+2 oy
401 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,304 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi bebeler uyandımi kocalar kovuldumu ayilma kahveleri yapildimi ☺️ ✨ ♥️ 

HAYIRLI CUMALAR ♥️

Kahvaltı yapıldı koca işe gonderildi çocuk uyutuldu çamaşır bulaşık tamam katlanacaklar katlandi asılacaklar makina bekleniyor 

Bi oturma odası var oyuncaklar toplanacak 

Akşam için yemeğimi de attım ocağa benden keyiflisi yok 1 saat sonra da siler süpürürüm sonra annemle 1.2 dedi kodu yaparız bütün sülaleyi bi elden geçeriz ben kimseyle görüşmediğim için anamdam alıyorum havadisleri kim kaçmış kim nerde :devil: :woot: sonra biraz anti deprasanimi ararım öğlen yemeğinide atlattım mi tamamdır 

Üşenmezsem azda fınduk ceviz kırıcam 

image

19 Cevaplar

0 oy
(129,410 puan) tarafından
gunaydin busu saat burda 06.55 cocuklarin cantasini hazirladim uyanmalarini bekliyom
(4,304 puan) tarafından
Burda 9 oldu gülüm benim bebe daha yeni uyudu :( gece yatmaz gündüz kalkmaz fırlama
-Reklam-
0 oy
(3,930 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar ablam yeni uyandım bebem uyandırdı aslında:D

image

(4,304 puan) tarafından
Ah o eli yerim maşallah
(3,930 puan) tarafından
(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Günaydın canım birazdan icicem yorgunluk kahvesini❤️

(4,304 puan) tarafından
Gel ben yapayım Sana ♥️
tarafından
Sağol canım benim ❤️❤️içiyorum şu an ekledim resim
(4,304 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm ♥️♥️♥️♥️
tarafından
Sağolasın ❤️❤️
0 oy
(4,246 puan) tarafından

Kocam sabah 5 te eve geldi uyuyo henüz kovamam :D oğlum gece babaannegilde kaldı o da yarım saat önce geldi eve. Kızım da uyumamak için direniyo Bi yerimden kalkabilsem oğlumu doyurcam 

(4,304 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun benimki de yeni uyudu
(4,246 puan) tarafından
Gece çok şükür uyudu da uykumu aldım ama gündüz hiç uyumuyo inşallah büyüdükçe düzelir yoksa akıl sağlığımı kaybedicem
0 oy
(4,374 puan) tarafından

image

gunaydin canım ❣️ çocuğu okula bırakıp geldim kahvemi içiyorum. Hava kapalı yağışlı bu havada en iyi kahve gidiyor ☺️
(4,304 puan) tarafından
Bardağına bayıldım tam benlik

Afiyet olsun cnm burdada aynı kapalı yağdı yağacak
(4,374 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ♥️
0 oy
(2,262 puan) tarafından
günaydın canım afiyet olsun 

ben eşimin telefonuna uyandım kızımın kimliği ptt ye verilmiş de birazdan gelir diyee. kızım uyuyor hala bende öyle oturuyorum daha uyanamadimmmm:))
(4,304 puan) tarafından
Öğlene anca gelir cnm banada bu saatlerde mesaj geliyor ama öğleden sonra kargo geliyor
(2,262 puan) tarafından
normalde bizde de öyle ama son zamanlar saat 9:30 gibi geliyor ya , uyuyunca kapı sesini da duymuyorum ki hep eşim arıyor adam kapıda diye:))
(4,304 puan) tarafından
İyi bari bekletmesinler
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Günaydın benim oğlan uyumadı yine gece eşimi ve kızımı yolcu edince yattı şimdi kalktık kahvaltı hazırlayacağım her zamanki gibi erkencisin maşallah afiyet olsun 
(4,304 puan) tarafından
Benimkide sabaha kadar uyumuyor cnm ya

Erkenden işlerimi yapmayı seviyorum cnm olurda işim cıkarsa evim toplu olsun yemeğim olsun istiyorum
0 oy
tarafından
Günaydın canimmmm hayirli cumalar 

Ay senin plani kiskandim tam benlik 

Esim senelik izne cikti 14 gun birlikteyiz :) 

Bi kac plan yaptik kalanini evde gecircez nasipse sabah sabah cocukla kavga ettik yok sut icmicem yok sunu yapcam yok bunu yapcam herseye agliyo biraz sikistirdim sakinledi babasi uyuyo cayi demledim patatesleri dogradim suya koydum uyaninca kizartirim vakit cikmadan cuma salavatini yetistirmem lazim benim aksama Allah kerim artik 
(4,304 puan) tarafından
Ah bizim yıllık iznimiz yok :( fabrika da çalışırken oluyordu iyi oluyordu ama fabrikaninda parası bizim harcamaları kurtarmıyor
tarafından
Izinsiz calisan enisteden Allah bin kere razi olsun
(4,304 puan) tarafından
Binlerce kez cnm
0 oy
(3,329 puan) tarafından

image

hayırlı cumalar canım. Az önce instada paylaşım yaptım eşimle kahve içiyorduk biz de ❤️❤️
(4,304 puan) tarafından
Sohpetiniz bol olsun inşallah cnm ♥️ ♥️ bayılıyorum böyle eşli resimlere
(3,329 puan) tarafından
Aynı cümleyi bugün eşime kullandım, mutlu çift ya da arkadaşlarım eşiyle bir aktivite yaptığında onlardan daha çok mutlu oluyorum diye. Gerçekten haklısın ❤️
0 oy
(3,187 puan) tarafından

Hayırlı cumalar canım ❤️ bugün gerçekten işim yok :D kahvaltı yapıp pazara gidicez ordan parka gönlünü yapar gelir kahve keyfi yaparım inşallah ☺️

(4,304 puan) tarafından
Oh ne güzel hava çok soğuk o yüzden ben cesaret edemiyorum
(3,187 puan) tarafından
Burası da rüzgarlıymış ya güneşe kandım
0 oy
(6,947 puan) tarafından
Ne yerdeyim ne gökte Büşra sabahtan beri 2 tane kahve içtim başımın ağrısı geçmiyor 
(4,304 puan) tarafından
Kuzum sadece Nescafe Gold iç o iyi geliyor
(6,947 puan) tarafından
Filtre yaptım canım ama banamısın demedi Nescafe almıyorum
0 oy
(747 puan) tarafından

Günaydın canım Hayırlı Cumalar bende erkenden uyumadım ilkin tost yedim seninki kahve yaptım buraya bakarkende soğudu :)

(4,304 puan) tarafından
Bende post açarken soğuyor ya ,☺️
0 oy
(2,063 puan) tarafından

Dha kahve içemedim ben nescafem yok bitmiş üzüntüler icerisindeyim:D  çocuklar kahvaltı yaptı kızın okul saati yaklaşıyor  beslenmeye pankek yaptım ufaklikta yedi fazla yaptım  koca uyuyor akşam gidecek ise  yemekte balık yaparız koca beyim kalkınca artık sanada afiyet olsun   kolay gelsin ☘☘❤❤

(4,304 puan) tarafından
Gel ben yapayım canim akşam almış benimki 1 kutu
(2,063 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤❤
0 oy
tarafından
Bundan bizene buraya niye rapor veriyorsun 
(3,187 puan) tarafından
Büş rapor vermezse merak ederiz ondan :)
Rabbim hayatına iyilik versin de burdaki her olumsuz yorumu kovalamayı bırak inşallah. Haklısın git kocanla kavga et mi diyelim napalım. Madem vermedi tedbirini alsaydın kendine eziyet etmek yerine
(4,304 puan) tarafından
Boşver gülüm böylelerini bilirim ben kahveyle zevkli oluyor ahaahahahahha
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Eşimin arkadaşına arabamızı sattık memleketten almaya gelmiş sabah erkenden kalktım kahvaltı hazırladım şimdi kahve yaptım benim gözler gidiyor inşallah birazdan onlar gider oğlum uyursa inşallah bende uyurum yoksa evde hayalet gibi dolaşırım bugün bitmezzz
(4,304 puan) tarafından
Uyur inşallah cnm bende ruh gibi dolaşıyorum bugün
0 oy
(717 puan) tarafından
Sabah sabah bu enerjiyi nerden buluyorsun :))) 
(4,304 puan) tarafından
Bilmem rabbim veriyor gücü kuvveti :)))
0 oy
(397 puan) tarafından
Maşallah canım günaydın bizde bebisle yeni uyandık o mama içiyor bende agri kesici içtim başım ağrıyor kahvaltı yapıcam komşulardan ne çektim ya yan taraftaki afrikalılar bağıra bağıra telefonla konuşuyordu duvara vurdum sustu bıktım ya
0 oy
(144 puan) tarafından
Afiyet olsun canım. Maşallah erkenden bitirmişsim işlerini ben maalesef hala sarhoş gibiyim kafamı kaldiramiyorum çocuklara kahvaltı hazırladım ama ben yine yiyemedim açlıktan ölecem ama bulantıdan hiç bir şey yiyemiyorum bana hastane yolu görünüyor gibi 
0 oy
(17,241 puan) tarafından
Afiyet olsun canım hayırlı cumalar. Bu hafta okulda etkinlik sırası kızımda idi cuma günü veli de katıldığı için saat 10 dan beri okuldayım. Kafam bi milyon oldu Allah öğretmenlere sabır versin. Hiç bir iş yapmadım. Şimdi bebemi uyutuyorum. Uyusun ilk iş çamaşır var onları asacam sonra içeriyi toplayıp süpürecem. WC banyo yıkayacam. Ve en önemlisi ne yemek yapacağımı bilmiyorum. 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 314 göst.
28 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 169 göst.
1 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmanur&kadir27 (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 329 göst.
19 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 156 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nehirrr (1,020 puan) tarafından soruldu

408,428 soru

12,271,015 cevap

37,590 kullanıcı

Kategoriler

...