0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (2,473 puan) tarafından

Dün öğrendim ki kızım olckmş tekrardan biz tabikide sağlıklı olsnda erkek beklyrduk ama bir hanım efendi daha gelyr iki kız nasıl olck cok merak birzda endişeliyim iki kızı olanlar anlata bilir mi:D durum ne

9 Cevaplar

+1 oy
(121 puan) tarafından

Benimde iki kızım var vallah kavgalara kıskançlıklara hazır ol canim ve şuan hızımı alamayıp üçüncüye hamile kaldım cinsiyeti belli değil daha yani ben çok büyük poh yedim :D

tarafından
Yaşları kaç kiz
(121 puan) tarafından
Büyüğü 5 küçüğü 3 yaş canım
-Reklam-
+1 oy
(5 puan) tarafından
Ay bence çok güzel hep 2 kızım olsun diye dua ederdim rabbim gönlüme göre verdi biri 7 biri 3 yaşında arada kavgaları oluyor ama birbirlerine çok baglılar 
+1 oy
(205 puan) tarafından
Benim bir kızım var tekrar olursa bir kızım daha olsun isterim iki kız ya da iki erkek üst üste olması daha iyi bana göre. 
0 oy
(10,213 puan) tarafından
Ben elendim :D bende 2 erkek anası yım:D 
0 oy
(9,746 puan) tarafından
Bacım bende bir kız bir erkek var Allah uzun ömürler versin inşaAllah onlara ama kedi köpek gbiler kardeşimin 2 oğlu var masaAllah çok iyi anlasiyolar diğer kardeşimin 3 kızi var onlarda çok olmasada iyi anlaşırlar aralarında bir benimkiler böyle şans yani cinsiyetle alakası yok 
0 oy
(3,593 puan) tarafından
Keşke benimde Bi kzıızm olsa
tarafından
Rabbim nasip etsin☺️
(3,593 puan) tarafından
İnşalah bya Bi oğlum var bide kızım olsa cok sevinirim :)) ama erkek olursa diye suan baya uzun süre ara vericem :))
tarafından
Mantıklı ☺️
0 oy
(3,069 puan) tarafından
Neden endiselisin canım 

Ben şu yönden sansliyim ilk kızım çok sessiz sakin sesi çıkmaz yükselmez kendi halinde oynar eder anasinifina gidiyor 

Kucuk kızımda 16 aylık ağzımdan burnumdan geliyor 

Bu ara özellikle çok agresif olmaya başladı ablasına saldırıyor anlamıyor bilmiyorum valla

İkisi hırçın olsaydı daha zor olurdu 
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Benim iki kızım var 9 yaş ve 4 yaş büyük kızım küçük kızımı çok kıskanıyor ikisine eşit davranıyorum ama küçüğe ister istemez biraz daha ilgi oluyor ve küçük kızım çok sevecen büyük kızım soğuk. Küçüğü gelir kendisi kucağımda oturur öper sarılır kendini sevdirir ama büyük olan çok mızmız sürekli memnuniyetsiz huyları çok farklı yani . Büyüğü keşke kardeşim olmasaydı ben tek olsaydım der hep ve durum beni çok üzüyor. İnşallah büyüğünce huyu düzelir.
0 oy
(92 puan) tarafından
3 kız annesiyım çok şükür.. 

Hepsi hanım hanımcık pamuk gibiler arkadaş ihtiyacı olmadan oynuyabiliyorlar. En küçük kızım özel bebek yürüyemiyor ablalarının ona kol kanat oluşu gözlerimi yaşartıyor. Tabiki arada kavgaları oluyo ama kız çocuğu başka  yaaa

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 98 göst.
0 oy
4 cevap 403 göst.
0 oy
1 cevap 105 göst.
0 oy
3 cevap 88 göst.

407,274 soru

12,225,085 cevap

36,825 kullanıcı