+2 oy
477 göst.
Diğer kategorisinde (1,298 puan) tarafından
Ben arkadaşıma yada bir yere oturmaya gittiğimde gittigim kişide çocukta olsa oyuncakları fln toplarım öyle kalkarım kizimada bunu aşılamaya çalışıyorum.Ama bana gelen kimse böyle duyarlı olmuyor maaslesf.Bazen benmi çok abartiyorum diyorum ama sonra kimse benim çocuğumun daginikligini çekmek zorunda değil diye düşünüyorum 

30 Cevaplar

0 oy
(797 puan) tarafından
kısasa kısas yapıyorum bende artık kızımı çok darlardım otur ye yapma dökme baktım ki benim yaptığımı kimse bana yapmıyo bende o kişilere gidince yapmıyorum bidee ayy valla evide öylece döktük gidiyoruzlar çıktı son zamanlarda zaten bi tek apartman içi gider gelirdim hamile halimle kaldıramadığımi fark ettim cağırsalar gitmiyorum gitmediğim içinde çağırmak zorunda değilim
-Reklam-
0 oy
(893 puan) tarafından
Çok güzel düşünüyorsunuz bence. Ben mutfağı bile toparlarım gittiğim yerde. Yedi kat ele gitmiyoruz sonuçta. 
0 oy
(264 puan) tarafından
Öncelerı yapardım baktım gelen evı alt üst ediyor artık bende yardım etmiyorum öyle yapana
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Toplasalarda karışık topluyorlar ben bide ayırmaya çalışıyorum 
0 oy
(250 puan) tarafından
Bende senin gibiyim canım cocukalrim dağıtmaz genellikle gittim yerde yanımdan kakmazlar  çıkan bulaşığı yıkar bişeyler dökülmüşse gırgırlarım gittim yerde suçluluk hissediyorum yoksa bana gelenler de dedin gibi ama ben pek takılmıyorum sonuçta kimse gelmesede iş bitmiyor ama tâbi onlar da ince düşünse güzel olur ☺️
0 oy
(826 puan) tarafından
Yok ya valla bende ayniyim insanlara sasiriyorum. Bezi değiştirip yatağın üstünde bırakan oldu. Hijyen diye birşey var bir kere. Bazıları var cocuklar oynasın bize dokunmasin diye evin anasını bellemelerine bile izin veriyorlar. Çocuktur dağıtır ama insanda biraz çocuğuna bir şeyleri asilamali
0 oy
(410 puan) tarafından
Bende toplarım hele ki çocuğu vs varsa daha çok yardım edim sonra çıkım derim , anneme dahi gittiğim de çocuğumun arkasını her saat toplarım ama kız kardeşim gelince mutfak oturma odasına kadar oyuncak döker sonra öyle bırakır çıkar gider , yani anne evi dahi olsa saygı başka bir şey , bana gelen yapmıyorsa bende gidince yapmam net
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Valla bebeğim o kadar ağlıyor ona rağmen eşime bırakıp toplamaya çalışıyorum. Bana gelenlerde kimi beni zorla oturtur kendi yapar kimi de rahat valla. Belli olmuyor ama kesinlikle el atılması lazım bu bir saygıdır 
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Yapan arkadaşıma yaparım görümcem gelir 9 yaşında kızı mesela asla toplamaz kızımın odasını bende gittim mi toplamam bir arkadasim var 2 çocuğu var bana geldi mi mutfağimi da toplar çocuğun odasını da gittim mi bende ona yaparım kızıma da derim 
0 oy
(92 puan) tarafından
Bende toplarım yada kızıma toplayın derim yemekli gitmissem koymasına kaldırmasına bulasıgına cayına meyvesine herseyine yardım ederm onuda beklerim 3 görümcem 1 eltim var görümcemin biri ile eltim yaprlar saolsun herseyi kendi evleri gibi bende onlarda öleyim tabi ama diger ikisi oturdugu yerde kıpırdamazlar bırak yardım etmeyi brinn 12 13 yasında kızı var onu gönderr arkamdan bende o cocuga sunu yap diyemm oda ben yapayım demez cocuk cünkü bilmez ama kendi evlerine gittigimde cok fazla sey bekliyorlar benden bazen umursamıyrom cagırıyorlar yada sunu götürüver yapıver ediver derler deliririm ya 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 178 göst.
0 oy
6 cevap 251 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 237 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 371 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Geberik gelin (279 puan) tarafından soruldu