+7 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (796 puan) tarafından

Kızlar iyi geceeeler ben burayı 2020 den beri takip ediyorum bir kaç kere hesap değiştirdim en son bunu açtım 2021 senesi aktif kullanıyordum ama çocuk olunca üstüne ikinci olunca sadece ihtiyaç dışında girmemeye çalıştım ama özlemişim de burayı baktım puanım 600 olmuş bugün :) benim için yardım eder misiniz 1000 puan olayım :)

(Saçma gelmesin lütfen eskiden de kullanırken puanım yüksek olsun isterdim eskiler bilir ya ne kadar puan yüksekse o kadar havan vardı o dönem de gahahah)

4 Cevaplar

+1 oy
(4,839 puan) tarafından
Nasıl yardımcı olalım peki :) 
(796 puan) tarafından
Bilmiyorum ki puan nasıl yükseltiyordu :)
-Reklam-
+1 oy
(5,673 puan) tarafından
Yani yorum yaparak artı vererek puanın yükselir başka türlü yükselmez 

Sana verilen artılar sana puan yapmaz
(5,673 puan) tarafından
Senin daha önceki niçikin neydi
Bende 2. Olunca geri döndüm doğuma 1 hafta kaldı 39+1 im
(796 puan) tarafından
Rabbim hayırla kavuşmayı nasip etsin inşallah ben hep bu tarz nickler kullanıyordum hepsi aynı isimdi yani ilk anneliğin hevesine sürekli anneyim ben diyip geziyordum ya ama çok kapatıp açtım o yüzden belki hstırlayamazsın
(5,673 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum doğrudur burda bu niçikten çok gelen giti hafızam pek güçlü de değil :DD
(796 puan) tarafından
Doğrudur ben puanı yüksek olan herkesi tanıyorum :)
(5,673 puan) tarafından
Valha ben ne yediğimi unutur olmuşum ya halal sana
0 oy
tarafından
Bunu biz yapamayız yorucu yüksek postlara gir yorumlara artı ver 
(796 puan) tarafından
Valla tamamen unutmuşum sistemi post açıp yorum alınca yükseliyor diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyorum sanırım :)
tarafından
Bir kaç artidan sonra  boş yukselmiyor bizim vermemis
(796 puan) tarafından
Evet doğru dün farkettim yorum atınca 1 puan geliyor ama şu an aynı puanda duruyor
0 oy
(2,541 puan) tarafından

Nasıl oluyor sana + versek tamam mıdır :)

(2,541 puan) tarafından
Ben 1 yıllık kullanıcıyim bende hiç bilmiyorum puan işini ama + vereyim ben yinede :)
(796 puan) tarafından
Aktif kullanıyorsun sanırım canım ben çocuktan sonra doğru düzgün kullanamadım öncesinde de hep hesap kapatıp açtım :) yoksa 2020 den beri biliyorum ara sıra girip kontrol ediyordum ama aktif olmak istedim
(2,541 puan) tarafından
Çocuk doğduğundan beri aktif değildim bu iki üç gündür sardım buraya
(796 puan) tarafından
Aynı bende öyle ya çocuk yokken ben durmadan Bursa takılıyordum eskiden daha güzeldi ama samimi bir ortam vardı şimdi biraz soğukluk samimiyetsizlik var gibime geliyor :₺
(2,541 puan) tarafından
Amannn ben zaman geçirmeye bakıyorum

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 488 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,121 puan) tarafından soruldu
+17 oy
17 cevap 279 göst.
22 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Hifanurun annesi (1,295 puan) tarafından soruldu
+2 oy
24 cevap 456 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+15 oy
8 cevap 305 göst.
10 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,084 soru

12,330,330 cevap

39,199 kullanıcı

Kategoriler

...