Merhaba kızlar. Bugün izlediğim bir video ve sonrasında birbirimizi eleştirmeye gayet gönüllü koştuğumuzu ama eleştirdiğimiz şeylere yönelik çözüm önergeye asla yanaşmadığımızı farkettim. Sonra burası geldi aklıma. Ben de dahil birbirimize ne kadar rahat cahil, git kitap oku, biraz kendini geliştir gibi şeyler şöyleyebiliyoruz diye düşündüm ama yine kimsede çözüm önerisi yok. O yüzden aklıma şöyle bir fikir geldi.
Var mısınız FİLM KLUBÜ kurmaya :)) hiçbir şekilde telegram WhatsApp falan yok. Ortak bir film beliryeceğiz. Bunlar kült olarak tabir edilen genel kültürümüze faydası olacak, ortamlarda havalı gösterecek :D bize yeni ilgili alanları oluşturabilecek belki bilimsel belki tarihi belki biyografik gibi filmler olacak. (Aşk filmi falan değil yani. Amaç bize bir şeyler katması. Ama sevginin gücü falan gibi kült aşk filmleri olabilir belki?) Bilmiyorum yani ucu açık bir konu. Katılım göstermek isteyenler iler ortak kurallar oluşturulur. Mesela filmi izlemek için 5 gün süre verilir. 5 gün içinde izleyen postun altına gelir. Filmle ilgili fikrini belki anlamadı yeri belki beğendiği yeri belki filmden öğrendiği ona kattığı şeyleri anlatır ve bunun üzerine konuşuruz. Hafta sonu da yeni film seçer, yine hafta içi 5 günde onu izleme süresi tanırız. Ne diyorsunuz? Neden birbirimizi daha taşa vurmak yerine, karşılıklı gelişmeye başlamıyoruz ki?