0 oy
1,392 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,502 puan) tarafından
Eşim kaç kez kız kardeşimi işletmks farklı hesaplardan bitanem sana sarılmak istiyorum fln gibi şeyler sonra kardeşim az çok anlamış aramış demiş evet benim ama sadece seni işletmek istedim evdeyken hani normal kardeşi gibi seviyor kardeşimi ve kardeşim 17 yaşında çocuklara bakıyor hiçbir yanlış hareket görmedim kardeşim dedi farklı niyetle yapmamis ama güvenme daha öncede diğer kız kardeşimin sevgilisinden ayırmış bu bahsettiğim iki kız kardeşim ayrı ayrı kardeşlerim aynı zamanda eşim kuzenim resmen şok oldum

54 Cevaplar

0 oy
önce (17,270 puan) tarafından
Lütfen yoruma gelip hakaret etme diye savunmayın çünkü bu yapılan şey yenilir yutulur şey değil adi şeref...sizliktir kardeşinin namus bekçisi mi o ne hakla böyle bir şey yapar böyle birinin namusuna ahlakına güvenipte kardeşinle aynı ortama sokamazsın ki benim için kesinlikle boşanma sebebi
önce (1,502 puan) tarafından
Cok kötü kuzenim bide utanmaz çok doluyum
-Reklam-
0 oy
önce (2,939 puan) tarafından
Allah'm daha neler duyacagiz 

Eşinin kanımi bozuk 
Bozuk demekki
0 oy
önce (2,745 puan) tarafından
Bu işte bir iş var diyim 
Yani canısı herşey bariz ortada eşinin yaptığı sence ne anlama geliyor?? Baya yürümüş kardeşine kusura bakma ama öyle görünüyor
Evet çok haklısın canim artık elim ayağım varmıyor bişey yapmaya
Peki ne yapmayı düşünüyorsun
Vala canım nasıp olursa yaza kadar ev almayı düşünüyorduk inslh alıp giderim çocuklarımı da alıp
Hadi hayırlısı bakalım
0 oy
önce (24 puan) tarafından
Artık güven kalmadı kimseye eşe bile yaaa.nereye gidiyor bu dünya insanlık boule taziklar olsun diyicem başkada birşey demicemsakasi bile kötü birşey ya
Aşırı kötü bu şaka olamaz bitanem fln yazmış
0 oy
önce (1,102 puan) tarafından
Şüphe en büyük kafa yoran şey asla güvenemem ben değl ama ablamın eski kocası ortanca ablamı taciz etti evinde sesini cıkaramamş oda Allah belasını versin sapık zihniyettedr Emin ol   bnmde güvenim asla ama asla yok kimseye 
Of bacım çok kötü bı durum Allah yardımcımız olsun
0 oy
önce (6 puan) tarafından
Esin subyanci net bosanma sebebi 

Kardeslerin ve annen de suclu bu arada neden sakliyorlar... 
Ben üzülürüm diye annemin yeğeni aynı zamanda aşırı utanç verici ve kötü
0 oy
önce (317 puan) tarafından
Oha ya eşine mi kalmış kız kardeşini işletmek ahlaksizlik tabiki 
İnan ne diycm bilmiyorum
0 oy
önce (1,898 puan) tarafından
Dünyanın sonu sonuuu
Evet öyle gibi Allah hayır etsin inslh sonumuzu
0 oy
önce (2,784 puan) tarafından
Valla ben hic bisey anlamadkm sen esinle kuzenmi oluyosun yani
Evet teyze oğlum canım kardeşimi işletmis bitanem sarilmsk istiyorum fln yazmis
önce (2,784 puan) tarafından
Bence buyuk bj kavga cikar esinle gozunu korkut bi daha yapamasin boyle seyler
Kavgayla olmaz bu canım bunun içinde var sonuçta
0 oy
önce (309 puan) tarafından
Benzer bir durum benim de başıma geldi bir tane numara ısrarla beni aramıştı sonra kuzenim söyledi seni işletecektik açmadın diye ondan sonra eşi beni sürekli rahatsız etmeye başladı prenses diyordu mesaj atıyordu sürekli ben o zamanlar üniversite okuyordum korkumdan kimseye de söylemedim bir gün beni gezmeye çıkartmak istediğini yazdı annem görmüş mesajı ağzına ne geliyorsa söyledi engelledi numarasını aradan zaman geçti yine farklı bir numara işte seni cafede gördüm çok hoşuma gittin tanışmak isterim dedi anneme söyledim tanış bakim dedi cahillik işte konuşmaya başladık sevgili olduk filan benden sürekli resim istiyordu kaç kere reddettim en son annem kızım içim rahat değil dedi kuzenim benim adımdan konuştu bir öğrendik ki kuzenimin eşi çıktı adam takmış bana kafayı sonra olayın üstü kapandı demem o ki eşinin yaptığı normal birşey değil işletmeye de hakkı yok o yüzden dikkat et canım 
Hiç yok ben bunla yapamam artık iğrenç biri
önce (309 puan) tarafından
Yani normal birşey değil çok kötü birşey hiç mi ortaya çıkacağını düşünmemis ben böyle yapanları da zaten anlamıyorum gerçekten iğrenç birşey benim kuzenim ayrılamam demişti şuan 2 tane de çocukları var ben Allah bildiği gibi yapsın demiştim kuzenimle de küsüm misal sana boşan yada boşanma diyemem ama tedbirini al canım başıma geldiği için söylüyorum
Hicc normal değil iğrenç adam inslh kurtulurum
0 oy
önce (20 puan) tarafından
Boşanma sebebi Allah akıl fikir versin 
Amin amin bacım
0 oy
önce (4,071 puan) tarafından
Bosanma sebebimi ona sen karar verirsin de olay sebebi oldugu kesin.
Çok kötü bişey deli olur insan Allah bana vermiş başka kimseye vermesin
0 oy
önce (43 puan) tarafından
Saka degildir o tutarsa diye dusunmus kardesin kabul etse hic durmaz o pislik gitsin kendi bacisina yapsin bakalim 
Evet iğrençlik biliyorum şimdi ne yapacam bakalım Allah yardımcım olsun
0 oy
önce (4,965 puan) tarafından
Evi hangi parayla alacaksınız,evi alırsanız bile ikiye bölmek zorundasınız. Bence altın felan sendeyse simdiden geleceğini onlarla planla. Bacım bu adamla olmaz,enine boyuna düşün planını yap. Çocuklarına ve kendine yeni hayatı planla.
Evde en çok ben çalıştım araba aldık satti arabayı altın yaptı işte ben kamuda çalışıyorum sekreterm o serbest meslek ama ondan çok çalıştım
önce (4,965 puan) tarafından
Altını sen al, el koy yani

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 406 göst.
22 Ekim 2024 Aile kategorisinde fgulnr (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sendeee (317 puan) tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 3,013 göst.
10 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu