+2 oy
670 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (248 puan) tarafından
Dün ayşe abladan biraz bahsetmiştim oğlu dhb li ögrenme guçluğu var oglumun sinıf arkadasi gecen sene baya bi calıştirdim cocugu okuma yazmayi yeni söktü 2. Sınıflar. Annesinin okuma yazmasi yok.. okul cikisi sitelerimiz karsilikli oldugu icin hep birlikte döyoruz ve cocuk hergün ben bugün size geleyim diyor artık yılmış durumdayim abla dedim benden bukadar bu cocugun özel egitime 8htiyaci var para vereyim sen calistir dedi ama kabul etmedim emzikli cocugum var ve ben evden calisiyorum dikis nakıs ceyiz hazirliyorum hic bos vaktim yok.. bazen isi oluyor diyorki ahmeti sen alirmisin aliyorum getiriyorim ama ayse abla işi bitse dahi gelip cocugu almiyor evine gidiyor yemek yapiyor islerini hallediyor ben nasilsa odevlrrinide yaptirirm diye defalarca söylememe ragmen ben alamam dememe ragmen cocuk her okul cikisi ben size ne zaman geleyim size geleyim diyor ve kadin cocuga yok demiyor benim tepkimo bekliuor alip goturmemi bekliuor oğluna hayir eve gidiyoruz demiyor hanimlar ben buna nasil bi cözüm bulabilirim cünkü cok bunaldm artik 

31 Cevaplar

0 oy
(547 puan) tarafından
Açıkça söylerim ve çok çok zor durumda olmasa almam başkasının çocuğunu. O sorumluluğu alamam yolda bir şey olur Allah muhafaza.
-Reklam-
0 oy
(647 puan) tarafından
Hiç bi bahane sunmana gerek yok ki müsait değilim demen yeterli istikrarlı bir şekilde her defasında 
0 oy
(1,957 puan) tarafından
Habire Ayşe ablamı olur ! Zaten insanın kafası şişiyor sürekli olmaz✓ Halk kütüphanesi mi  bu ev derdim kadına ✓
0 oy
(689 puan) tarafından
Her soylemesinde işim var buraya gidicem.  Yok abla ben hasta gibiyim yorgunum dinlenecem.   Baya bir tavrını belli et.  Eğer yine devam ediyorsa net dille söyle açık açık 
0 oy
(65 puan) tarafından
Ay yüzsüzlügün böylesi, cözüm bulunca yazarmısınz merak ettim yine geldi mi:) 
(248 puan) tarafından
Yok canimsin gelmedi gelemedi dün babasi almis okuldan bugünde biz gidemedik oğlu rahatsizdi
0 oy
(38 puan) tarafından
Sinir oluyorum şu cocuklarini ortalığa bırakan onemsemeyenlerden. Birde çocugun ozel egitime ihtiyacı var iki kat  ilgi  verilmesi gerekenbir çocuk. madem..onemsemicekziniz neden çocuk yapıyorsunuz..
0 oy
(1,066 puan) tarafından
Benzer durumu geçtiğimiz haftalarda yaşadım. Günde 10 defa gelip zile basıp eve dalıyodu komşumun çocuğu. Tamam küçüktür dedim yedirdim oynattım kendi çocuklarımdan ayırmadım. Ama genelde kendi evinden bize terliksiz geliyodu bazen bezi kaka dolu geliyodu. Eşim taksici 1 gün çalışıyor bir gün evde. Evdeyken de uyuması gerekiyor. Bi gün sabahın köründe hepimiz uyurken geldi zile bastı defalarca. O gün bütün düzenimiz bozuldu. Eşim onun yüzünden erkenden uyandı öğleden sonra uykusuzluktan tekrar uyumak zorunda kaldı. Pazara markete gidecektik gidemedik. Kadına açık açık söyledim gelip sabah o kadar erken zile basmasın eşim uyandı bütün günümüz mahvoldu diye. O da istemediğimi anlamış olacak ki artık göndermiyor zile basmasına izin vermiyor. Açık açık konuşmanız gerek. Yoksa diğer türlüsü çekilecek gibi değil 
(248 puan) tarafından
Yani böyle mi olmasi gerekiyordu hayret bisi o kadinin o saatte cocugunu göndermemesj gerektigini bilmesi gerekmiyormu?! Birde bezli cocuk nekadar samimi olursam olalim insanin alanina saygi duymak gerekiyor cok terbiyesizce bi tavir
(1,066 puan) tarafından
Evet demek ki açık açık tavrımı belli etmem gerekiyormuş. 5 senedir burdayım ve kal ve hareketlerini gördüğüm için kaçıyordum kadından. Komşuluk yapmak istememiştim ama çocukların yaşı yakın parkta karşılaşıp beraber oynamak istediler müsade ettim. Anında ipin ucu kaçtı bu durumlar yaşanmaya başladı. Yorumda söylemeyi unutmuşum bütün bunlar yaşanırken oğlu hem benim oğlumun yanağına derin bir tırnak izi yaptı hala yarası iyileşmedi. Kızımın saçını çekti yumruk atmalar falan. Asla kabul edeceğim şeyler değil. 5 senedir neden kaçtığımı tasdiklemiş oldu ve pişman değilim
0 oy
(31 puan) tarafından
Çocuğa bir şey ols adirekt seni suclarlar ayrıca komşunun çocuğu ne münasebet ana ageliyor ayrıca seninde bebeğin Var direkt şöyle oğlun ban agelmesin de bir dah abirakma rahatsız oluyorum de gerekirse ilişkini kes somuct herkesin kendi evi
(248 puan) tarafından
Okuldan cikiuoruz ya mesela birlikte yuruyerek geliyoruz cocuk dha cikar cikmaz ben sizemi gelecegim size geleyim diyor anneye sormuuor bile cunku anne goturmemi bekliuor oğluna hayir gidemezsin demiyor her dfasindq olmaz isim var diyorim kucügüm hasta diyorum misafirim gelcek diyorum
(31 puan) tarafından
Canım öyle ama sonuçta elin çocuğu elin çocuğu seni ilgilendirmez mi direkt yüzüne karşı söyleyeceksin kırılırsa kırılsın rahat ol yani hiçbir şey senden ailenden daha önemli degil bu konuda sıkma canını yani
0 oy
(845 puan) tarafından
Ama şeninde işin başından aşkınmış o nasıl bir bencillik yahu kendi her şeyini halledip üstüne keyif bile yapıyor anlaşılan bence direk söyle işlerim var çocuk durmuyor yetiştiremiyorum diye küserse de küssün sen bu tempoya nasıl yetişiyorsun küçük bebeyle kendisi de okuma yazma öğrenip çocuğuna yardımcı olabilir isteyen her şeyi yapabilir parayla bile kabul etmemişsin bu durumu anlaması lazım bence dediğim gibi direk söyle bebeğim durmuyor işlerim siparişlerim var de çocuğa da ufaktan söyle anlasın yani 
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Bu tür kadınlara cidden ayar oluyorum.. çocuk anlamaz. Ama annesi mudahele etmek zorunda. Senin de işin gücün var bunu dusuneniyor mu bu kadın. Direkt soyleyrvdksin canim 
0 oy
(436 puan) tarafından
Neden alıyorsun ki hala senin oğlun iki gün gitsin ona emin ol kapıya koyar , insanlara karşı bu kadar sessiz olmayın , daha fazla istemiyorum başka çocuk evim de de ve evine gidip kapıyı kapat bu kadar basit , ben çekemem valla direkte söylerim suratına milletin kahrını mi cekicem
(248 puan) tarafından
Inan cekilmiyor büyuk oğlum üstun zekali bilsem sinavina hazirliyorum okuma yarislarina giriyor belirli bi programimiz var ben ona ders yaparken mudahale etmiyorum okuma yazmayi bile 5yasindayken söktü beni yormuyor saolsun ama onun cocugu geldiginde surekli basinda duruyorm cunku yapamiyor bunuda anlattm hatta bikere bizdeyken aradi abla bak ödevlerini kendisinyapamiyor ben bqsinda duramiyorum bebeğim ateşlendi diye ama hala cocuk okul cikislarinda ben sise gelecegim diyor kadinda cit yok benim verecegim cevabi bekliuor hadi gidelim dersem ne ala olmaz dedigimde baska zaman dedigimdede bak ablanin isi varmis baska zaman gidersin diyor bikerede demiyorki senin oglan bize gelsin cunku ödevlerini yaptirmam8 istiyor
(436 puan) tarafından
Çocuk gelicem diyince evde işim var benim çocukla sizin gidin de arkanı dön eve kaç cidden ben olsam suratına söylerim kapıyı da açmam

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 266 göst.
8 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 327 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,050 göst.
5 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 443 göst.

410,752 soru

12,359,503 cevap

41,360 kullanıcı

Kategoriler

...