+2 oy
269 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,045 puan) tarafından

Normal illa gezmeye değil (yakın market hariç) 

Ben en son bugün çıktım hastaneye hatta bu hafta ful ciktim eşimin dilinden düşmüyor evde oturmuyorsunn valla mecbur koşuşturma bitmiyor sade gezmek için de değil yani illa birşey oluyor cikiyorum 

Siz peki

Gözlerim gidiyor ama inadım tutmuş uyuya kalabilirim cevap vermemezlik algilamayin♥️☹️

23 Cevaplar

0 oy
önce (92 puan) tarafından

Biraz önce çöp attım geldim :angel:

önce (3,045 puan) tarafından
Bu saate mi kz bence gece atma ya canım
önce (92 puan) tarafından
Çocuktan anca fırsat kaldı , hiç huyum değildir normalde.
-Reklam-
0 oy
önce (5,588 puan) tarafından
Çarşamba günü hastahaneye gitim cumartesi de gideceğim anca hastahaneden hastahaneye şimdilik 
Hayırdır cnm gecmis olsun ay bu hastaneler zor
Hamileyim kuzum son kontroler yarın baklaım ne olacak çokta korkuyorum ya
önce (681 puan) tarafından
Kaç haftalıksın canım doktorda çağırıyor beni :)
39+1 canım yarın çağırdı valha çok korkuyorum baklaım ne olacak
0 oy
önce (3,565 puan) tarafından
2 hafta önce ciktım oğlumla, şükür eşim hiç öyle demez ne yapalım evde ağaç mi olalım bu erkekler de tuhaf 
İki haftadır evde misin kız ben iki haftadır doğru dürüst evde oturduğum yok :(
Market hariç dediğin için öyle yazdım :)) yok canım oğlumla cikariz mahallede tur atariz hava güzelse parka gideriz. Ama bu hafta evdeydim hiç cikmadim yağmur yagiyordu :))
Demi yağışlı soğuk havalr yoksa parka git cocuklarla onlar enerjini at sen otur bir köşede dinlendir kafanı en güzeli valla ama şimdi koştur koştur mecburiyetten bazen evde sıkılmayi istiyorum dediğim olmustur
Ben şuan sıkılıyorum, en azından yağmur yokken çıkıp gezerdik. yazın her gün disardayiz akşam olur parka gideriz 9 da döneriz bazen sahile gideriz. Yazı özledim :)
Sizin sahilde var ne güzel biz de oda yok bir gölümüz var :D hangi şehir

Hem dur kız daha kışa girmedik yaza var ;)
İstanbul canim :) olsunnn normalde kışı severim ama çocuk olunca elin kolun bağlı :))
0 oy
önce (8,570 puan) tarafından
Yarın  cıkacam ben annem kardeşim mont ve pantalon alacak işe başlıyo oda motor aldı kuryecilik yapacakmış 
Kask da almistir ben motordan çok korkarım pis anılarımiz var ALLAH korusun
önce (8,570 puan) tarafından
Kask aldı yedek telefon aldı yağmurluk aldı motora takılan eldivenlerden alacak benim de var motorum ama benim sarjlı elim ayağık gibi motor şuan algı yok vergi yok bizimkinin pisiklet olarak geçiyo ama baksan motora benziyo
0 oy
önce (2,677 puan) tarafından
Haftada bir  bazen iki kez anneme gidiyorum  market hariç salı günü çıktım sabah anneme gittim oğlumu bıraktım ona öğlen kuzenime akşam üstü pazar yaptım iş çıkışıda eşim aldı annemden 
Haftnin üç günü ideal ya bence fazlası evi yetistiremiyorsun azı da sıkılıyor
önce (2,677 puan) tarafından
Sabah eşim bırakır anneme hem çarşı işimi hem pazar işimi görürüm aynı gün yaparım hepsini bazen iki kez giderim anneme haftada bir'de annem sabahtan bana gelir oğluma bakar ben tüm gün temizlik yaparım
0 oy
önce (782 puan) tarafından
Bugün ciktim bizim bebe eve barka sığmıyor parka gittim kahvemi de almıştım yanıma orda bir kahve içtim sonra oraya da sığamadık AVM ye gittik geldik eve sonra 
Yaş ben havalar çok suguk diye bebem küçük gidemiyorum yoksa benimkiler tam parklik 3 kizimda
0 oy
önce tarafından
Dis doktoruna gittik bu gün 
Geçmiş olsun diş zor ya hem ağrısı hem tedavisi uğraştırici
0 oy
önce (12,279 puan) tarafından

Hergün çıkıyorum :D bugün ablama gittim mesela 

Bende bende hastne cikisi uğradım saçımı boyadı koşa koşa eve geldim iyimi var ablalar ♥️❣️
0 oy
önce (637 puan) tarafından

İki gün önce çıktım bazen çıkmak istemiyorum ya bazen de evde durasım gelmiyor markete gitmiştim ama ondan önce de geçen cumartesi annemlere gitmiştim :)

Sen aynı ben çok çıkınca da kendimi rahatsız hissediyorum eşim söylemese 3 gün çıkmsamda 4. Gün sıkılırım
önce (637 puan) tarafından
Evet ya havalar soğudu sopalı çıkmak istemiyorum çocukları giydir hazırlan derken yarım saat sürüyor resmen bir markete gitmek için bile hazırlansak yarım saatten az bir süre de hazırlanamıyoruz o yüzden çıkmak istemiyorum :)
0 oy
önce (1,986 puan) tarafından
Dün kardeşimlere gittik . Ondan önceki gün avm ye. Biz çok cikariz dışarı çocuk sıkılıyor diye hemen hemen her gün dışarıdayız. Bugün çıkmadık ama.
önce (365 puan) tarafından
Ev işini nasıl yapıyorsunuz merak ettim
önce (1,986 puan) tarafından
Ev işiyle kendimi harap etmiyorum. Her şey olduğu kadar.
önce (365 puan) tarafından
Valla iyiymiş Rahatlık güzel bişey
0 oy
önce (1,339 puan) tarafından
Dün akşam eşimin arkadaşına geçmiş olsuna gittik hastaydı 
0 oy
önce (10,104 puan) tarafından
Bugün hiç çıkmadım dün full disardaydim AVM hastane çocuk atölyesi falan filan 
0 oy
önce (3,110 puan) tarafından
Bugün çıktım bebegin pasaport işlemlerini ve sigorta işlemlerini hallettik ve geldik şükür 
0 oy
önce (1,487 puan) tarafından
Kasabada oturuyorum bı yere çıkma diye bir şey kalmadı bir hobi bahçem var bezelye marul pancar soğan pırasa  nane sildim arada oraya bakmaya inerim birde fiks her ayın 15 i disardayim mutlaka kuaföre  gireriz.{çocuklar hasta değilse kendim hastaysam yine giderim :)  } 
önce (2,557 puan) tarafından
Taze bezelye çok severim çiğ halini :D
önce (1,487 puan) tarafından
Daha yeni dikdim bahara gelebirsin olursa inşallah bol olur
0 oy
önce (999 puan) tarafından

Dün kızımı okuldan aldım ordanda arkadaşıma gttim epey bı oturdum eşim karışmaz kendi bana diyor evde çok otrma arkadaşlarına git gel ben işte oluyorm zaten diyor evde sıkılıyorsun kafan dağılır diyor zaten tüm arkadaşlarımı tanıyor eslerinide :)

0 oy
önce (186 puan) tarafından
Ben her zaman dışarıdayım okulla ilgili:) 
0 oy
önce (2,082 puan) tarafından
pazar gününden beri her gün dışarıdayizz , spor yapmış gibi her yerim ağrıyor:) bugün Allah izin verirse dinlenecem inşallah 
0 oy
önce (51,058 puan) tarafından
dun hastane sonrasi market yaptik markete gitmek lüks oldu firsat buldukca gidip geziyorum☺️
0 oy
önce (6,728 puan) tarafından

Dun 8.5 aylik bebeğimi kaynanama bırakıp oğlumun okuluna gittim yerli malı kutlamaya... 

0 oy

Pazartesi anneme gittim bi yere uğramadan eve geldim daha da markete bile çıkmadım rekor bende sanırım:D

Ya bir yandan da çıkmamak güzel kafan ayık oluyor dinlenme vesaire
Hepsi dozunda iyi ya Ağırlık çökmese evde olmayı çok seviyorum arada nefes alsam yeter Bugün bi çılgınlık yapıp kahvemi bahçede içeceğim:D

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 380 göst.
26 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 768 göst.
0 oy
31 cevap 669 göst.
0 oy
33 cevap 510 göst.

406,356 soru

12,184,382 cevap

36,687 kullanıcı

...