0 oy
1,471 göst.
Diğer kategorisinde (1,502 puan) tarafından
Eşim kaç kez kız kardeşimi işletmks farklı hesaplardan bitanem sana sarılmak istiyorum fln gibi şeyler sonra kardeşim az çok anlamış aramış demiş evet benim ama sadece seni işletmek istedim evdeyken hani normal kardeşi gibi seviyor kardeşimi ve kardeşim 17 yaşında çocuklara bakıyor hiçbir yanlış hareket görmedim kardeşim dedi farklı niyetle yapmamis ama güvenme daha öncede diğer kız kardeşimin sevgilisinden ayırmış bu bahsettiğim iki kız kardeşim ayrı ayrı kardeşlerim aynı zamanda eşim kuzenim resmen şok oldum

54 Cevaplar

+18 oy
(9,248 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah tövbe tövbe tövbe yuhhh oha çok oha neler oluyor 
(1,502 puan) tarafından
Ben şok oldum bacım ne diyeceğimi bilmiyorum kardeşim bana dememiş meğerse iki kardeşim ve annemde biliyormuş
(9,248 puan) tarafından
Ne diyeceğimi şaşırdım valla
(1,502 puan) tarafından
Bide beni düşün mahdoldum resmen ve evim yok sözde yazin Allah nasip etse ev almayı düşünüyorduk vve ben yaza Kadar idare etmek zorundayım midem bulanıyor
(2,541 puan) tarafından
Ne diyeceğimi bilemedim esma artıladım içimden geçen tepki bu sanırım
(12,156 puan) tarafından
benim okurken beynim yandı.
(1,930 puan) tarafından
++±++içimden geçip ama yazamadıklarım.
Beynim yandı  iğrenç
(5,859 puan) tarafından
bunu isletmek amacli yaptim ayagina yatmsi isletirken soyledigi seyleri dusunmesi bile igrenc. tamam
isletmek icin yapti diyelim insan isletirken bunlari demeye yazmaya tiksinir isletme amacli bunlari yazmasi bile bosanma sebebi nasil dusunupde parmaklarin yazdi kafanda nasil dusundun de yaziya dikuldu bu diye. kaldiki isletme amacli olmadigi zaten belli fantazi kurmus kafasinda ve yasizmis kardesin yada baska bir kiz ayni sey. kardesinden olmasi ekstra igrenclestirio olayi
(1,502 puan) tarafından
Allah kahretsin igrencin önde gideni olan bana ve çocuklara oldu
-Reklam-
+8 oy
(5,422 puan) tarafından
Kardeşine böyle bir şaka (!) 

Yapmayın eşiniz ya tutarsa deyip yürümüş resmen kardeşinize. 

Gerçek ortaya çıkarsa işlettim şaka çıkmasa ne olacaktı peki?

Ne münasebet ya! 

Ne bu laubali hareketler? Cıvık cıvık hareketler 
(1,502 puan) tarafından
Yok yok şeytan ca iğrenç herif
(508 puan) tarafından
Ay evet çok haklısın ya
(4,475 puan) tarafından
kesinlikle şansını denemiş, sapık.
+5 oy
(124,400 puan) tarafından
esin subyanci olabilirmi 
(1,502 puan) tarafından
Şok oldum ben tiksiniyorum resmen.. o dediğin nasıl yani
+4 oy
(482 puan) tarafından
Net boşanma sebebi. Şöyle düşün, sen kaynına bu şekilde yapar mıydın? Her şakanın altında bi gerçek vardır. Resmen şaka maka diyerek kız kardeşine yürümüş. Aslında kız kardeşinden bi yeşil ışık beklemiş. Olmayınca şakaya vurmuş. Kardeşlerini o pisliğe yaklaştırma, hatta herkese söyle bu yaptıklarını. 

Üstelik eniştesi fake hesap açıp böyle iğrenç şeyler yazıyorsa, kız kardeşin nasıl hemen eniştesinden şüphe ediyor ki? Demek ki eniştesinden böyle şeyler bekliyor. "Kötü niyetle yapmadı ama sen yine de güvenme" demesi her şeyi anlatıyor zaten. Çünkü yuva yıkmak istemiyor, ama kocan böyle sapık biri olduğu için de o pisliğe güvenmemeni istiyor. 
(1,502 puan) tarafından
Söyledim zaten canım kardeslerime dedi annede biliyor ben çok kötüyüm zor yazıyorum ne yapacağımı bilmiyorum
(482 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah canım. O herifle aynı evde olmamak en iyisi. Kendini daha kötü hissedersin. Ailene gitsen olmaz mı? Ailenin desteği sana iyi gelebilir. Bu zor günler çabuk geçer inşallah. Rabbim gönlüne ferahlık versin.
(1,502 puan) tarafından
Yok csnim o uzakta gitmem iki çocuğum var rahat edemiyorum başka yerde:(
(482 puan) tarafından
Rabbim sana da, çocuklarına da güzel kapılar açsın inşallah canım. Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın sizi.
(1,502 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım
+3 oy
(399 puan) tarafından
E yuh artık. Bu ne cesaret ne cüret o kim ki kardeşini işletiyor sapık herif midem bulandı bence kıza göz koymuş pislik 
(1,502 puan) tarafından
Bencede öyle şimdi tek derdim evi alıp tekmeyi koymak
(399 puan) tarafından
Koy canım kapının önüne
(1,502 puan) tarafından
Pislik herif midem bulanıyor ondan
0 oy
(19,183 puan) tarafından
E yuh pes gerçekten 
(1,502 puan) tarafından
Boşanma sebebi benim için gerçekten kötüyüm tek derdim bu saaten sonra o evi alıp tekmeyi koymak
(19,183 puan) tarafından
Belgele bunları bence.
(1,502 puan) tarafından
Kardeşim de hepsi canım
0 oy
(1,786 puan) tarafından
Bişey diyemiyorum ya yok artık 
(1,502 puan) tarafından
Hayır canım konuşmadım çünkü gerek duymadım iğrençlik resmen
(1,786 puan) tarafından
Kardeşlerin annen ne diyor peki ne düşünüyorlar
(1,502 puan) tarafından
Çok kötü karşılaşmışlar bana söylememisler aramış bozulur diye ama böyle daha oldu
(1,786 puan) tarafından
Güven olmadan evlilik yürümez sana çocuklara eziyet olur iyi düşün kendini ve çocuklarını üzmeden yıpratmadan gerekeni yap tabi sen daha iyisini bilirsin Rabbim yardımcın olsun size kurban olsun pislik herif
(1,502 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım çok sağol insallh hayırlısı olur bizim icin
0 oy
(5,402 puan) tarafından
Ayy esin sapik mi ? 

Kardesini isletmek ona mi kalmis ? 

Evdeyken nasil seviyo mesela ?

Digerini sevgilisinden nasil ayirdi
(1,502 puan) tarafından
Fotoğrafini atmış demiş bn uzman çavuşm benle konuşuyor oysaki kardeşim de kuzeni ve baldızı ben çok kötüyüm zor yazıyorum
(5,402 puan) tarafından
Esinin baya bi sorunu var heralde
(1,502 puan) tarafından
Rezil adam
0 oy
(1,131 puan) tarafından
Hiç şaşırmıyorum ben böyle şeylere ş.erefsiz çok çünkü 
(1,502 puan) tarafından
Çok kötü oldum 7 yıllık evliyim iki çocuğum var
(1,131 puan) tarafından
İşte herkesin sınavı farklı senin de eş demek ki Allah yardımcın olsun.Ailen arkanda durabilecek kişilerse sende güçlü biriysen zararın neresinden dönersen kardır
(1,502 puan) tarafından
Evet dururlar canım zaten bende çalışıyorum
(1,131 puan) tarafından
Ne güzel ayaklarının üzerinde duran güçlü bi kadınsın delil toplayabilirsen topla alacağını al doğru zamanda da bas tekmeyi
(1,502 puan) tarafından
Kardeşim de butun mesajlar canım ama delil olmasa bile aynı evde solmak istemiyorum
0 oy
(650 puan) tarafından
Bu adam sapık mı pis sübyancı aşağılık herif şuan öyle küfürler ediyorum ki yazarsam edep adap kalmaz
(1,502 puan) tarafından
Ailem arkamda canım ama mal ortak mi kesin ben 5 yıldır çalışıyorum onun sigortası toplam bir yıl bile yok nasıl bı hak verilir ki ona benim emeğim çoğu
(650 puan) tarafından
Evlilikte edinilen her mal ortaktır tüm parayı sen versen bile... 1 2 yıl önce bi haberde görmüştüm evli çift bi ev alıyor parayı kadın veriyor banka hesabından ödeme yaptığı için açıklama kısmında yazıyormuş adam kadını aldatınca kadın boşanma davası açıyor ev yarıya bölünüyor kadın bi üst mahkemeye başvurarak evi kendi parasıyla aldıgını kanıtlayınca mahkeme evi kadına geri veriyordu
(1,502 puan) tarafından
Offf çok kötü olur böyle bişey insallh bölünmez çünkü çocuklar da bende kalıcak
(650 puan) tarafından
Bi avukata danış cnm o doğrı yönlendirme yapar
(1,502 puan) tarafından
Bakalım inslh canım kötüyüm zor yazıyorum
0 oy
(8,313 puan) tarafından
Bende şaşırmıyorum artık. İnsan oğlundan herşey beklenir kanı bozuk bunkarın dicek birşey yok sana yazık sadece üzüldüm. Hala onunla aynı evde olman daha üzücü. 
(1,502 puan) tarafından
Çok üzüldüm gerçekten uzak yerde çalışıyor içine sıçtı herşeyin insallh ev alıp ayrilcam bundan rezil herif
0 oy
(15,498 puan) tarafından
Eşin pedofili. Kesinlikle boşanma sebebi. Burda kolay kolay bunu yazmam ama bu boşanma sebebi. 
(1,502 puan) tarafından
Biliyorum canım ama evim yok dedim yaza kadar almayı düşünüyorduk alıp gidecem zatnn uzakta çalışıyor
(15,498 puan) tarafından
Madem böyle bir planın var etrafında bu adamın radarına girebilecek kızları uyar. Sapık olduğunu bilsinler. Birinin başını yakmasın.
(1,502 puan) tarafından
Kimseye yapmıyor canım sadece kardeşlerime ve hepsi saklamış ben şok oldum uzakta çalışıyor zaten şimdi gelmez Eve gelmesin de iğrenç adam
0 oy
(20,329 puan) tarafından
Şu dakika derlen toplan çıkar hayatından yuh artık ya 
(1,502 puan) tarafından
Canım evim yok çocuğum var yazin almayı düşünüyorum insallh o yüzden durmak zorundayım evi alıp herkes kendi yoluna
(20,329 puan) tarafından
Hadi inşallah ama sevme bunu namussuz bu
(1,502 puan) tarafından
Yok yok inanki aşırı soğudum daha sevemem
0 oy
(3,678 puan) tarafından
Böyle birşeyin asla şaka olmaz. Eşin sübyanci 
(1,502 puan) tarafından
Annem de biliyormus uzulmeyeyim diye dememişler
(3,678 puan) tarafından
Anladım onlarda haklı nasıl diyebilirler eşin böyle yapmış diye. Psikolojik destek al canım
(1,502 puan) tarafından
Çok kötüyüm şimdi ben delirmim kim delirsin
(3,678 puan) tarafından
Doğru insan düşündükce deli olur ailende bu yüzden susmuş kızsan ailene olmuyor kizmasan olmuyor çok zor senin için Allah yardımcın olsun canim
(1,502 puan) tarafından
Allah razı olsun canım çok çok kötüyüm
0 oy
(2,134 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun 

Hoş bir durum değil bence hemde her yönden kardeşin 17 yaşında hem çocuk hemde hemde her anlamda ne diyeceğimi bilemedim ama kötü kötü kotu
(1,502 puan) tarafından
Boşanma sebebi değil mi sencede iğrenç adam
(2,134 puan) tarafından
Valla boşanma sebebi arkadaşım.
Defolsun gitsin.
(1,502 puan) tarafından
İnslh alacağımız ev bölünmez yarıya
0 oy
(3,000 puan) tarafından
E cuş yani bu kadarda olmaz ya eniştenin ne haddine benim kız kardeşimi işletmek burnuma kötü kokular geliyo 
(1,502 puan) tarafından
Bende tam olarak onu düşündüm
0 oy
tarafından
1 yaşıma daha girdim
(1,502 puan) tarafından
:(( bide beni düşün
0 oy
(2,151 puan) tarafından
Bence bir boşanma sebebi.
(1,502 puan) tarafından
Hayır tam tersi ailem hep destekçi kız kardeşimi göndermiş sırf bişeyler alın maddi olarak toparlanin
(2,151 puan) tarafından
Yok onun senin ailenle bir sorunumu var diye sordum
(1,502 puan) tarafından
Hayır canım işte ailem hep ona destek bunu oda biliyor gayet
(2,151 puan) tarafından
Sapkınlıktan ziyade birde eşin hasta ruhlu.
(1,502 puan) tarafından
Zaten ruh hastası
0 oy
(1,234 puan) tarafından
Abin yok mu temiz bı dovsun bu pisliği . Herkese soylesyin yediği halti
(1,502 puan) tarafından
Abim yok canım iğrenç adam yaa bı evim olsa çocuklarımla sağlımz yerinde olsun insallh bissy istemem
(1,234 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşaallah canım
(1,502 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım
0 oy
(7,829 puan) tarafından
Kesinlikle boşanma sebebi insan kardeşine bunları söyleyebilir mi?
(1,502 puan) tarafından
Serefsizz işte köpek herif

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 407 göst.
22 Ekim 2024 Aile kategorisinde fgulnr (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sendeee (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 3,016 göst.
10 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu