0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (546 puan) tarafından
Sorum yukarıda iki çocuk var sizce vazmı geçmeli yoksa çalışmalı mı bilemedim geç mi kalınmış

11 Cevaplar

0 oy
(5,280 puan) tarafından
İçinde heves varsa geç kalmamışsin benim ablamda 3 çocukla atandı atandığı zaman yaşı  37 filandi kpss girecen yks sınavına mi
(546 puan) tarafından
Hevesim çok çok var ya :( ölmeden öğretmen olmak istiyorum yani o derece
(5,280 puan) tarafından
Bölümün ne
(546 puan) tarafından
Okul öncesi
(5,280 puan) tarafından
Allah seni ne etmeye ataması en kolay bölüm alımı çok otur ders çalış atanmaya bak en son  77 puanla kapatmıştı cnm
-Reklam-
0 oy
(19,839 puan) tarafından
Geç değil. Çalışırsan basarirsin
(546 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Yani olmayacak iş değil ama artık öğretmen atamaları berbat halde. Çok yüksek puan bile alsa mülakatta yapılan yuvarlamali hesaplamalar bile çok sıra degistiriyor. Bu saatten sonra öğretmenlik için değil de düz memurluk için çabalamak mantıklı bence. 
(546 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(663 puan) tarafından
Katılıyorum yaşı genç olanlar için bile sıkıntı artık 2 yıl akademi stajyer öğretmen olacaklar  ve yarım maaş mülakat ve uçan puanlar da cabası yeni eğitim bakanı yaktı herkesi
0 oy
(2,579 puan) tarafından
Kırk yaşında atanan var ama sistem bu yıl değişti önce sınavlar sonra akademi bir sorumlulugun yoksa çalış ama artık süreç iyice karışık ne bölümun halk eğitim de usta öğretici olarak çalışabilirsin özel ders verebilirsin 
(546 puan) tarafından
Okul öncesi
0 oy
(18,169 puan) tarafından
Ders çalışacak enerjin varsa neden olmasın geç diyenlerin kendi içi geçmiştir ben otuza yaklaşmıştım arandığımda ne ara beş yıl geçti hiç anlamadım bile 
0 oy
(1,565 puan) tarafından
Enerjin. VArsa çalışmaya olur bende o enerji hiç olmadı da sjsjsjs
0 oy
(1,790 puan) tarafından
Mezun musun üniversite mi okumak istiyorsun hangi aşamadasin onu anlayamadım 
0 oy
(13,179 puan) tarafından
Alanınız nedir? Edebiyat için mesela ben kimseye çalış demem avuç içi kadar insan alıyorlar artık.
(546 puan) tarafından
Okul öncesi öğretmenliği için
0 oy
(258 puan) tarafından
Bir mahalle nüfusu kadar atanamamis öğretmen tanıyorum. İstediğin yaşta istediğin şeyi yapabilirsin ancak atanma konusu seni ileri bir zamana atabilir . Garanti bir bölüm için aynı mücadeleyi verirsen neticeye daha çabuk ulaşırsın. 
(546 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(1,915 puan) tarafından
Abim 34 yaşında hukuk fakültesi bitirdi canım ayrıca başka bir işte calisirken. Eğer evde oturuyorsan neden olmasın. Ben ilk atandigimda okuldaki arkadaş 35 yaşında 2 kucuk çocukla atandi
0 oy
(13,019 puan) tarafından
benim kuzenim fizik öğretmeni,  40 yaşında atandı. çocuklarını büyüttü ile başladı 
(546 puan) tarafından
Yani evet zaten mesele o çocuklardan dolayı ertelendi her şey
(13,019 puan) tarafından
kuzenim ertelemedi Allah var hep çalıştı bekarken de olmadı, evlendi dersanelerde falan çalıştı olmadı. fizik zor atanan bir branş. sonra şans mı yılların emeği mi bilemem artık küçük oğlu ilkokula başladı, tayini çıktı. belki senin de atanman için uygun bir zaman var ve onu bekliyorsun

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,284 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yusuf & Zehra & Emir (6,729 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 325 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 749 göst.
15 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu

409,701 soru

12,316,139 cevap

38,833 kullanıcı