0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (291 puan) tarafından

image

4 sene olucak kızlar dogum yapalı ama göbeğim ciddi derece kaldı net görseniz 5 aylık hamile dersiniz korunmuyoruz çocuk istiyoruz ama olmuyor bu göbekte gitmiyor normal mi bu kadar kalması acaba bi hastalık mı var dedim hastaneye gidiyim mi

7 Cevaplar

0 oy
(7,352 puan) tarafından

Gebelikte çok kilo aldıysan vermediysen normal

(291 puan) tarafından
Sadece 6 kilo aldım doguma kadar dogurduktn sonra böyle oldu
(7,352 puan) tarafından
2 çocuk doğurdum sezeryanla. 25er kg aldım.  Bu kadar göbeğim yok suan .

Ama normal bence . İçin rahat edecekse git doktora
(291 puan) tarafından
Bakym kuzum inşllah bişey yoktur
(5,956 puan) tarafından
dogurduktan sonra aldin mi . kilolumusinki suan. sadece hamile gobegi gibi kalip kendin zayifsan   sey denio nekadar dogrudur bilmem. lohusalikta  dogurunca ilk birkac gun yogun kanama oluyor ya icinin kani tam temizlenmeyince kitlelesiyormus icerideki pis kan  gibek kaliyormus o yuzden.  ama kendin de kiloluysan kilo gobegi ve  hamilelikten kalan gobek ikisi birlesince malesef.
-Reklam-
0 oy
(722 puan) tarafından
Spor diyet yaparsan gider 
(291 puan) tarafından
İnsllah canım
0 oy
(3,768 puan) tarafından
Adetin nasıl uzun süreli ağrılı kanama var mı ? Mide bağırsak problemleri yaşıyor musun 

Şu yüzden soruyorum bende miyom vardı aynı böyle karnım vardı gören hamile sanıyordu son zamanlarda aynı böyle şişmişti meğerse miyom büyümüş ondan oluyormuş bence ihmal etme 
(291 puan) tarafından
Aa miyom ne kuzum nasıl belli oluyor hangi bölüme gitmem lazım
(291 puan) tarafından
Adetim gayet düzenli kanaman normal
(3,768 puan) tarafından
Kist gibi bı şey kadın doğum a gitmen lazım
(291 puan) tarafından
Kaç kere gittim kuzum herşey temiz dedi
(3,768 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım ama bana normal gelmedi karnın
0 oy
(10,279 puan) tarafından
Kilo vermek için göbeğin gitmesi için ugraştin mi? 2 sezeryanla doğum yaptım bu kadar göbeğim Yok ama ben diyet ve spor yaptım kilo vermek için 
(291 puan) tarafından
Yok kuzum yapmadım ama düşünüyorum
0 oy
(19,442 puan) tarafından
Çok yiyosundur dostum. Benim de var göbeğim. Bundan azdır da var yani. Ben yediğim için var. Yemesem pörsür iner gider. 
(291 puan) tarafından
Yani diyet yapmam gerekiyor.ddd
(19,442 puan) tarafından
Yapsan iyi olur tabi. Eğer rahatsizsan. Yok ben iyiyim dersen gerek yok o zaman
(291 puan) tarafından
İstiyorum tabi ama şuan saglık sorunlarım var diyetisyenle başlamayı düşünüyorum
(19,442 puan) tarafından
Benim emziren arkadaşım diyeyisyenle 15 kg verdi. 1 seneden az zamanda
0 oy
(163 puan) tarafından
Bende 63 ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdim 14 aylık oğlum şuan ama böyle bir göbek yok haa tabi deforme falan var biraz  göbeğim var ama spor düzenli yapsam toparlar kendini ama iste tembellikten yapmıyorum oğlum 5 aylıktı 72 kilodum aralıklı oruç ve düzenli sporla 12 kilo vermiştim ama bu 2 3 aydır dikkat etmiyorum biraz saldım  benimde başlamam lazım diyet ve spora eğer bir rahatsızlıktan şüphen yoksa sıkı bir diyet ve düzenli sporla baya gider göbeğin yine de için rahat etsin görün doktara ondan sonra başla spor ve diyete 
(291 puan) tarafından
Ya bana normal gelmiyor artık göbek
(163 puan) tarafından
Bende biraz kilo alayım bana da normal gelmiyor canım aynadan kendime bakasim gelmiyor kıyafetlerim olmayınca canım sıkılıyor kilo hiçbir zaman iyi bişey değil zaten Kendi sağlığın için bence bir yerden başla kilon gittikçe vücudun şekil aldıkça kuş gibi hafifliyorsun özgüvenin yerine geliyor kendini daha çok beğeniyorsun ben öyle oluyorum keşke ben sürekli dikkat etsem ama en fazla 2 3 ay devam ediyorum ondan sonra bırakıyorum ama dışarının tepkisi bakışları bile farklı oluyor motive oluyorsun o 2 3 ay nasıl fark ediyor bilsen çok iyi oluyor dediğim gibi için rahat edecekse önce bir doktora görün bir sıkıntı yoksa diyet ve spora başla
0 oy
(128 puan) tarafından
Muhakkak  bi yiyecek  veya icecege hassasiyetiniz olustu. Doğum göbeği değil bu bende de var sabah kalktığıniz zaman sönüyor mu göbek 
(291 puan) tarafından
Evet canım
(128 puan) tarafından
Demek bi swye hassasiyet olustu benimde öyle çünkü

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
21 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,473 puan) tarafından soruldu
0 oy