+2 oy
464 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,909 puan) tarafından

Geçen post açmıştım hatırlayanlar vardır :D cesaret veren destek ve hatta desteğin alâsını veren (@Baby boyum) :woot: hepinize sonsuz teşekkürler ve selamlar :silly: Şükür bugün çektirdim ama nasıl çektirdim bir ben bir Allah bilir yani ilk girerken aşırı panik yaptım kalbim öyle bir attı ki resmen beni sarsıyordu heyecan yaptığımı hissedince çekenler ismimi soyisimi sorarak beni konuşturarak tabuta koydu (tabiri caizse)  :sideways: Ya dedim çektiremiycem ben nefesim daralıyor neyse cesaret verdiler elime birde buton verdiler çıkmak isteyince basarsın diye öylece fırıncının ekmeği fırına gönderdiği gibi beni gönderdiler MR a başladım okumaya tam sakinlemeye başlamıştım bumuymuş korktuğum MR demeye başlamıştım ki bir inşaat çalışması başladı dedim noluyor l@n o sesler nedir ya halâ kafamın içinde yani alan darlığı üzerine birde sesler iyice ürkütüyor insanı ama neyseki çektirdim bitti gitti 10-15 dk sürer dediler tamı tamına 45 dk sürdü çıktığımda ağrımayan yerlerimde sabit yatmaktan tutulmuştu :D İlk defa  girecek olanlar bolca dua okuyun ilk 5 dk falan bi zor oluyor gibi gibiii :) hepinize sağlıklı günler dilerim umarım hiçbirimiz için gerek kalmaz böyle şeylere <3

15 Cevaplar

+1 oy
(3,492 puan) tarafından
Hadi gözün aydın sonunda çektirdin hayırlı sonuçlar olsun inşaAllah bende senede iki defa giriyorum mecbur
(1,909 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun çok şükür çektirdim Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin çok geçmiş olsun sanada♥️
(3,492 puan) tarafından
Amim canım sanada  çook geçmiş olsun ❣️❣️
(1,909 puan) tarafından
Sağol canım benim ♥️
-Reklam-
+1 oy
(123,351 puan) tarafından
demistim zor diye hadi gecmis olsun☺️☺️☺️☺️
(1,909 puan) tarafından
Vallaha anam o neydi gııı ☺️☺️ ölüm gibi birşeydi ama kimse ölmedi ☺️ Allah razı olsun canım ♥️
+1 oy
(159 puan) tarafından
45 dakika mı vay MaşAllah anaam ben ilk bir dakika çırpınıyor dum hatta o gün demiştim valla iyi durmuşsun helal olsun
(1,909 puan) tarafından
18:30 da girdim 19:15 çıkardılar yalancılar bide çekenler 10-15 dk dediler anladılar ya korktuğumu beni keklediler ☺️ ilk giriş çok zorladı beni yaa bana uzan diyorlar ben çıkmışım masaya MR ın içine bakıyorum çok dar mı açık mı kapalı mı diye ☺️☺️
+1 oy
(389 puan) tarafından
Ayy valla ben girdim 10 dk sürdü Migren çıktı 6 ayda bı girecem Allah kimseye dermansız dert vermesin .sesler beni mahvetmisti güm güm diye sesler vardı en zoru sesti sanırım 
(1,909 puan) tarafından
Amin canım Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah ♥️ alanın darlığına tam adapte olmuştum ki sesler başladı ya o ne öyle insanda kafa beyin kalmıyor valla başım ağrıyor
+1 oy
(10,944 puan) tarafından
Kiz tobe bismillah kabir azabi gibi o ne oyle 
(1,909 puan) tarafından
Hiç sorma bacım tamda öyleydi ilk giriş ☺️☺️
(10,944 puan) tarafından
Cikar cikmaz secdete kapanmadin mi kiz
(1,909 puan) tarafından
Yok anam direk arkama bakmadan hastaneden çıktım ☺️ ama içerde sürekli okuyordum anca öyle sakinledim valla bol bol salavat getirdim ♥️☺️
(10,944 puan) tarafından
45 dk nasil gececek bacim zaten haklisin tek care okumak
+1 oy
(373 puan) tarafından
Hayalimdeki korkular :) ben daha çok öcülerden korkuyorum :D :))) 

Şaka bi yana geçmiş olsun, hadi gözün aydın :)))) :D
(1,909 puan) tarafından
Ahaahaha çok teşekkür ederim canım ♥️ şükür atlattım ☺️
(373 puan) tarafından
Rica ederim. İçinden korkma sen güçlüsün diyince geçiyor bu arada.... Ya sen benim geçmişts başıma geleni duysan uyumaya korkarsın. :D tavandan kendime bakıyordum
(1,909 puan) tarafından
Aynen öyle valla kendi kendimi gazlıyordum ☺️☺️☺️ ayyy ne geldiiii başına anlat bakemm
(373 puan) tarafından
Boşver Rem uykusu diyelim geçelim.
(1,909 puan) tarafından
İyi madem öyle olsun ♥️☺️
+1 oy
(7,186 puan) tarafından
Ohhh çok şükür kurtuldun yaa canım sonuçlar ne zaman çıkacak peki 
(1,909 puan) tarafından
Çok şükür bacım çok ♥️ görüntüleri e nabıza yüklemişler şimdi baktım 68 tane ☺️ ama rapor haftaya Perşembe inşallah canım
+1 oy
(1,725 puan) tarafından

Baktım yerden bı ses geliyor ğur ğur  mıgo ya rebbi  kıyamet kopuyor kıyamet kopuyor sa neden 11 ilde kopuyor  , repliği geldi aklıma :D

(1,909 puan) tarafından
Pohaahhaha Allah iyiliğini versin ☺️☺️
+1 oy
(1,188 puan) tarafından
Şükür sonunda çektirdin demek hayırlı sonuçlar yaz buraya sonucunu
(1,909 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun canım yazarım inşallah ♥️☺️
+1 oy
(964 puan) tarafından

O kadar çok girdim ki artık hoşuma gidiyor. Gözlerimi kırparak sesler ile ritim tutuyorum girdiğimde :angel:

(1,909 puan) tarafından
Yaaa sen ciddi misin valla helal olsun sanaaa ben alışamadım seslere hiç geçmiş olsun bu arada ♥️
+1 oy
(1,598 puan) tarafından

Sen o sun evet evet o sun ya ikna olmuş mu diye postuna bakmaktan uykum kaçmıştı hatırladım seni :Dçok şükür girmişsin 

(1,909 puan) tarafından
Unutmak ne mümkün ♥️☺️☺️ Çok şükür canım valla atlattık cümleten hayırlı olsun ☺️
(1,598 puan) tarafından
Ohh olsun seni ikna edip nasıl da gönderdik hahahahhah fırıncı küreği hshahahha
(1,909 puan) tarafından
Valla Allah razı olsun hepinizden eksik olmayın Rabbim gönlünüzdeki muradı versin ♥️ tam yanacaktı ekmekler çektiler küreği ☺️☺️
(1,598 puan) tarafından
Aminnn senden de razı olsun. İnşallah sonucun da iyi gelirse tamamdır
(1,909 puan) tarafından
Amin canım benim inşallah ya ♥️♥️
+1 oy
(1,512 puan) tarafından
Ay güldüm valla okurken çok şükür bitti hadi Rabbim hayırlı temiz sonuçlar aldırsın kız fırıncı nerden geldi aklına
(1,909 puan) tarafından
Gülmek hiç eksik olmasın yüzünden caaanım ☺️♥️ Amin inşallah Allah razı olsun..Vallaha aynı öyle hissettim küreğe ekmeği dizer fırına verirler ya aynı öyle hissettim ☺️
(1,512 puan) tarafından
Kız bende çok korkmuştum 40 dk kaldım ben yarısında butona bastım paniknatağım tuttu adamlar geldi benim bi sakinleştirdi geri devam ettiler allahım neydi o bidaha yaşatmasın ama sana diyemedim bacım neyse olmuş bitmiş Rabbim bir daha mecbur etmesin
(1,909 puan) tarafından
Ben çıkarsam bir daha giremem diye basmadım  valla kendimi gazlaya dua ede ede bitirdim 45 dk yı içerde ☺️ Ay amiiiinnnn canım ya ♥️ sesleride duyunca bian uzaya fırlatıyorlar beni sandım ahaha
+1 oy
(48 puan) tarafından
Ve 3 ayda bir mr çekimine giren ben :D
(1,909 puan) tarafından
Aman Ya Rabbim ☺️ Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah canım ♥️
(48 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Rabbim tüm hastalara şifa versin ❤️
(1,909 puan) tarafından
Amin inşallah canım
+1 oy
(2,268 puan) tarafından
Ayy Allah gerek etmesin ama beni de korkuttun şu an sanki ben girdim çıktım:)))
(1,909 puan) tarafından
Amin canım amin ☺️ ya yalan konuşamam şu mübarek cuma gecesi valla ilk başta korkunç sonra Allah ın izniyle alışıyorsun zaten dua ettikçe sakinliyorsun sesler bam güm inşaat sesi gibi onlarında ilkinde ürkütüyor alışana kadar bitip gidiyor ♥️☺️
+1 oy
(2,356 puan) tarafından
Cnm ne icun bel içinmiydi
(1,909 puan) tarafından
Allah razı olsun canım Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin sanada♥️ Korkma canım ilk girerken bi panik oluyor insan sonra bol bol dua bakmışsın bitmiş bende defalarca randevu iptal ettim 18 aydır çekiyordum bu ağrıları ama artık canıma tak etti başkada çözüm yoktu çocuk olunca insan artı artı sağlıklı olmak istiyor inan yetemiyor gibi hissediyordum kendimi sende korkma git ona göre tedavi uygulanır
(2,356 puan) tarafından
Amin cnm Allah razı olsun insallah cesaret edemiyorum bi türlü ;(
(1,909 puan) tarafından
Amin sendende inşallah ♥️ Senin belmiş ya daha kısa sürebilir benim iki bölge olduğu için bu kadar uzun sürdü bi cesaret Ya Allah de al randevu git ağrıları çekip günleri zehir etmene değmez bi bakılsın çaresi vardır elbet.İnşallah biranda cesaretlenir rahatça çektirirsin canım ya
(2,356 puan) tarafından
Inşallah cnm cok sagol çok geçmiş olsun tekrardan
(1,909 puan) tarafından
Sende sağol canım benim Allah razı olsun ♥️♥️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 232 göst.
0 oy
3 cevap 137 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ilkbahar (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
10 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kezbanmiran (66 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 478 göst.
9 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (1,909 puan) tarafından soruldu

406,596 soru

12,196,408 cevap

36,738 kullanıcı

...