0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (292 puan) tarafından

image

4 sene olucak kızlar dogum yapalı ama göbeğim ciddi derece kaldı net görseniz 5 aylık hamile dersiniz korunmuyoruz çocuk istiyoruz ama olmuyor bu göbekte gitmiyor normal mi bu kadar kalması acaba bi hastalık mı var dedim hastaneye gidiyim mi

9 Cevaplar

+1 oy
(5,499 puan) tarafından
Sezeryanla ilgisi yok bence. Benimde sezeryan oldu 10 gun sonra karnim dumduzdu. 

Ama baska bolgelerimde kilolarim var ve gitmedi. Biraz yapisal bence. 

Dogum oncesine gore cok mu kilo fazlaniz var ya da onceden de gobeginiz var miydi ?
(966 puan) tarafından
Minnacık35 kesinlikle katılıyorum..insanlar doğumdan sonra kilo veremeyip sezeryandan diyor..sezeryan göbeği diye bir şey yok..2 sezeryan dogum yaptım 20 kilo aldım verdim göbeğim kalmadı.. vajinal dogum yapıp göbekli olanları da biliyorum tamamen yapısal
(5,499 puan) tarafından
Evet canim. Benim cevremde de bu tarz cok gordum. Kilo veremeyenler sucu sezeryana atiyolar. Benim de fazla kilom var ama dogumla ilgisi yok bu durumun yedigim icin aldim :D benim de popom buyudu napayim sezeryandan mi diyeyim :))
(1,628 puan) tarafından
Beni gectim hadi gorumcem 45 kiloydu 3 cocuk dogurdu yine ayni kiloda kaldi 4. Sezeryan oldu suan 60 kilo gobegi de var ve hic kilo alamayan biriydi bende 50 kilodan 78 e ciktim tabi sonra 70 e dustum onceden kilo lu degildim arada suan daglar kadr fark var
(5,499 puan) tarafından
Ee canim sezeryana niye suc atiyosun. Kilo almissiniz ondan gobek var. Muhtemel gobek bolgesinden kilo aliyosunuz.
Bak benim de dogum sonrasi 5 kilo fazlam var ama gobegim yok. Popo buyudu.
(13,105 puan) tarafından
Minnak35 haklı kilo dolayısıyla kalıyor göbek. İlkinde 11 kilo ile doğuma girdim sezaryendi 40 çıktı dümdüzdü karnım mesela ben totodan alıyorum orası kalmıştı Çok az. Şimdi de 31 haftalık 6.5kg aldım. Muhtemelen bunu da o şekilde tamamlarım. Göbek bölgesi karbonhidrat tüketimi yoğunsa eğer 45 kg da olsan olur
-Reklam-
+1 oy
(154 puan) tarafından
Spor yapmayi denediniz mi? Düzenli bir spor eşliğinde diyetle gideceğini düşünüyorum.
+1 oy
(727 puan) tarafından
Sezeryan göbeği buna demiyorlar dikşin üzerinden hafif aşagı sarkması sezeryan göbeği

Bende sezeryan oldum hemen kilo veremedim sonra bel korsesi duydum aldım yemeği azalttım evde sürekli hareket ettim bel korsesini sadece yatarken cıkarttım 4 5 ayda göbeğim düzeldi 

Üzgünüm ama sezeryan ile senin göbeğinin alakası yok biraz tombiksin
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Benim de 4 sene olacak ikinci sezeryanm ama senin gibi göbeğim gitmiyor kaldı öyle 
0 oy
tarafından
Güzelim neden üzülüyorsun ki? Hamilelik doğum kolay şeyler değil ki  ama bu kadar üzülmene değmez korse kullandın mı hiç? 
(292 puan) tarafından
Hayır canım kullanmadım beni ciddi derece de üzmeye başladı bu konu
tarafından
Şimdi kullan istersen
0 oy
(988 puan) tarafından
Zayıflayinca gidiyor cnm merak etme
0 oy
(3,981 puan) tarafından
Diastasis recti karın kası ayrılması diye bişey var. Onu düzeltmek için bazı egzersizler var. YouTube tan elçin demireli takip et ondan bak. Bende de vardı bu kadar olmasa da. 2-3 haftadır yapıyorum. Devam edicem yapmaya. Fazla kilon varsa onu da vermeye çalış bir de. Kilonun da etkisi var gibi duruyor.
0 oy
(2,021 puan) tarafından
Bugün doğum yapalı 17 gün olacak 

Dün korse takmaya başladım. 4. Sezeryan artık.

İnş gider benimki de.

Sana tavsiyem korse tak birde egzersiz yap.

Program indir orda oluyor 
0 oy
(1,112 puan) tarafından
2 yıl önce sezaryen oldum 18 kilo aldım kırkım çıktığında 15 kilo vermiştim tabi dümdüz değildi karnım ama bayağı iyiydim 4 ay emzirdim sütüm kesildi emzirme dönemim bitti hızlıca 13 kilo aldım maalesef şiştim benim göbeğimde hep 5 6 aylıl gibiydi şimdi 3 aylık hamileyim bakalım ne olacak 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 863 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
8 cevap 184 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hamide52 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 380 göst.
12 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu