+1 oy
171 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (526 puan) tarafından
Merhabalar ikinci bebegime hamileyim rüyamda uzun yıllardır görmediğim halamı ve eniştemi gördüm bebeğime hayırlı olsuna geliyorlar rüyamda enistemin elini öpüyorum halam besikle bebek arabası getirmiş ikiside kahverengi çok begeniyorum enistemin elini öptüm oda elime kutu verdi içinde altın vardı. Devamını çok hatırlamıyorum hacca gidip geldilerde yeni babannemin yanındalarmiş acaba benim konum falan mı gectide benim rüyama girdiler ayan oldu derler ya hani öylemi denir tamda izah edemedim ama sizce :) 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah hayırlara vesile eylesin fakat rüya herkese anlatılmaz. 
(526 puan) tarafından
Çok haklısınız anlık aklıma gelince direk meraktan sormak istedim o hic aklima gelmedi
-Reklam-
0 oy
(152 puan) tarafından
Cnm altın görmüşsün eline altın verilmiş kutu içinde oglumds altın gördüm oglum oldu ikinciye hamileyim rüyamda gene altın gördüm oglan gene
(299 puan) tarafından
Bende altın gördüm ama benim kolumdaki altınlar parcalaniyordu o hamilelikte kürtaj oldum ikinci hamile öğrenmeden önce gördüm altını ama kızım oldu
(526 puan) tarafından
Ya biliyormusunuz bir kızım var bununda erkek olmasını çok istiyorum dua ettim Allah'ım o duyguyuda tattır bana çünkü baska çocuk kesinlikle düşünmüyoruz hatta yumurtaliklarimi baglaticam ama doktor 12 haftalıkken erkek dedi 15 haftalikken baska bir doktor kız dedi acaba onun etkisinde kalmis olabilirmiyim diycem ama bilemiyorumki
(526 puan) tarafından
Altını bilezik şeklinde işte kolye vs gibi görülürse kızmış direk altın olarak görünürse erkekmiş tabi bir kaynaktan okudum doğruluğunu asla bilmiyorum dedigim gibi okuduğumu paylaşıyorum
(299 puan) tarafından
Yaa ilk defa duyuyorum senin yorumu görünce bilezik parçalanmıştı ondan günler sonra da bebeğimi parçaladılar isaretmis bana demek ki
(526 puan) tarafından
Evet bileziğin parçalanması falanda yazıyordu kaynakta bebekle ilgili kötü bir habere yormuşlar :(
(154 puan) tarafından
Ben ilk kizimda rüya gördüm altın kolye takıyordum kızım oldu. İkinci gebelitke sandık sandık içinde altın gördüm birde bana çeyrek ve gram altın veriyorlardı oğlum oldu
(152 puan) tarafından
Korkma kuz bebrk allaha emanet cok gördüm ilk haftalar bilesin kırıldığı birsey olmuyor suya anlat ihlas fatiha oku üfle su gibi akıp gitsin
(526 puan) tarafından
Pınar hanım evet o baktığım yerdede öyle yazıyordu inşallah hayırlı sağlıklı olsunda çok sağolun yorumlarınız için
0 oy
(1,522 puan) tarafından
Bnde hacla ilgili çok güzel rüyalar gördüm bu gebeliğimde ama anlatmama taraftarıyım çünkü eskiden yaşım küçükken dini i kadar güzel rüyalar görüyodum ki bunu bi toplulukta anlattıktan sonra bı daha gebeliğime kadar görmedim bnce anlatma rüyanı kötü rüya olursa da soluna tükür üç defa ilk kim yorumlarsa da o olur derler 
(526 puan) tarafından
Anladım cnm çok sağol yorumun için
(1,522 puan) tarafından
Rica ederim:)
0 oy
(282 puan) tarafından
Yorumliyim canım o. Kutu sir sende birinin sirri var onu sakla . En yakın gorduklerine bile soyleme ve o altinda dünyalık boş laflari çok kafana takiyosun maden de odur yorumlayan olmadıysa al sana yorum :))) icimden öyle geçti 
(526 puan) tarafından
Çok sağolun yorumalanmadı hayır:) sır yok aslında ama dediginiz gibi cok kafama takıyorum
0 oy
(2,882 puan) tarafından
Ben tabir bilmiyorum rüyayı bilmeyene anlatmak da çok doğru d3gil ama çok güzel bir rüya görmüşsünüzdür bence tabiri de güzeldir diye düşünüyorum hayırlara vesile olsjn unsaallaj 
(526 puan) tarafından
İnşallah sağolun araştırdım bisey bulamayınca sormak istedim aslinda
0 oy
(1,638 puan) tarafından
Hayırlara vesile olsun inşallah ama rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek seni çok özlediğini gösterir diye biliyorum 
(526 puan) tarafından
Sanmıyorum beni ozleyeceklerini aslında ama belkide adım geçmiştir düşünmüştür halam :)
(1,638 puan) tarafından
Olabilir belki
0 oy
(963 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım bebeğin kız mı altın kız bebeğe işaret bende gebeyim kaç defa altın gördüm rüyamda bana verdiklerini
(526 puan) tarafından
Evet biri kız biri erkek dedi tam kesinlesmedi aslında cinsiyet ama arastirdim takı seylindeyse kız sade altınsa erkek yaziyordu ama bebekle ilgili bir rüyaydı belli çünkü beşik hediyesi falanda geliyor hayırlı olsun diye altın veriliyor
(963 puan) tarafından
Ben bilezik olarak gördüm yarım olarak gördüm doktor kıza benziyor dedi
(526 puan) tarafından
Hayırlısı olsun insallah :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 147 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Esmaa11 (75 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 214 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.