Biraz icimi dokmek istiyorum 2018 yilinda evlendim internet uzerinden tanistik bekarim dedi bekar zaten sonra bir kac ay sonra nikah kiydik evlenince sonrasi ise gidiyorum diye giderdi sehir disina sonra megersem nikahsiz yasadigi karisjnin yanina gidiyormus ben tabi bu evliligin tuzak oldugunu cok uzun zaman sonra ogrendim mal icin benimle evlenmis benimle evlenmek icin ev parasi almis o ara bizde arsa falan aldik ama ben tabi bu paranin esimin parasi oldugunu dusunuyordum.megersem benim haberim olmayan malim varmis annemden kalan cunku ben uvey anneyle buyudum ve annemi tanimiyorum annemin uvey oldugunu yeni ogrendim bu arada mahkemiz var ve ben bu donemde bir evlat sahibi oldum evlendigim kisiden o aldigi parayla ogluna ev almis ve benimle aldigi arsayida eski karisinin uzerine yapmis tabi bu arada bende bunlarin hepsini mahkemeye verdim su anda oyle uzuluyorumki bu kadar haksizlik karsisinda bekledigim tek sey adalet hem ilahi adalet hem normal adalet rabbim diyorum birakma yanlarina