0 oy
137 göst.
önce Aile kategorisinde (44 puan) tarafından
Biraz icimi dokmek istiyorum 2018 yilinda evlendim internet uzerinden tanistik bekarim dedi bekar zaten sonra bir kac ay sonra nikah kiydik evlenince sonrasi ise gidiyorum diye giderdi sehir disina sonra megersem nikahsiz yasadigi karisjnin yanina gidiyormus ben tabi bu evliligin tuzak oldugunu cok uzun zaman sonra ogrendim mal icin benimle evlenmis benimle evlenmek icin ev parasi almis o ara bizde arsa falan aldik ama ben tabi bu paranin esimin parasi oldugunu dusunuyordum.megersem benim haberim olmayan malim varmis annemden kalan cunku ben uvey anneyle buyudum ve annemi tanimiyorum annemin uvey oldugunu yeni ogrendim bu arada mahkemiz var ve ben bu donemde bir evlat sahibi oldum evlendigim kisiden o aldigi parayla ogluna ev almis ve benimle aldigi arsayida eski karisinin uzerine yapmis tabi bu arada bende bunlarin hepsini mahkemeye verdim su anda oyle uzuluyorumki bu kadar haksizlik karsisinda bekledigim tek sey adalet hem ilahi adalet hem normal adalet rabbim diyorum birakma yanlarina

3 Cevaplar

0 oy
önce (9 puan) tarafından
Baya agirmis Rabbim hakkını alsın o pislikten 
önce (44 puan) tarafından
Insallah alsin cunku yetim oksuz hakki yemek ve bunu tuzak kurarak yapmak cok agir ve ben ve oglum bu yillardq cok kotu seyler yasadik kadin siginma evlerinde kaldim hep
önce (9 puan) tarafından
Allah'ın belasi pislik nerden bilmiş malinin olduğunu ya sen bile bilmezken  güvenmen çok normal canım ya rabbim yardımcın olsun merak etmme Rabbim hakkini alır o pisliklerden
Cunku uvey annenin kardesleri ve kardesinjn esinin tanidigiymis onlar biliyorlar buyuk ihtimalle bunlar annemin tarafindan bana verilsin diye aldilar ona verdiler ben duymayayim diye paylastilar ama bir kisi islerinden doymadi paraya aralari bozuldu ve bana soyledi simdi mahkemede cikacak tek istedigim allah zaten birqkmayacak ama hakimde ceza verir haklarimi zaten alacagim onlardan
-Reklam-
0 oy
önce (3,057 puan) tarafından
Rabbim büyük. Gerçekler er ya da geç ortaya çıkar. Dolandırıcı peze.venk, üzme kendini bacım kurtuluşun güzel olsun ❤️
Insallah allah razi olsun
0 oy
önce (4,637 puan) tarafından
Size kalan maldan sizin nasıl haberiniz olmuyor da eşinizin haberi oluyor ve sizden izinsiz satıyor birliktebyasamisnoldugu kadının üstüne yapıyor çözemedim 
önce (988 puan) tarafından
Bende bunu soracaktım imza vekalet verılmıs olması lazım bilmediğin şeylere neden gırdın?
Ayrıca gerçekten senın mal varlığını senden önce esın nasıl ogrenıyor da senle evleniyor yanı evlenmeden herhangi bır soy ısım vs benzerlıgı de yokken dıs kapının mandalı olarak nasıl gıdıp senın mal varlıgını ogrenıyor
Evet canim ben annemin uvey oldugunu evlenip cocugum olduktan sonra ogrendim ve 42 yasindayim mahkemeye verdim sonrasi onlarin icindeki insanla cikarlari ters dusunce ve bu yaptiklarindan dolayi baslarina gelmeyen kalmayinca kuyruk acisiyla bana anlatti
Yazinca bile sizin kafaniz karisti ben bunlari yasadim.cunku yazdimya tuzak kurmuslar internetten tanistik megerse eski evledigim insan onlarin buldugu kisiymis ve sahisa benimle evlenirse mallari ona vermesi karsiliginda benimle evlenmis tabi ben evlencem diye dusunuyorum ya hep e uvey anne herseyi bilen ayarlayan kisi tek derdi benim annemin birseyi bana gelmesin
Su devam eden mahkemelerimiz var dna testleri yapilacaak ve mezarlar acilacak

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 161 göst.
17 Şubat 2021 Aile kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,162 göst.
9 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Berna65 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 150 göst.
18 saat önce Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu