0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (3,387 puan) tarafından
Kızlar internette uçak bileti aldım 2 saat öncesinden orada olun diyor. Check-in ve valiz teslimi bir saat öncesinden kapanıyormuş doğru mu

6 Cevaplar

0 oy
(3,927 puan) tarafından
Evet doğru canim 
(3,387 puan) tarafından
Mesala 1 buçuk saat kala varsam yetişir miyim
(3,927 puan) tarafından
Hiç riske atma derim kalabalik olur. Online check in yapabilirsin basit aslında. Uçağa 24 saat kala açılıyor.
(3,387 puan) tarafından
Evet baktım ama koltuklar ücretli diyor onlar sana otomatik koltuk atıyorlarmış kızım da var ya farklı koltuk Atar mı acaba
(3,927 puan) tarafından
Check in yapınca evet koltuk almak istersen ekrana çıkıyor onu çarpı işareti basıp kapatıp ilerleyebilirsin zaten otomatik ücretsiz atar.  O zaman havalimanında yapman daha uygun olur normalde vermez seninle oturur ama belli de olmaz en azından orada yardımcı olurlar
-Reklam-
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Checkini gitmeden yaparsan daha rahat olursun. Direk kapıya gidersın
(3,387 puan) tarafından
Yapmaya çalıştım ama ücretli koltuklar onu nasıl yapacağım kızım da var onu farklı koltuğa atarsa nasıl olur
0 oy
(129,283 puan) tarafından
dogru yurtdisiysa 2bucuk saat once orda ol tr iciyse 2 saat yeterli kapi kapanirsa almazlar
(12,533 puan) tarafından
Biz yeni evlendiğimizde 2 kere uçağı kaçırdık aynı gün :D
0 oy
(4,746 puan) tarafından
Havaalani yoğunluğa bağlı olarak yetişemeye bilirsininiz o yüzden iki saat önce mutlaka orda olun bir ay önce hollandaya gittik tam iki sat öncesi havalimanındaydik ama koştur koştur yetiştik hele birde çocuk varsa çok zor oluyor yetişmesi :)
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Evt gider gitmez valizini teslim ediyorsun uçak erken gele bilir o yüzden erken gitmeye çalışın 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Canm 2saat kala orda olman lazim zaten havalimaninjn giris kapisindan girmen yarim saati bukur kalabaliksa dahada uzun surer.cubku cok detyli ariyorlar.valizleri vermen  vesaire bilet kontrolunden gecmen cok uzun suruyor canm.birazda bekle orda bisi olmaz isini sansa birakma derim.helede cocuk varsa qsla ama asla 1bucuk saat yetmez.
(3,387 puan) tarafından
Eşime söylüyorum ben asker zamanı 8 defa bindim hiç 2 saat öncesinden orada olmadım ne gerek var o kadar erken gidip beklemeye diyor bir türlü ikna edemedim
(2,481 puan) tarafından
Bosver canm gec kalip bilet yanimda dersn sende asker zamaninda okadr gelmistin niye boyle olduki acaba doye.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 76 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Birsorumvarr11 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
4 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (831 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 212 göst.