0 oy
260 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde tarafından
İyi akşamlar hanımlar nasılsınız?

Kız kardeşim daha yeni 18oldu önünde o kadar gelecek var tek derdi aşk. Sevgilisi var kendinden 10yaş büyük+bu adam bizim uzak akrabamız(babamın dayısının torunu) 

Oğlan Rusyada yaşıyor işi gücü tüm düzeni orda. Dedelerine misafirlikte tanışmışlar 2sene önce. 

Ama babam oğlanın annesinden hoşlanmıyor 

Şimdi kış oğlan Rusyada ama bu yaz birlikte gezmişler o zaman daha kardeşim 17yaşındaydı. 

Babaannesi babama söylemiş laf arasında bizde belki sizlere geldik hayır işimiz olur diye. Babam da kadına sert dille hayır demiş eve gelmiş kardeşimle annemle konuşmuş kardeşimde hemen atlamış nolmuş yani ben küçük değilim ki 18yaşındayım babamda bağırmış kavga gürültü gece bize gelmek istemiş izin vermemişler. Oğlana yazmış merak etme ben hallederim demiş ama babam asla evet demeyecek. Kardeşim eşimi aramış ona yalvarmış lütfen sen ikna et diye o da ben aile meselesine nasıl müdahile edeyim siz kendi aranızda halledin demiş. Beni de aramış ben tamam bakarız dedim ama bilmiyorum. Daha çok küçük 18yaş ne ki? Ondan da iyilerini bulur belki ama bir taraftanda üzülüyorum 

Benim karışmam doğru olur mu? 

8 Cevaplar

0 oy
önce (89 puan) tarafından
Ben olsam hiç karışmam sonra bişey olur suçlu sen olursun. Ayrıca dediğiniz gibi kardesiniz henüz çok küçük bu yaşta evlilik hayali nedir ya. Bir de kaçma gibi bir durum söz konusuysa siz bir abla olarak kardesinizi uyarın babanızın başını öne eğmesin daha çok cahil kanı kaynıyor Allah yardımcınız olsun zor valla bir aralar benimde kardeşim böyleydi ama biz onu bir şekilde ikna edip çocuktan ayirmistik fakat henüz yolun başındayken bunu yapmıştık bunların 2 yıl olmuş keşke o zamanlar engel olsaydınız şimdi kardesiniz ona çok bağlanmıştır ayrılmak biraz zor olur onun için 
önce tarafından
Üzülüyorum ama yanlış birşey yapar diye
önce (89 puan) tarafından
Kardesinize arkadaş gibi yaklaşın ve yanlış bişey yapmasını tatlı dille anlatın
-Reklam-
0 oy
önce (3,788 puan) tarafından
Nerelisiniz canim?

Karismaman dogru olur. İlerde bir sey olursa suc ariycak birinde. Sen olma o kisi
önce tarafından
Azerbaycanlı. Kız kardeşime üzülüyorum sadece çare arıyor diye
0 oy
önce (134,269 puan) tarafından

bende o yasda tanismistim benum babamda hayir asla dedi vazgecmedim 3yil sevgili 2 yil nisanliydim sonuc suan 2 cocugum var :angel:

önce tarafından
Allah mutluluğunuzu daim etsin
0 oy
önce (19,975 puan) tarafından
Kardeşin kacabilir ama adam yurtdışında olduğu için götüremez. O yüzden kaçma ihtimali olmayabilir. Sert çıkmayın fazla. Net olmayın. Üniversite bitince evlenirsiniz deyin. 4 sene sonraya muhtemelen ayrılmış olacaklar zaten. Yani bı şekilde süreyi uzatmaya bakın. Gerekirse sözleyin. Ama 3 4 seneden önce düğün olmaz deyin. Maksat süreyi uzatıp ayrılmalarını beklemek. 
önce (11,546 puan) tarafından
Valla çok doğru söylüyorsun dostum. Aynısının benzerini yaşadım. Erkek arkadaşımın kim olduğunu bildikleri halde bana tatli dille söylettirdiler ve karışmadılar okul bitsin. Şu olsun bu olsun derken ben çocuktan ayrıldım:) bende 15-17 yaş civarıydım
Bu yaşların doğasında var bu . Daha cahil ve cesaretli oluyo insan malesef.  Şahsen benim kardeşim yapsa aynı şeyi ben sakinligimi zor korurum. Önce ağız burun dalıp sonra tatlı dille ikna etmeye çalışırım heralde agsgdh. Şaka bı yana sakin kalmak da zor sizin için. Ama kalmak mecburiyetinde siniz. Strateji yapmak lazım. Bak Barbie da yaşamış aynı şeyleri.
Barbie sonra kaç yaşında evlendin. Bı insan büyük hatalar yapmadan şöyle 23 yaşına falan gelse akıllaniyo baya da işte. O kritik yaşları atlatmak zor biraz.
önce tarafından
Yok ben kıyamam dövmeye ya ilk çocuğum o benim ama bazen gerçekten şımarık oluyor
önce (11,546 puan) tarafından
Linkin o çocuktan sonra 4-5 çıktığım çocuk olmuştur :))) iyiki de hata yapıp evlenmemişim diyorum o yaşlar gerçekten deli cesaretli oluyor. 23 yaşında evlendim ama inan o bile erken geliyor şuan bana
Ucuz atlatmissin. Bı de erken evlenince eziyolar çocukları. Sonra ömür boyu çek dur
0 oy
önce (3,544 puan) tarafından
Benim kardeşimde eniştemden 9 yaş küçük annemde istemedi yaşı küçük istediği büyük diye bu seferde kaçar diye korktu baktık istediği kişi çok iyi evlendiler 20 sene oldu bile çocuk iyi ve düzgünse karşı çıkmayın yaşı küçük evet ama kaçmasından iyidir en azında nişan söz olur bu arada iyice tanışırlar belki fikri değişir direk hayır diyince kardeşine daha cazip gelir anlamaz 
önce tarafından
Öyle yakından tanımıyorum ki ben kardeşim iyi tanır ama babamda annesinden hoşlanmıyor
önce (3,544 puan) tarafından
Kardeşinin tanıması da yetmezki aşkın gözü kördür derler yanlışı olsa görmez
önce tarafından
Çok doğru+uzak akraba
0 oy
önce (715 puan) tarafından
Olacak şeyi diyeyim size buraya illa ki yazarsın.

Muhtemelen kaçacak kiz kardeşin şimdikiler zoru kabul etmez aileyi önemsemez. Sizde karışmayın iyi olur kotu olur sizden bilirler hayat ona şuan toz pembe evlenip kimsenin basi göğe ereni görmedim onun erecek sanırım acelesi var
önce tarafından
Ama daha okulu var hiç tanımadığı biryerde ne yapıcak?
önce (715 puan) tarafından
Keşke yapma dedigin zaman tamam diyip vazgeçseler. Senin düşündüğün gibi düşünmüyor şuan
0 oy
önce (13,237 puan) tarafından
bu gençlerdeki evlenme merağını anlamıyorum, *** vae yani tövbe tövbe. üstelik reşit olmayan bir kızla 10 yal büyük biri, hiç normal değil kimse kusurabakmasın. 30 yaşındaki bir kadın 40 yaşındaki adamla olabilir ama reşit olmayan bir kızın 10 yaş büyük sevgilisi olmaz. sübyancı resmen. 

kavga gürültü ile bu iş olmaz, ayrılacak olsalae bile daha çok bağlanırlar birbirlerine. 

yapacağınız şey zaman kazanmak. 
önce tarafından
Zaten şuan yurtdışında ama sürekli konuşuyorlar ondan yardım istiyor
0 oy
önce (5,142 puan) tarafından
Bence tamamen karşı cıkmayın. daha küçük 18 ne ki bıraz tanıyın sonra dıyın. 
önce tarafından
Babamdan farklı olarak demek istiyoruz ama onu diyor başkada birşey demiyor
Anlamadım :/
önce tarafından
Yani sadece o adamı istiyor
Doğrudur da işte oyalamak maksat. Şu an gözünü açmaya çalışsan anva kendımı yorar kardeşini uzaklastırırsın bınde ınada bıner mevzu.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 223 göst.
0 oy
7 cevap 421 göst.
22 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde fgulnr (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 470 göst.
29 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Hanifem (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 43 göst.
14 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Bitanecikoglum (323 puan) tarafından soruldu

410,344 soru

12,340,713 cevap

39,654 kullanıcı

Kategoriler

...