0 oy
180 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,532 puan) tarafından
İyice alışkanlık haline geldi bazen diyorum girmeyeyim ama bir bakıyorum burdayım 

12 Cevaplar

0 oy
önce (6,731 puan) tarafından

Ortam güzel de ondan :D

-Reklam-
0 oy
önce (1,486 puan) tarafından
El alışkanlığı tamamen bende o haldeyim ✓
0 oy
önce (4,142 puan) tarafından
Hayatın gerçeklerini burda görüyoruz hep yani bence öyle derdimiz varsa başka dertleri görüp halimize şükrediyoruz sanki burası kendini teselli etme yeri gibi geliyo bana 
0 oy
önce (1,537 puan) tarafından
Ben de aynı durumdayım arada siliyorum geri yüklüyorum bide :D ortam samimi ve komik geliyor bide bilgi paylaşımı var bence briaz da yararlı gibi
0 oy
önce (2,796 puan) tarafından

Off sorma bende aynıyım :D 

0 oy
önce (5,588 puan) tarafından

Ben bir annemlerdeyen giremiyorum yoksa her türlü gün boyunca burdayım:D

0 oy
önce (17,242 puan) tarafından
En sinir olduğum şey gece ya da sabah uyanırım geri uyabilecekken telefonu elime alıp buraya girerim sonuç uykusuzluk :)
önce tarafından
Haha ..bu sabah kendi kendime dedim ..uyu emine uyu .. kızın uyanmadan .
Buraya giricektim dedim bu aliskanligimi unutmaliyim .Gece dogru uyumadim :)
önce (17,242 puan) tarafından
Benim oğlum büyüdü şükür gece uyku bölünmeleri çok yaşamıyoruz ama genel itibariyle uyku problemlerim var ise gideceğim zaman kalkamıyorum gitmeyeceğim zamanda sabahın köründe uyanıyorum
0 oy
önce (2,105 puan) tarafından
Bildirimlerin olması ve merak aslında temel sebep aynısı sosyal medya içinde geçerli.. Girmesen bile bildirimlerle kendisine çekiyor. Sonrada kim ne paylaştı merakıyla alıp başını gidiyor.
0 oy
önce tarafından
Sadece kadınlar var diye her halde 

Bir keresinde adminin myorumu vardi "DİKKAT BAGİMLİLİK YAPAR "diye .gercekten de öyle 
0 oy
önce (4,750 puan) tarafından
Kız aynen bende çalışmıyorum evdeyim  çalışana kadar kendimi hep burda buluyorum eşimde kızıyor hergun o sayfadasın bağımlılık yapmış sende diyor 
0 oy
önce (101 puan) tarafından
Valla öyle bende çalışıyorum müsait olduğum ve canım sıkıldıgı zaman buraya bakıyorm bazen eşim der sil artk bu uygulamayı diye 

Gece uyandıgımda bile bakıyorum sonra kendi kendime uyu uyu sabah erken kalkacan diyorum:)) 
0 oy
önce (4,816 puan) tarafından
Vllh cnm ben hergunden ziyade saat başı burdayım gece uyumadan son isim burayı gezmek kafam dağılıyor çok iyi hissediyorum kendimi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 99 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Canikom (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 918 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 430 göst.
0 oy
11 cevap 253 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu