Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_8b487a5c66b4f5770be9c2d17d645cc8, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Çocuklarda Söz Dinlememe ve kuralsızlık? Yardimmmm-Diğer
0 oy
48 göst.
Diğer kategorisinde (695 puan) tarafından
Ah ah hanımlar nerden başlasam bilmiyorum, oglum 4.5 yaşında kuran kursuna gönderiyorum , önceden kekemelik sıkıntısı vardı Allah'a şükür geçti . Asıl mesele söz dinlemiyor kursta sürekli başına buyruk hareket ediyor diğer çocuklar da ona uyduğu için hocaları çok sıkıntı çekiyor evde ne kadar konuştuysam bana mısın demiyor. Evde kuzenide var mecburi birlik yaşıyoruz oğlumun önceden hiç hareketliliği yoktu çok sakin uyumlu biriydi .  Ama kuzeninde hiperaktivite bozukluğu var babasızlığa ve çok şımartılmaya bağlıyorum elimden birşey gelmiyor. Benim oğlan da ona benzedi ne kadar ikisini bir araya getirmemeye çalışsam da sonuç değişmedi onun hal ve hareketlerini kendine örnek aldı . Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var oğluma nasıl davranmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim allah aşkına delirecek duruma geliyorum artık 

1 cevap

0 oy
(2,099 puan) tarafından

Hiperaktıflik için ilaç kullanmıyor mu

Ayrıca kullanmıyorsa psikiyatrıye göturebilirsiniz 

Dıkkat eksıklıgı hiperaktivite dıye geçiyor

Kötu bişey değil herseyın tedavisi var 

O çocuk sakinlerse senin çocugun da sakinler 

Ayrıca benim oğlumda Baba görmüyor  her istediğini yaparız alırız ama şımarık yada hıperaktif değil. 
Şımarıklık karakter meselesi

Hiperaktıflik bunlardan olmaz 
(695 puan) tarafından
Evet saha önce ilaç kullanıyordu durumu biraz olsa iyiydi fakat annesi vermedi artık ilaçlarını doktora da götürmedi. Sağdan soldan duyumlarla oğlum deli değil dedi hâlbuki o çocuğun hayatı da önemli.
Çok farklı bir çocuk 9 yaşında hep bebeksi hareketler  öyle böyle değil benim söz hakkim yok malesef üzerinde
(2,099 puan) tarafından
Götürseler o çocukta rahatlar
Delilikle ne alakası varmış

O çocuk düzelmeden sizinki zor durur
Allah yardımcımız olsun canım
(695 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah ikinci yolda bari kardeşi olursa onunla ilgilenir biraz dedim inşallah ters tepki vermez
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 315 göst.
26 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nihalinannesi (1,235 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 157 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (391 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 288 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (391 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde HaticeEmir (0 puan) tarafından soruldu

413,949 soru

12,459,469 cevap

46,631 kullanıcı