0 oy
220 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (51 puan) tarafından
Kizlar kaynanamlarla alt ust otiyoruz yeme icme birlkte kese birlikte tutuyor ortak kullaniliyor para evlendigimden beri boyle ama ben eşimde soyledm artik herkes kendi parasini harcasn istoyorm.. sebebi de şu.. kaynanam surekli gizli sakli evine birseyler aliyor borcumuz oldugu halde bense borc vitsin die kendimi sıkıyorum.. gizli yaptigi icin bana da yalan soyluyor kizim aldi hediye geldi vs. Diye ama ben onjn aldigini biliyorm goruyorum cunku gercekten onun aldiklarini fişte olsun faturalsjnda olsun... ve bir olay yasandi ve eşim bjnu annesine soyledi gizli yapiyorsn ama herseyin farkinda oldugumu anlatti ve kendisi de itiraf etmis aldigini.. yalanlarini kabul ediyor yani.. ben soguyorum boyle yapinca her yuzune baktigimda bunlar geliyor aklima.. ne yapsam ki konuaunu da acmiyor hic eşimle konustugunun acsa patlayacagim herseyi tek tek soyleyecegim

7 Cevaplar

0 oy
(711 puan) tarafından
Eşin zaten biliyormuş sen ne diye tekrar yangına körükle gidiyorsun ki sen sadece eşinle güzelce konuşup ikna et keseyi ayırması için aslında baştan kabul etmemen gerekiyordu bu durumu
(51 puan) tarafından
Eşim de soyleyemiyor ayiralim die kuserler diye.. onunda isine geliyor 4 yerden para gelince
(711 puan) tarafından
O zaman eşine diyeceksin ki ben söyleyecem diye sende söyleyeceksin biz ayırıyoruz diye
-Reklam-
0 oy
(3,634 puan) tarafından
Kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı 
(51 puan) tarafından
Inanki beni saf zannediyor ama onun her adkmini biliyorm allah gosteriyor gercekten her ne yaptigini.. artik yildim eşime anlattim bu sene
0 oy
(825 puan) tarafından
Eşinin maaşını da kaynanaya veriyorsunuz o mu yönetiyor yani gelir gideri
0 oy
(879 puan) tarafından
Ben istemem alnımın teri ile kazandığımı bir başkasının yemesini. Kese bir ne demek yahu kim çıkarmış böyle şeyleri 
(804 puan) tarafından
Sene 2025 hala bu ortak kese mevzusu dönüyor şaşırtıcı gerçekten. Eşimle kayinpederim ortak çalışıyor arabalar farklı sadece ama demez kese bir olsun
(879 puan) tarafından
Ortak çalışıyorsa giderler çıkarılır para 2ye bölünür böyle şey mi olurmuş kayınpederin belki de gelmiştir 60 yaşına bu saatten sonra onun çalışmasından ne olacak. Resmen sırtınızdan geçiniyorlar
(804 puan) tarafından
Post sahibi ben değilim kiz :) eşim yanında maaşlı çalışıyor ama fazlasını da veriyorlar sagolsun
(879 puan) tarafından
Ay kız pardon :D sinirlendim bir an
(804 puan) tarafından
Anladım zaten :D
0 oy
(1,408 puan) tarafından
Dünyanın en lanet seylerinden biri kese birliği... 15 sene sıkıntısını çektik o zıkkımın
0 oy
(776 puan) tarafından
Hep diyorum bir evde iki kadın olamaz herkesin kendi zevki düşünceleri farklıdır nişanlılık döneminde kaynanamlarla birlikte oturma konusu oldu kabul etmiştim ama eşim ayrı eve çıkalım dedi iyiki de demiş şu an katlanamazdım herhalde çocuklara alışveriş yaptığım zaman konuşan bir tip bir giydiğini bir daha görmüyoruz tutun paranızı der hep ama kendi de durmadan tencere kıyafet aklıma gelecek her şeyi alır koyar kullanmasa bile en azından evim ayrı ve ne yapıyorum ne ediyorum haberi olmuyor sadece konuştuğuyls kalıyor bence sende artık eşinle kesin bir dille anlat ayırın çok geçmeden hem de siz de ev sahibi olmuşsunuz artık o ne öyle aynı kese olsun hem size de zararı var bu durumun yarın birgün kendileri ölğp gidince bu sefer eşin tökezleyecek çünkü yeme içme aynı diyorsun anladığım kadarıyla evin eksiklerine kadar onlar alıyor bu durum sizin için kötü bişey vaktiyken evinizi kendi başınıza geçindirmeyi öğrenin derim 
0 oy
(901 puan) tarafından
Ev ev üstüne olmuyor iste canım malsef. Bizde altlı üstlü oturuyoruz ama kimsenin kimseden haberi olmaz para konusunda. Bebeğimiz olduğu ay kayınpederimde emekli oldu. Maaşını bize verdi. Kendi dükkânları var oradan para biriktirmişler bizde arabayı sattik dun evimizi aldık. Benimkiler seninki gibi değil tam tersi sıkarlar hep birikim ama bize yapıyorlar. Borçsuz evlendik şimdide borçsuz evimizi aldık. Onların kendi eviydi bizde üst katında kiradaydik. O halde ben anladim ki ev ev üstüne olmuyor. Hoc bir zararını görmedim allah var ama bir defa kocan cok etkileniyor orası mi evi burası mi evi. Dengeler sasiyor. Allah sana da nasip eder inşallahta uzaklasirsin. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 192 göst.
0 oy
4 cevap 151 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (8,759 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 181 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde I&N&R&E&34 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.

409,789 soru