0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (1,852 puan) tarafından
Sağ ayağına bir şey olmuş sabah kalktığında sekiyor yürürken ne oldu anlamadım bakıyorum elimle tepki de vermiyor ama hala yürüyemiyor.  Görünürde morluk iz falan yok acile götürsem tam neresi bilmiyorum da napsam kızlar akşam acile goturucem 

6 Cevaplar

+2 oy
(799 puan) tarafından
Hastaneye götürsen bacaklarına röntgen çekerler o zaman doktor anlar canım. Gecmis olsun 
(1,852 puan) tarafından
Goturucem canım eşimin bekliyorum teşekkür ederim
(799 puan) tarafından
Rica ederim ❤️
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ay benim oğlumda öyle olmuştu sonrasında ateş vs. Hastalık oldu eklem ağrısı demişti doktor  oğlumda basamadi yürüyemedi 
(1,852 puan) tarafından
Ayy Allah'm inşallah bisiy olmaz anlamadım valla
0 oy
(2,030 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım götür tabi umarım önemli birşey yoktur geçenlerde böyle bir post daha paylaşmıştı biri 
(2,030 puan) tarafından
Onlar anlar canım işte benzer postu paylaşanda dedi  düşmedi eminim herhangi morlukta yok sabah kalktı çocuk ayağının üstüne basamıyor doktora götürmüşlerdi sonrasında tekrar yürümüştü ama ne tedavi uygulandı onu hatırlamıyorum şuan tam ne yazmıştı
(594 puan) tarafından
Hatırlıyorum kas enfeksiyonu çıkmıştı sanırım bencede götürün
(2,030 puan) tarafından
Hehh evet evet sanki öyle birşeydi
(594 puan) tarafından
Öncesinde de hastalık geçirip antibiyotik kullanmıştı   aklımda kalmış. Hastalık geçirdi mi acaba
(1,852 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim postu bende hatırladım eşim geliyor goturucem hemen çok saolun kizlar
0 oy
(131,480 puan) tarafından
tirnagi uzamis batiyo olabilir aynisi gecen gun arkadasin kizina oldu tirnagi uzamis batmis bi bak sende
(1,852 puan) tarafından
Tırnağı kırılmış baş parmağı acaba ondan mı ki oraya bastirdim falan ama acımıyor herhalde çekmedi tepki vermedi
(131,480 puan) tarafından
haah iste ondanda olabilir mutlaka acimistir
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Yakin zamanda hasta oldumu canım 
(1,852 puan) tarafından
Yok canım olmadı
0 oy
(883 puan) tarafından
Hemen doktora götür hemen benimkinde öyle oldu bir ay ne cektik
(1,852 puan) tarafından
Ne çıktı allahim yarabbi ne olmuş olabilir durup dururken
(883 puan) tarafından
Valla bı değeri yüksek çıktı kacgun kan verdik serum yedik nörolojiye gittik iki güne bir degrr dusuyormu die kan verdik kas enfeksiyonu çıktı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 111 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Havvanursms (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 182 göst.
0 oy
3 cevap 160 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (737 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
30 Mart 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (177 puan) tarafından soruldu

408,897 soru

12,290,004 cevap

38,176 kullanıcı

Kategoriler

...