+2 oy
991 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (577 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Bugün izlediğim bir video ve sonrasında birbirimizi eleştirmeye gayet gönüllü koştuğumuzu ama eleştirdiğimiz şeylere yönelik çözüm önergeye asla yanaşmadığımızı farkettim. Sonra burası geldi aklıma. Ben de dahil birbirimize ne kadar rahat cahil, git kitap oku, biraz kendini geliştir gibi şeyler şöyleyebiliyoruz diye düşündüm ama yine kimsede çözüm önerisi yok. O yüzden aklıma şöyle bir fikir geldi. 

Var mısınız FİLM KLUBÜ kurmaya :)) hiçbir şekilde telegram WhatsApp falan yok. Ortak bir film beliryeceğiz. Bunlar kült olarak tabir edilen genel kültürümüze faydası olacak, ortamlarda havalı gösterecek :D bize yeni ilgili alanları oluşturabilecek belki bilimsel belki tarihi belki biyografik gibi filmler olacak. (Aşk filmi falan değil yani. Amaç bize bir şeyler katması. Ama sevginin gücü falan gibi kült aşk filmleri olabilir belki?) Bilmiyorum yani ucu açık bir konu. Katılım göstermek isteyenler iler ortak kurallar oluşturulur. Mesela filmi izlemek için 5 gün süre verilir. 5 gün içinde izleyen postun altına gelir. Filmle ilgili fikrini belki anlamadı yeri belki beğendiği yeri belki filmden öğrendiği ona kattığı şeyleri anlatır ve bunun üzerine konuşuruz. Hafta sonu da yeni film seçer, yine hafta içi 5 günde onu izleme süresi tanırız. Ne diyorsunuz? Neden birbirimizi daha taşa vurmak yerine, karşılıklı gelişmeye başlamıyoruz ki?

34 Cevaplar

+4 oy
(5,492 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Beni, senin düzenlediğin her etkinliğin altına bana sormadan yaz. :) Seninle her şeye varım ben :D

(7,944 puan) tarafından
Oooo ablam olduğuna göre bende varım o zaman ☺♥️
(577 puan) tarafından
Balımsın biliyorsun di mi :D kızlar fikir verin filmi nasıl seçelim. Oylama sistemi mi yapalım. Her hafta atıyorum ben 10 filmi söyleyeyim onları mı oylayalım yoksa o 10 filmi de mi birlikte seçelim, öyle yapacaksak nasıl yapıcaz falan
(5,492 puan) tarafından
Canımsın❤️ izleriz hep birlikte
(5,492 puan) tarafından
Sen seç onu oylayalım bence. Sen bu kulübün kuran kişi olduğun için.
Yoksa diğer türlü her kafadan bir ses çıkar zor olur
(13,094 puan) tarafından
Defne acaba tahmin ettiğim kişi olabilir mi ki :) ay benim şu ara vaktim yok ama doğumaz kaldı bir buçuk ay. Film önerebilirim ama naçizane körlük,sineklerin tanrısı, kefernahum
(577 puan) tarafından
İki tane kitap uyarlaması bir tane de imza film. Müthiş öneriler. Özellikle kefernahum mutlaka mutlaka klüpte izlenmeli ama çok zıt görüş çıkar o yüzden tartışma ortamının zeminlerini oturttuktan sonra diye düşünüyorum  :D sen kulübe katıl. İzleyebilirsen yoruma gelirsin :))))
(5,492 puan) tarafından
Nagiş izne ayrılmayacak mısın canım? Ayrıldığında izlersin bol bol
(5,492 puan) tarafından
Postu kim uyardı ya? Vallahi yuh yuh ya
(13,094 puan) tarafından
Filiz canım ilk etapta zor yeni hayata uyum süreci çünkü izinden 3 hafta sonra doğum görünüyor benim. Ama yaza doğru Nisan gibi falan rahatlarım biraz daha :)
Kefernahum özellikle ebeveynlerin izlemesi gereken bir film aslında amaç da tartışabilmek ben uzun süre sorgulamıştım kendimi :)
(51,324 puan) tarafından
o nasil bir aşk yasamak☺️
(5,492 puan) tarafından
Nagiş bu filmi ben başlarken kapatmıştım. Dayanamam diyerek :(
İkbalcim ☺️
(13,094 puan) tarafından
Evet mental olarak çok zorluyor insanı canım şöyle söyleyeyim gözümü her kapattığımda aklımdaydı
(789 puan) tarafından
Gerçekten postu kim uyardı :D
(4,672 puan) tarafından
Bende varım benide ekleyin
-Reklam-
0 oy
(789 puan) tarafından
Ben varım ya çok eğlenceli olur Çokta güzel olur 
0 oy
tarafından
Yeni herşeye ben varım:) 

Bu arada görümcem bir kitap okumuş "Math and love" matematikle aram iyi değil diye okumaya korkuyorum
(577 puan) tarafından
Bak mesela çok güzel kitapların uyarlama filmleri var. Bunları da izleyebiliriz.
tarafından
Olur ben herşeye tamamım:)
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Film değilde genel kültür adına kitap olabilir kürk mantolu Madonna gibi ..
0 oy
(1,057 puan) tarafından
 netim yetmez ayda yılda bir film izliyorum fakat oda Çarkıfelekten bedava net çıkarsa 
(3,452 puan) tarafından
Konu ne anne niye böyle bişey dedi şimdi arkadas
(29,048 puan) tarafından
1996 Anne
Uyarı karşı tarafada yapıldı uzamasin daha fazla
(1,057 puan) tarafından
Ben hiç bir şey anlamadım gerçekten durumum var elhamdülillâh kimseden bir raleb içinde değilim
(1,057 puan) tarafından
Kimsenin evinde internet şifresini istemem utanirim ayıp bir şey
(802 puan) tarafından
Neyin uyarısı ne oldu ben de anlamadım kadın ne demiski internetim yok demiş
0 oy
(320 puan) tarafından

Önerebileceğim çok güzel filmler var 

İçimdeki yangın 
Tımarhanede 10 gün
Beyzanın kadınları
Black
Uçurtmayı vurmasınlar
Bunlar en sevdiklerim
0 oy
(748 puan) tarafından
Olabilir bak bende varım :)
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Güzel bır düşünce canım. Bende katılmak istiyorum. 
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Olur olur çok güzel kitap ta olur bayadir kafayı veremiyorum. En son ****** Çiftliği'ne başlamıştım bitiremedim yarıda kaldı :)
(4,380 puan) tarafından
Ay uzucuymus ya ben ağlarım kesin okurken:(
Franz Kafka - Dönüşüm var okumadiysan onu da tavsiye ederim güzel kitap ☺️
(1,330 puan) tarafından
Türkçe öğretmenim Cemile Leman Dinçer eğer Googleda bı yerde de denk gelirse okursa burdan saygılar sevgiler selamlar:))) jsjsdd
(1,330 puan) tarafından
Kafkayı böcek takıntısını biliyorum kız kardeşimden çok sever o zaten roman kitap delisidir eskiden kendi de yazardı Wattpad de hatta baya iyiydi.Bu böcek şeyi yüzünden hiç okumak istemedim bi tık önyargılıyım sanırım:))
(4,380 puan) tarafından
Bence çok ön yargilisin aslında nasıl şekilci olduğumuzu anlatan bir kitap ☺️ bu arada benim de lise hocam Ayhan Çiçeğe selam olsun ilk aşkım ilk hayranligim bana kitapları sevdiren hoca
(1,330 puan) tarafından
Ahahhaha inşallah denk gelirler bi şekilde ☺️
Ya bn kitap konusunda çok sıkıntılıyım suç ve cezayı bile inanır mısın sırf okumuş bitirmiş olmak için okudum o kadar isteksiz okudum ki içim kasvet doldu anlatış tarzı sürekli bi betimleme asla bana göre değil sürükleyici olması lazım sıkıntıya gelemiyorum bn bi asansörün içinde kalmış gibi hissediyorum
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Ben katılırım eşimle bieseyler izlemeyi severiz 
0 oy
(129,283 puan) tarafından
you tube netfilxmi simdi herkesde netfilx var ama mutlaka olmayanda vardir 
tarafından
Bemde yokk☺️
(577 puan) tarafından
Kuzum İnternette korsan siteler var ya :D orda olan birşey buluruz. En azından İnterneti olan herkesin erişimi olur :) en kolayı nasılsa öyle yapmaya çalışırız :))
(2,184 puan) tarafından
Fake netflixte var:D
(129,283 puan) tarafından
tmdir bende varim
(802 puan) tarafından
Benim yoook:))
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Senin yorumlarını genel olarak beğeniyorum bu konuda bende bu muhabbette yerimi almak isterim
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Biz arkadaşlarımla yapardık bunu. Her hafta bir film bir kitap ve bir ülke araştırır üzerine konuşurduk. Sonra yapamaz olduk. İyi fikir. Ama benim film izlemeye zamanım olmuyor. Odaklanamam bu aralar . Geçen gün eski bir filmi izleyeyim dedim. Kaç günde ancak bitti 1.5 saatlik film. Keyfi kaciyo. 
(577 puan) tarafından
Aslında tam olarak bu biliyor musun. Hani yemek yaparken olsun bulaşık yıkarken olsun ufak ufak dahi olsa ilerleyelim 5 günde bitirelim kendimizi buna zorlayalım amaç. :)
(19,483 puan) tarafından
Bilmiyorum olabilir. Ben söz vermeyeyim ama bakarım sizin izlediginiz filmlere. Merak edince izleyebilirim belki
0 oy
tarafından
Bende varım canim ❤️
0 oy
(580 puan) tarafından
Beni de yaz ☺️
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Bebeğim izin verirse ben de uyarım. Film önerim de kesinlikle apokalipto, net.
(577 puan) tarafından
Kuzum yeni bir postta hem öneri hem oylama yapacağız inşallah yarın :))
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Çok iyi fikir 
0 oy
(307 puan) tarafından
Ben varım çok mutlu olurum
0 oy
(493 puan) tarafından

Netten izlenebilir bi filmse bende varım

Ve tabi vakit bulursam :) inşallah bulurum çok aminn:)

(577 puan) tarafından
Tabi tabi öyle yapacağız. En önemlisi herkesçe rahatça ulaşılabilir olması :))
(493 puan) tarafından
Hadi bakalım öyleyse filmi bekliyorum kararlaştirında haber edinn
(577 puan) tarafından
Yarın 5 film içinden oylama yapacağız. :)) pazar gecesi de oylama biter. Pazartesi süremiz başlar bir sonraki cuma gecesine kadar :))
(493 puan) tarafından
Tamamdır :)
0 oy
(2,027 puan) tarafından

Bende bende bendeeeee:ermm::D

İlgili sorular

+1 oy
61 cevap 1,144 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,549 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 109 göst.
18 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde PrensesAnnesi1903 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 446 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 743 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gonul yaram (1,117 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,554 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...