+1 oy
529 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından

3 hafta önce kız kardeşim görmüş erkek oglum oluyomuş ve annesi ölcek demişler bi kaç gün öncede kayınvalidem görmüş oglun oluyodu ama annesi öldü diyolar dedi bende yeni hamile olduğumu ögrendim dün ve cok korktum zaten normalde de ölüm korkusunu cok fazla yaşayan biriyim bilen bilir kızımı kaybettim 9 ay önce ondan sonra daha da arttı bu ölüm korkusu :(  bu arada geçenlerde bende görüyodum oglum oluyomuş kucagıma veriyolardı seviyodum filan

25 Cevaplar

0 oy
(1,265 puan) tarafından
Bence kızının ölümü etkilemiş hepinizi bilinç altı rahat olun 
-Reklam-
0 oy
(2,043 puan) tarafından
Canım daha önce kaybın olmuş bilincaltlarina işlediyse görmüş olabilirler. İnan insan hamile kaldığında ve anne olduğunda veya bir kayıp yaşadığında bu korku oluyor.

Ben 8 aylık hamileyken annem kanser olmuştu. Doğumdan 8 ay sonra da annem vefat etti. Ben bir yerim agrisa kanser miyim ölecek miyim oğluma kim bakacak diye ortada geziyordum. Sürekli hastaneye gidip testler yaptırıyodum 2 sene sürdü bu sürec. Şimdi ölümü kabullendim  ama anne olduğumuz için bu korku hep olacak . İçini ferah tut sen. 

Bunu kalkıp sana anlatmaları da ayrı bir olay. Zihin fakiri mi bu insanlar anlamadım. Kardeşine de laf attım ama kusura bakma canım :)
0 oy
(18,128 puan) tarafından
Her rüya gerçekleşecek diye birsey yoktur canım birde rüyalar görüldüğü gibi çıkmayabilir farkli anlamları vardır muhakkak ve gelip sana anlatmalari çok tuhaf rüya anlatılmaz görünce sadaka verilir
0 oy
(242 puan) tarafından
Bunu size anlatmış olmalarını anlamıyorum rabbim hayırlara çıkarsın inşallah siz yinede bu kadar kapılmayın rüya sonuçta içinizi ferah tutun 
0 oy
(152 puan) tarafından
Allahım akıl fikir versin hamile birine bu anlatılmaz. Cnm ama rüyanı güzel yorumlamak istiyorum güzel oldun rüyayı kötüye yormak iyi değildir şimdi rüyayı gören kişileri ara ve suyu alıp fatiha ihlas okuyup üfledim suya rüyayı anlatsınlar su gibi akıp gitsin.  Peygamber efendimiz böyle yaparmış  rüyada ölü gördün zaman o kişinin ömrü uzar derler merak etme 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 891 göst.
0 oy
11 cevap 388 göst.
0 oy
8 cevap 305 göst.
25 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,614 soru