hamile olduğunu sanmıyorum canm 
(3,791 puan) tarafından
Ne bileyim canım aklıma kurt düştü ben hapla da hamile kalanı duydum eşim de geri çekilirken kaza oldu çok yoğun da akıntı var
0 oy
tarafından
Askim supheli iliskinini uzerinden kac gun gecti 
(3,791 puan) tarafından
Ayy alıp yapmalı bugün yada yarın içim içimi yiyor valla
tarafından
Iyi o kadar sabredebileceksen ben cok sabirsizim :)
(3,791 puan) tarafından
Görmekten korktuğum şeyi görürüm diye beklicem ay Allah'ım ne derim doktora valla adam gidiyormus burdan gider ayak bomba olur valla ölse unutmaz beni başına bela oldum zaten :D
tarafından
Kiz yok doktorun anlayisli senin e napalim rahatsizlik olabilir cinsellik de ihtiyac yapmayalim mi mecbur yapilacak bisey boyle kazalar da olabilir rizki varki geliyo :) ama bence yokkk
(3,791 puan) tarafından
Allah razı olsun gerçekten çok anlayışlı iyi biri her daim yolu açık olsun :) eşim bile üzüldü gidiyor diye . Valla onun içinde gidersem ben utanırım off
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Bacım alsana test :) olur mu olur. Kaza oldu diyorsun. Bende aynı yöntemlerle. Aynı senin gibi ödüm kopuyor. 
(3,791 puan) tarafından
Kız valla ya :D daha olmadım of
0 oy
(11,818 puan) tarafından
Korkma psikolojik.hem hap hem çekilme daha neler.gebe filan degilsindir
(3,791 puan) tarafından
Ama bı kaç kez kaçırdı eşim off
0 oy
(129,283 puan) tarafından
puhahahahba sana ne demistim beeennn ullaann  gecmis olsun ☺️☺️☺️☺️
(3,791 puan) tarafından
Kız deme öyle sevdaaa :D daha olmadım Yusuf Yusuf su anda
0 oy
(246 puan) tarafından
2 senedir geri çekilmeyle ilişkimiz devam ediyor çok şükür hamile kalmadım hap de kullanmıyorum prezervatif de 
(3,791 puan) tarafından
Ben hap kullanıyorum ama eşim adetten sonra bı kere farkında olmadan bı kere de yarısında çekildi yani içime gitti yarısı
0 oy
(789 puan) tarafından
4 yil geri çekilmeyle korundum şuan hamileyim ama kendi isteğimle ilk hamileliğinde hapla korunuyodum ama düzensiz içtim düğünde 2 ay sonra hamile kaldım
(3,791 puan) tarafından
Hapı içtim geçirdiğim gün yoktur diye düşünüyorum
0 oy
(6,661 puan) tarafından

Test yap sonucu bana yaz lütfen:)

(3,791 puan) tarafından
3 3 buçuk yaşındaydi karar verdik olmadı 2 yıl denedik sonra ameliyat olman gerek dediler oldum şimdi onay bekliyoruz işte riskli bir durumdu
(6,661 puan) tarafından
Kız sen daha test yapmadın mı
Hakkında hayırlısı olsun
(3,791 puan) tarafından
Yok anam öyle gamsızim öyle eminim ki yapmadım :D pozitif görmekten korkuyorum :D
(6,661 puan) tarafından
Hadi yap merak ediyorum bende
(3,791 puan) tarafından
Akşam üstü gitcem almaya
0 oy
(10,302 puan) tarafından
aynu şekilde hamile kaldım maalesef oğlum 2,5 yaşında 
(3,791 puan) tarafından
Kız bende saati saatine içiyorum aslında ama bir iki kez eşimin o anlık afedersin zevkiyle geri çekmedi off bilmiyorum:D
(10,302 puan) tarafından
Nasip kısmet bundan sonrasi
(3,791 puan) tarafından
Öyle canım hakkımda hayırlısı neyse o olsun doktorun yasağını delmis olcaz olursa ama bakalım bekliyim yarın da olmaSam test yaparım
(10,302 puan) tarafından
Doktor çocuk yapmayı mi yasakladı :D aynen öyle hayırlısı olsun.  İlaç ağrı kesici falan kullandiysan antibiyotik oda gecikme yapar
(3,791 puan) tarafından
He :D şöyle ben miyom ameliyatı oldum açık olduğum ve yara çok olduğu için korunmamizi önerdi. Yani bi nevi yasak:D antibiyotik içtim mantar geçirdim
0 oy
(238 puan) tarafından
Şüpheli ilişki yumurtlama dönemine denk geldiyse ihtimal olabilir sen bir test al bence
(3,791 puan) tarafından
Adet bitiminnde oldu
0 oy
(242 puan) tarafından
Geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir doğum kontrol hapı kullanırkende hamile kalanlar oluyor diye biliyorum test yapın derim umarım herşey yolundadır
(3,791 puan) tarafından
Yarın almayı düşünüyorum canım olmuş mudur bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 403 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde SLN (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 40 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeli00022 (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 71 göst.
+3 oy
10 cevap 112 göst.

408,336 soru

12,267,613 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...