0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Kızlar bizim yerli malı grubunda fındık üzüm gibi şeyler var benim aklımda yaprak sarma kısır gibi şeyler vardı sizce bunlar ana sınıfı için uygun yiyeceklermi

9 Cevaplar

0 oy
(2,620 puan) tarafından
Ana sınıfı için uygun mu bilmem ama yerli malı için uygun değil. Kısırdan börekten yerli malı olur ya şimdi ki öğretmenler gün menüsü istiyor. Biz ilkokuldayken bahcemizin elmasini annemizin yaptığı tarhanayi götürurüduk. 
-Reklam-
0 oy
(15,632 puan) tarafından
Gün gibi yapiyor bazilari ama amaç yerli ürünlerin tanıtımı değil mi. Bizimkilerde Karadeniz bölgesinin ürünlerini tanitacaklar. Fındık, çay, mısır ekmeği gibi. 
0 oy
(5,975 puan) tarafından
bizim anasinifindaylen herkese bir meyve belirlemisler biz greyfurt aldik . 4 tane greyfurt aldim yolladim . kestiler. muz alan mandalina alM meyve salatasi yapmislardi sarma kisir misir yiyenezki anasinifi ccklari. bu anca ogretmenlere gun menusu olur
0 oy
(4,624 puan) tarafından
Dün bizimde yerli maliydi öğretmen birkac çeşit meyve gönderin demisti 
0 oy
(9,916 puan) tarafından

image

image

canim belki fikir olsun oğlumun öğretmenin listesi biz tapldot çatak kasik aldik
0 oy
(1,982 puan) tarafından
Bunlar uygun mu diye kuruyemiş için soruyorsanız bence evet neden uygun olmasın gayet besleyici ve ülkemizde yetişen şeyler. Bizimki de genel olarak kuruyemiş ve meyve. Bir kaç kişiden de kurabiye poğaça istenmiş. Kısıri mesela cocukslr pek sevmiyor bence.
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Öğretmene danış. Liste veriyor normalde 

0 oy
(3,440 puan) tarafından
Bizim öğretmen kuruyemiş falan istedi yapmak isterseniz küçük porsiyon bişey yapabilirsiniz dedi
0 oy
(353 puan) tarafından
Bizim öğretmen cocuklarin yiyecegi kadar sigara boregi kagitli kek kuruyemiş ve meyve hazirlayin dedi onlari hazırladık 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 58 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (1,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 208 göst.
0 oy
13 cevap 389 göst.
14 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Eminee4547 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 410 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mucizemsinnnn (210 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,542 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...