0 oy
429 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (51 puan) tarafından
Kardes gibi bildigim gorumcem kizimin dogumgunde cekilen fotograflarda onun kizininda oldugu bir foto hic paylasilmadigi icin gorumcemde kizi da bana kustu..hic dikkat etmedm onun kizi var mi yokmu die.. ona da komsusu soylemis neden senin kizini paylasmadi die komsusu oyle deyince bunlarin morali bozulmus.. halbuki ben eşim gorumceme o kadar iyiligimiz dokundu ki o iyilikleri gormeyip komsunun lafina bakip bize kirilmasi beni cok uzdu..artik.mesafeli olmaya karar verdim cunku o kadar abartildi ki bu mesele asiri gereksiz geliyor bana ama insanlara anlatamiyorsun bu sacmaligi.. sizce gorumcemle konusmalimiyim sogdum sanki.. 

16 Cevaplar

0 oy
(717 puan) tarafından
Görümcen resmen bahane aramış senle ara bozmaya
tarafından
Katıldım ama oda samimiyete Bakarak bozulmus
(717 puan) tarafından
Bi fotoğraf yüzünden bunca yıllık hukuku çöpe atan birinden hayır gelmez zaten
(51 puan) tarafından
Esimle o kadar birbirlerini severlerki boyle olayda biranda kusup buyutulmesi uzdu bizi
-Reklam-
0 oy
(51,338 puan) tarafından
bu sebepten bu kadar tavir almasi dogru değilde ben olsam bende üzülürdüm bir tek ben paylasilmadigimda
(51 puan) tarafından
Benimde uzuldugum komsusunun lafina bakip kusmesi.. inanki yaptigimz seyleri silip atip bize boyle davranmasi asil kirilan ben oldum
(51,338 puan) tarafından
komsusuyla o kadar konusmamislardir demekki doldurrulmus fazlasiyla
0 oy
(5,462 puan) tarafından
Doğum günü kutlaması yaptım ve fotoğraf paylaşımı yaptım ise bütün misafirlerimin fotoğraflarını paylaşırım. Benim için nezakettir bu. 

Ha bunun için birine küser miyim? Küsmem ama bir uyarı ünlemi oluşur beynimde. 
(51 puan) tarafından
Canim toplu foto paylastim ama o fotoyu kizi cekmis sanirim o fotoda o yok ve ben bunu onlar bize kusup soylediginde farkettim
(5,462 puan) tarafından
Sosyal medya kültürü işte onların da aklına gelmemiş birileri uyarmış. Üzülmüşler kırılmışlar ki küsmüşler de küsmeye değer değil anladığım kadarı ile de kız küçük değilmiş.
Komşusuna bizim gelin art niyetli değil unutmuştur demeliydi. Gönül bağınız çok güçlü değilmiş
0 oy
(401 puan) tarafından
Özel bir gün ve ben ve aileme odaklanırim bize ait fotoları paylaşırım kalkipta herkesin fotosunu paylaşamam böyle şeylere de asla takilmam , ben istiyorsam zaten gittiğim doğum günü vs foto çeker paylasarim kutlarım güzel bir yazı ile basit şeyler bunlar 
0 oy
(3,137 puan) tarafından
Çok saçma yani paylaşsan ne olur paylaşmasan ne olur bunun görümce ne veya sana katkısı ne olacak ayrıca komşuya ne dış kapının dış mandalı ben zaten herşeyi paylaşım yapılmasına karşıyım bende kızıma iki doğum günü yaptım bu ay bir tane resim bile koymadım ne gerek var mutlu anları çok paylaşınca nazar oluyor görümcen çocukluk etmiş boşver sende kendi haline bırak 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Paylaşırım paylaşmam kimene....hatta ben bu paylaşım işlerine hep karşıyım bı yere giddigimde beni paylaşmayın derim sevmiyorum ona göre eklenmem resim çekilirken çekinmek isteyenlere öncelik veririm✓
0 oy
(689 puan) tarafından
Nankörlük ne diyelimmm
0 oy
(610 puan) tarafından
Sırf kocamın tarafi laf etmesin diye paylaşmaya onlardan başlarım sonra diğer misafirlerinden başlardım. Benim kafa koca tarafından gelecek lafı kaldırmıyor. Ne kadar tanıyorum onları sonuçta? Planı yürümek lazım es dost ile iç içeysen ilk kkca tarafı, sonra kendi tarafın sonrada diğer misafirler.

Görümce de onca iyiliğe kuslugu reva görmüş salla gitsin sende 
0 oy
(2,489 puan) tarafından
Ya boyle toplululklarda fotograf cekilip arasndan secim yapip iste istedgini paylasip isine gelmeyinj paylasmayan var bende uzulurum acikcasi basimasa geldi evet paylasmak zorunda degil ama diger herkezi paylasip beni paylasmmasi uzmustu.ama gorumcen gibi tepki vermemistim mesafemi korumustum ondan sonra.gorumcen ya guzel dille dile getrseydi yada buksdr buyutmeseydi uzulmekte hakli ama canm yanlis anlama belki kasten yapmadm ama insan cidden uzuluyor be.
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Öyle etkinliklerde bile sadece kendi çekirdek ailemin resmini paylaşırım :) kafam rahat 
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Görümcen 10 yaşında falan heralde ergen hareketleri bunlar 
0 oy
(4,375 puan) tarafından
Ben de çocuklarımın doğum gününde sadece çocuklarımı ve kendimi paylasirim eğer paylasacamsam. Akrabaları filan story atarım sadece ve sen de bence ayıp etmişsin. Hepsini paylaşıp onu paylasmayinca uzulmesi normal. 
0 oy
(4,685 puan) tarafından
İyilik yapman ile kırılmanın ne alakası var? Sen bir insana iyilik yaptın diye o insanın sana kırılma hakkı yok mu artık? Böyle bir şey için iletişimi kesmek çok saçma bence 
0 oy
(1,377 puan) tarafından
Tövbe yarabbim böyle şeyler milletin aklına nasıl geliyor anlamış değilim 

Paylaşsan ne olacak paylaşmasan ne olacak. Böyle insanlar beni korkutuyor canım yanında nasıl davranacağimji bilmiyorum. Yaptığın iyiliğe gelince hiçbir yerde bahsetme. Allah rızası için yaptıysan tabi 
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Komşuya bak neye dikkat etmiş 
0 oy
(43 puan) tarafından
ben olsam arayıp konuşurdum farketmedim paylaşırken kasten yapmadım kırılmışsın ama diye

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 295 göst.
0 oy
23 cevap 865 göst.
0 oy
15 cevap 467 göst.
5 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 234 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 1anne (788 puan) tarafından soruldu

408,434 soru