+2 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde (1,298 puan) tarafından
Ben arkadaşıma yada bir yere oturmaya gittiğimde gittigim kişide çocukta olsa oyuncakları fln toplarım öyle kalkarım kizimada bunu aşılamaya çalışıyorum.Ama bana gelen kimse böyle duyarlı olmuyor maaslesf.Bazen benmi çok abartiyorum diyorum ama sonra kimse benim çocuğumun daginikligini çekmek zorunda değil diye düşünüyorum 

30 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Valla bende toplarim bana yapilan degil kendi yaptigimdan sorumluyum sonucta 
(803 puan) tarafından
Aşkım be ❤️
tarafından
Sen bana gel evin icine sicsin ulaş ♥️♥️♥️
(803 puan) tarafından
Misafirlikte hiç öyle huyu yok biliyor musun eline bir araba ver sabah akşam oynar senin oğlanla :) ❤️
tarafından
Benim oglanda birini gormesin asla birakmiyo gelip gidip bana satasiyo asla kendisi oynamiyo gecen komsuya ciktim ayni yasta 1 ay buyuk bi cocuk var kiz cocuk kendi başına ne guzel oynuyo benimki 40 kere yanima geldi
(803 puan) tarafından
Öyle dönemleri oluyor galiba 14 16 aylıkken beni oyun alanında gözü görmeyen ulaş geçen götürdük oyun alanına sürekli anne diye ağladı gittiğime pişman oldum
-Reklam-
+2 oy
(4,237 puan) tarafından
Ben de öyleym. Mutlaka toplar çıkarız. 3 çocuğum var illaki dağıtıyorlar
+2 oy
(51,386 puan) tarafından
bende toplarim bulasiga yardim etmeyi teklif ederim tabakları falan kaldiririm ama baktim birkac arkadasim dedigin gibi orali olmuyo
(1,298 puan) tarafından
Evet gercktn hiç oralı olmuyorlar hele bir arkadaş var daha cagirmicm o derece sinirlendirdi beni
(51,386 puan) tarafından
cagirma ben eltime gittigimde oyuncaklari yüz kere topladim o oyle dağınık bırakıp gitti orali bile olmadi bide ikiz erkek annesi
+1 oy
(7,541 puan) tarafından

Küçük bebegin varsa herkes dağıttığını toplasın bi zahmet 

(1,298 puan) tarafından
Evet var 4 yaşta kızım var.Bugun arkadaşım geldi gerckten çocuklar evin içinden geçti ve öylece bırakıp gitti
(7,541 puan) tarafından
Ayıp etmiş bence . Takma kafana bosver
+1 oy
(7,799 puan) tarafından
Oğluma topla derim toplar genelde. Bana gelende toplamazsa garipsemem sonuçta onu göze alarak kabul ediyorum misafiri. Zaten arkadan temizlik yapılacak 2 3 oyuncak toplamakta ne var
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Ben de tıpkı senin gibiyim ama benimkisi biraz fazla takıntı gittiğim yerde bile rahat ol bırak diye tekrarlıyorlar 

Ama biri bana gelince toplasa kalkınca çok rahat oluyor hoş yani ne bileyim hangi türlüsü daha iyi onu bir türlü anlamadım
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Bende toplarım öyle kalkarım benimde bir arkadaşım vardı aşırı rahattı sırf bu yüzden görüşmeyi kestim.Sevmem öyle bende
0 oy
(13,604 puan) tarafından
Sen ben misin ya. Bende aynıyım maalesef bazen aman bosver diyorum. Ama yapamiyoum
0 oy
(501 puan) tarafından
Ayy evet ya esim bana kızıyor sürekli bu konuda onlarinda çocuğu var mesela ben kızımla gittigimde mutlaka dagilacagini biliyorum zaten arkamdan ama mutlaka oyuncaklari bile toplarim oynadilar derim ama bana gelen asla yapmaz ben yapmayincada kendimi tuhaf hissediyorum nedense rahatsız oluyorum 
0 oy
tarafından
Bunu bende yapıyorum ya sinir oluyorum bende 
0 oy
(1,784 puan) tarafından
İlk giddigiysem gözlem yaparım eğer ikinciyse o bana gelmişse ne yaparsa aynısını yaparım ne eksik ne fazla 
0 oy
(3,201 puan) tarafından
Bende aynıyım geçen hafta doğum günü yaptım kızıma tek başıma servis yaptım oğluma baktım görümceler oturdu ben bulaşık toplayıp yıkadım bende artık karar aldım eşimede söyledim bana gelince yardım etmeyen kimseye bende evinde bir şey yapmayacağım sakın benden çayım bitti falan deme diye 
0 oy
(4,774 puan) tarafından
Kim ne yaparsa yapsın umrumda değil benim evime geldiğinde isterlerse toplamasinlar  ben gittiğim yerde toplarım misafirsin lütfen otur denildiğinde hayır sana yardım etmek istiyorum diyorum sonuçta gittiğim evlerde çalışan yok benim için hazırlık yapılmış ben utanıyorum herkes kalbinin ekmegini yer ben iyi olayım yardımsever olayım kimseye yük olmayayım diye düşünürüm belki fazla ama ne bilim 
0 oy
(15,641 puan) tarafından
Bulaşıklari bile yikarim valla gittiğim yerde. Bana gelenlerde genelde aynı hassasiyette olurlar. 
0 oy
(252 puan) tarafından
Hiç arkadaşım yok ama gorumcelerim gelirse dağıtır giderler ama eltim asla mutfağı toplamadan oyuncakları toplamadan gitmez abla Bırak ben yaparım gel oturalım diye zorla getiririm içeriye oyuncaklarida toplatmam ben mutfağı toplarken benim cocuklarim oyalansin en son yatirinca toplarım diye
(252 puan) tarafından
Ben gidince de toplarım hatta gorumceme gidince evini toplar bulasigini da yıkarım hiç oturamıyorum valla kime gidersem gideyim bulaşık yıkamak istiyorum
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Toplarım benherkes kendinden sorumlu arkamdan kimseyi soyletmem kimsenin hakkına girmem
0 oy
(7,713 puan) tarafından
Aynısı valla bende bir çöp geride bırakmam kimseden bir laf işitmek istemem düşünülsun istemem ama bazı kişiler var yenidoğan bebeğimi görmeye gelip sofra yerde bırakıp giden :) ben onlara aynısını yapsam aboo 100 kere söyler durur herhalde sırf aile büyüğü diye bir şey demiyorum herkesin keyfi bilir 
0 oy
(164 puan) tarafından
Bende toplarım bana gelende toplarlar sagolsunlar bu konuda sıkıntı yaşamadım :))
0 oy
(568 puan) tarafından
Görgülü kuşlar gördüğünü işler :)  siz doğru olanı yapıyorsunuz da şimdi onlara da denmez sizde yapın diye. Yapacak bir şey yok 
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Ben bana yakışanı yaparım, onlar kendine bildiğinden şaşma derim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 178 göst.
0 oy
6 cevap 251 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 237 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (324 puan) tarafından soruldu