+3 oy
1,049 göst.
Diğer kategorisinde (790 puan) tarafından

image

Her şeye alarm takıyorlar artık bunlara bir de peynir eklendi :D. Eşim diyor alan alıyordur biz sürekli takip edemiyoruz o zaten sanal market çalışanı ama işte gülmüşler nereye gidiyoruz diye valla ağlanacak halimize gülüyoruz artık Allah sonumuzu hayır etsin bebek bezlerine de takacaklarmış yakında  … 

18 Cevaplar

+16 oy
(790 puan) tarafından

En İyi Cevap

Heşteg ŞAHLANIYORUZ TÜRKİYE :D 

(5,976 puan) tarafından
hesteg eeeeaaavvvruuupaaa bizi kiskaniyeeeegggghhh:))) :)
-Reklam-
+6 oy
(19,483 puan) tarafından

İtibardan  tasarruf olmaz. Ama peynir zeytinden olur. Yemeyiversin millet de. Çok mu şart peynir !!!

Anlamayan çıkar belki diye belirteyim . İroni yaptım 
(790 puan) tarafından
İşte herkes memnun :D
(262 puan) tarafından
Kızlar dikkat edın dedıklerınıze komşumuz sırf birine iktidara karşıt şeyler yazdı dıye tutuklandı dediği hakaret varı de değildi. 3 gün nezarette kaldı bilginize
(790 puan) tarafından
İktidara hakaret eden laf söyleyen yok hiç siyaset bile yapmıyoruz belki marketler fahiş fiyat yapıyor ? Onlar denetlensin
tarafından
Nezarete alsınlar beni bir kaç gün kafamı dinlerim :D
(19,483 puan) tarafından
Ajshdjdh lapludbelle.
+5 oy
(5,492 puan) tarafından

Ben susarım karikatür konuşur ;)

image

+3 oy
(129,283 puan) tarafından
avrupa kıskanıyo ☺️
alisveris yaptigin yere gore degisir mesela turk marketine gidersen turkiyedeki gibi etiketler gunluk degisir ama beyaz peynirin kilosu daha bu hafta aldim 4bucuk euroydu indirim vardi turk marketinde yabamci marketlerde daha hesapli yooo beni organik paklar herseyim organik olsun dersen 8,9,10 euro verirsin kilosuna tl cevurmeden hesapla 10 tl gibi dusun☺️
(790 puan) tarafından
Sevda burada 10 tl sakız düşün yani kıskan ulan bizi oh sefamız olsun :D
hacim em cok egitim konusunda kiskaniyom☹️
(3,791 puan) tarafından
Bizim ekonomi süper :D
bu ay belcikanyada7.yilima giriyom burdada herseye zam geliyo ama onceden burada pahalu diyodum savunuyodum gecen yaz tr de anladim oranin halini misal burda toz sekerin kilosu 80 veya 90 cent (kurus yani ) yilda 1kurus 2 tas catlasa 5 kurus zam geliyomus belcilada urun basina oda koymuyo hoc fark bile etmiyoz ama turkiye harbi sahlandi
+2 oy
(3,791 puan) tarafından

Aa öyle deme en azından şükretmeyi biliyoruz :D

(790 puan) tarafından
Tabii ki şükür etmeyen kafirdir :D vatan hayınıdır
(3,791 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayretsin gerçekten aglancak halimize gülüyoruz:D
(790 puan) tarafından
Deliye demişler niye sürekli gülüyorsun az normal ol  normal olsam hayat mı çekilir demiş bizde gülüyoruz yoksa hayat mı çekilir :D
(3,791 puan) tarafından
Gerçekten öyle valla öyle :D
+2 oy
(3,927 puan) tarafından
Ee Almanya kıskanıyor bizi olsun o kadar canim.  

Valla aglanacak halimize gülüyoruz temel ihtiyaçlar lüks oldu. 
(790 puan) tarafından
Biz asgari ücretle geçiniyoruz inan ki  1 aydır et yemiyoruz bu ay aldık o da Migros çalışanına özel bir gün varmış indirim  ondan ama ben bunu söylemekten gocunmuyorum benim utanacak hiç bir şeyim yok bize bunu layık  görenler utansın diyeceğim ama …
(3,927 puan) tarafından
Neden utanacaksin canim, hiç öyle düşünüp üzülme, bize bunları  layık görenler utanmıyor ki, yeri geliyor kendinden kısıp çocuğa birşeyler aliyorsun. Asgari ücretle geçinip üstüne birikim yapıyorum diye geçinen insanlara var onların ağzına kürekle vurasim geliyor
+1 oy
(13,559 puan) tarafından
Yoğurda peynire hepsine sürekli zam var ama sut satana zam yok. Sen ülkendeki çiftçini desteklemezsen 500 e de yersin bu peyniri hakkımı helal etmiyorum bu insanlara.

İneklerin yemi neredeyse her ay artarken sut fiyatı neden artmıyor? Et neden artmiyor? Biz boşa çalışıyoruz yemin ederim. Sebep olanlar utansın yurt dışından getirmeye devam etsinler...
(13,559 puan) tarafından
Yıllar önce çiftçi bi amca "anamızı aglattin" diye tepki gösterdiğinde "ananıda al git" diye bi cevapla karşılaştı... diyeceklerim bu kadar
(3,329 puan) tarafından
Hala bu lafı söyler bizimkiler, çiftçiyi bitirdiler eşim tarafi ekip bicerek geçiniyor bütün köy. Ama hepsi ağlıyordu bu sene resmen
(13,559 puan) tarafından
Oy verip verip ağlamayacak kimse hak müstahak hiç acımıyorum. Kurunun yanında yaş da yanıyor orası ayrı. Hala başka kime vercez kim var diyorlar ya söyleyecek çok şey var da ağzını açan suçlu oluyor
(3,329 puan) tarafından
Yok anam malum partiden herkes uzak, kocam ve annem hep der verene acımıyorum aç kalsınlar diye ama yaşta yanıyor işte
(13,559 puan) tarafından
Oyle canım maalesef
+1 oy
(17,736 puan) tarafından

Ekonomimiz sahlaniyor eskiden varmıydi böyle bisey :D

(790 puan) tarafından
Asla bak her şey o kadar değerlendi ki alarm bile takıyorlar elhamdulillah çok şükür :D
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Allah kahretsin fiyatlara bak! Alım gücü iyice bitti her yönde 
(790 puan) tarafından
Fiyatlar her yerde aynı olmuş gerçekten indirimli ürünlerde son kullanma tarıhı yakın ürünler oluyor onu farkettiğim
0 oy
(142 puan) tarafından
Fakirin migrosta işi ne 
(1,330 puan) tarafından
Anam bnm koca görmesin valla migros uygulamasını bile siler jsjjsj
(790 puan) tarafından
Hdjdkdkkldk
(142 puan) tarafından
Kızlar şaka misiniz fiyat karşılaştırması hiç yaptınız mı valla gerçekten fakir en azından fasfakir olmadiignizi bilin :D hiç bakkala veresiye yazdirmamis kadar zenginsiniz...:)))
(1,330 puan) tarafından
Kız gidip marka alırsan tabi pahalı migrosun kendi marka ürünleri şokta bimds neyse o. İndirimleri takip ediyorum ayrıca bide belli bi alışveriş üstüne indirimli bişiler oluyo getirden de alışveriş yapıyorum orda da kupon oluyo e bide taşımıyorum dün dışarı çıktım meyve sebze aldım biraz eve gelene kadar hamile halimle mahvoldum bide yakın yani hiç hamallık yapamam valla.Ben sanaldan almasam eşim gelirken alıyor o öyle daha pahalıya alıyor mecbur sanaldan alıyorum
(142 puan) tarafından
Bacı ben ikna oldum senin fakir olduğuna tamam :)) takılıyorum ya dediklerinde haklısın durumlar vahim böyle giderse ekmek buldugumuza sukredicez zaten
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Simit ayrana devam :)
(790 puan) tarafından
O bile pahalı artık
(4,380 puan) tarafından
*** yüzyılı isim vermiyim şimdi :)
0 oy
(100 puan) tarafından
Kız ben de uzun süredir migros sanal marketten alışveriş yapıyorum. Çok indirime giriyor bazen her şey. Çok üzülüyorum ülkemin haline. Allahım alım gücü nasip etsin herkese. Yazık gerçekten 
(790 puan) tarafından
Evet canım bizde oradan yapıyoruz eşim çalışan olduğu için indirim oluyor ekstra
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Üni okurken markette çalışmıştım peynir ne ki neler çalıyorlardı aklın hayalin durur alüminyum folyo fırın kağıdı cips çekirdek traş köpüğü kolonyası ped herşeyi sayabilirim sana ve o zaman ekonomi böyle değildi daha iyiydi insanın içinden gelmesin bacı alarm söküp çalmaya çalışanı bile vardı düşün çalıştığım markette hırsızlar için markette müşteri gibi dolaşan personel bile vardı o balları sucukları peynirleri çalanları çok gördüm
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Kız 15 tane bildirim girdim bişi yok çıkmıyor iki saat yoktum işim vardı noldu yaaa okuyamadım ki benn:(((
(1,330 puan) tarafından
Ayy keşke jsjsjsh bi koca var bnde ki akıllara zarar işe gitmedi mi hep evde bide yapışkan gibi yapışır temas delisi daral geliyo valla
(1,783 puan) tarafından
Bizimki hep ders çalışır vaaz çalışır bebeklerle evdeyim konuş kadınlar gelir sende gel
(1,330 puan) tarafından
Ayy sen nerdesin çabuk yerini söyle jsjsj
(1,783 puan) tarafından
Ordudayim yolun kenarındaki lojman dayım gel bahçemde bol bolmarul yersin
(1,330 puan) tarafından
Eşimle Karadeniz turu düşünüyorux doğumdan sonra bebeğimizle beraber inşallah sanada gelirim görüşmek nasip olur bn Adana'dayım ailem Mersin'de bazen ordayım yolun düşerse eğer bnde beklerim:))
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Bizim buralarda her duvara resim asmışlar resimde 20 yil önce karşısında at arabası ,20 yil  sonra karşısında togg  

Herkesi şükre davet ediyorum 20 yil önce at arabası kulaniyorduk
(1,136 puan) tarafından
20 yıl önce at arabası mı kullanıyorduk:) Çok zenginde değildik ama 30 sene önce babamın arabası vardı :)
(1,880 puan) tarafından
Evet valla öyle yazıyor , hayal dünyasında yaşıyorlar zihnimizle oynuyirlar
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Anne olduktan sonra gerçkten içimi korku kapladı nereye gidiyoruz ne oluyor diye düşünmekten Allah sonumuzu hayır etsin inşallah evlatlarımıza sevdiklerimize ve bizlere merhamet etsin gidişat iyi değil çünkü 
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Ekonomi mi kaldı canım vallahi iki kızım bezli hergun bez fiyatlarına yetişemiyorum yaz gelince kızım üç yaşında olacak bezden acacam büyüğü zaten ollmur boyu bezli olacak onun sıkıntı değil gecinilmiuor maaşlar geliyor ama geldiği gibi gidiyor asgariye güzel bir zam yapılması lazım yoksa millet perişan olacak
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Halinize şükür edin be nankörler (!) et yemiyonuz peynirde yemeyiverin (!)
(2,257 puan) tarafından
Dikkat ironidir.!

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 424 göst.
19 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (2,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 366 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ht (2,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 117 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Defnedamla (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 235 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,616 cevap

37,512 kullanıcı