0 oy
376 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (397 puan) tarafından
Az önce saçma sapan bir şey yüzünden atıştık neymiş filme takmışım kafayı öyle söylüyor halbuki birşey yapmadım internetim zaten az var bende tvde kızılcık şerbeti izliyordum meyve istedi bende gülerek en heyecanlı yeri dedim getirdim meyveyi dedi niye takıyorsun bu kadar şu dizileri yani ne yaptım ki alt tarafı dizi izliyorum anlamadım meyveyi yemedi uyumaya gitti bağırdı ağladım umrunda bile olmadı artık özür de dilemiyor haksız olsa bile 

27 Cevaplar

+2 oy
(1,899 puan) tarafından

Asla dilemez ama etrafimda dolaşır konuşmaya çalışır kendince özür diler :D

(397 puan) tarafından
Oda öyle bir iki gün sonra geliyor sırnaşıyor
(1,899 puan) tarafından
O hareketler özür dilerim demek
-Reklam-
+1 oy
(803 puan) tarafından

Genelde eşim hep özür diler :D sonra der ki ne ara ben haksız oldum :D senin ki ayıp etmiş saçma sapan çocuk gibi madem prenses olmak istiyordun o zaman prenses gibi davran diye rap varya o aklıma geldi 

(397 puan) tarafından
Tam prenses ya. Önceden özür dilerdi artık dilemiyor anlamıyorum
(4,049 puan) tarafından
Ahahahah sonuna çok güldüm gııı Allah iyiliğini versin inşallah
(803 puan) tarafından
Amin kız hepimize inşallah ❤️
0 oy
(3,201 puan) tarafından
Ortada atışacak bir şey yok aslinda acaba bir şeye sinirlendi dışarı da hıncını senden mi aldı böyle basit kavgalar evliliği yıpratır 
(803 puan) tarafından
Senin anasının memesinden ayrılmamış çocuk gibi lafının üstünde su dökemez :D
(758 puan) tarafından
Veletti o unutmuşsun :D küfür etmeyi sevmiyorum, hakaret etmeyi sevmiyorum ondan böyle ansızın saçma sapan tabirler duyabilirsin benden :D
(803 puan) tarafından
Hah tamam şimdi oldu :D sen yaz ben okuyum aşırı iyiler :D
(758 puan) tarafından
Kız çok hızlısın daha posttan çıkmadan bildirim geliyor bismillah:D
(803 puan) tarafından
Oğlanı uyutuyorum elim boşta da boş boş bakıyorum buraya
0 oy
(2,323 puan) tarafından

Geçen sene benzer bir şey demişti eşim de, daha önemli işlerin yok mu Kızılcık Şerbeti tekrarı izlemekten başka diye :D Ben de Kızılcık Şerbeti fantezim var cins insanım ben değişik fantezilerim var:alien: yihahahaha demiştim şapşal deyip gülmüştü :D Şimdi ara sıra kendisi soruyor Doğa affetmedi değil mi Fatih'i diye :D

(803 puan) tarafından
Bu benim eşim bu aldatmamış mıydı  hani ne işi var yanında diyor :D
(397 puan) tarafından
Valla tv izlemeyede karışıyor ya deli
(2,323 puan) tarafından
Dalgaya vur geç :) Baktım eşim bir şeylere sarmış, direkt ben de kafaya alıyorum çünkü takıntılı bir yapısı var benle Kızılcık Şerbeti tü kaka eeykk dedirtene kadar uğraşır :)))
(397 puan) tarafından
Doğru canım
(1,070 puan) tarafından
Benım kocamda sızınkıler gibi ayyyy :D az önce görkemle fatıhı gördu bu bunun amcasıyla yatmamış mıydı dıyor shsjsjssjsjsjsjjsjs
0 oy
(15,641 puan) tarafından
Ben haksız olsam bile işin sonunda eşim özür diler. 
(397 puan) tarafından
Sırrın var mı bacım
(15,641 puan) tarafından
10 sene önceki hatasını kusurunu bile saymaya başlarım. Benim hatamı unutup kendini aklamaya çalışır. En sonunda gidip bir hediye falan alıp özür diler. Bende bayaği nazlanirim ama yalvar yakar affettirir kendini. Niye tartıştığımızı bile hatırlamaz :D
(397 puan) tarafından
Bende deniyim bu taktigi
0 oy
(501 puan) tarafından
Özür diler ama konu kapansın diye :D uzatmayalım diye yinede kendini haklı bulur bunu özrü dileyisinden anlarım :) 
(397 puan) tarafından
Ne güzel canım
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Diler canım, aslında boşuna üzülme erkekler bazen ne dediğini bilmez 
(397 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,156 puan) tarafından

Haklıyken bile özür dileyip bunu nasıl başarıyosun diyo:D

(397 puan) tarafından
Ne güzel ya
0 oy
(1,883 puan) tarafından
Amannn yanlış posta yazmışım sinirden pardonnnn.
0 oy
(410 puan) tarafından
Özür dilemedigi sürece asla konuşup gülmem bu yüzden mecbur özür diler 
(397 puan) tarafından
Bende öyle yapıcam artık
(410 puan) tarafından
Çünkü aksi halde alışıyor nasılsa bir şey demiyor normale dönüyor her şey özür dilemeden, büyük kavgalarda dahi artik özür dilemez
0 oy
(4,774 puan) tarafından
Hakli olsa da diler küs kalmayı sevmez ama gerçekten eşin haksız kusmeye bahane aramış 
(397 puan) tarafından
Hep böyle ya
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Özür dilemez ama haklı dahi olsa işten gelince kapıyı açtığımda gülümseyen yemyeşil gözleriyle bana bakar:))genelde de sevdiğim bişeyi almış olur bazen bu bi pamuk şekeri bile olur:)
(397 puan) tarafından
Ne güzel canım bizde oda yok ya
0 oy
tarafından
Aman bacim hepsi aynı *** emin ol şal ipini
(397 puan) tarafından
Valla dogru
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Geçenlerde eşim ilk defa tamam canım sen haklısın ben haksızlık ettim dedi ama ağzının ucuyla hiç inandırıcı gelmemişti .d.d.d
(397 puan) tarafından
Bir tane varsaydın kız terlikle:D
(1,644 puan) tarafından
Ayy keşke :))
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Diliyor küslüğü fazla uzatmiyor çok uzayınca soğukluk oluyor 
(397 puan) tarafından
Öyle canım haklısın
0 oy
tarafından
Özür diler de nafile cnm ya.  Keşke haklı olmasak da özür dilemek zorunda kalmasalar 
(397 puan) tarafından
Keşke canım
0 oy
tarafından
Eşim böyle sinirli olunca adetin mi az kaldı diyorum :)) belki eşinizin de az kalmış boşver takma bacım 
(397 puan) tarafından
Haha kesinlikle canım
0 oy
(568 puan) tarafından
Bizim maşallah böyle kavgalarımız yok. Eskiden anası ablası yüzünden kavga ederdik. Yani ben eleştirirdim o susardı özür dilerdi sınırları koruyamadığı için. 

Şimdi bi çizgi çektik kavga gürültümiz hiç yoktu hâlâ da yok. En son ne zaman özür dilemek zorunda kaldık hatırlamıyorum.
(397 puan) tarafından
Ne güzel ya rabbim bozmasın canım
(568 puan) tarafından
Amin, teşekkür ederim. Erkekler de iş sitresi belki ondan böyle olmuştur aslında kızdığı belki sen değilsindir. Yüreğini ferah tut, inşallah sizde her şey yoluna girer. Sıkma canını
(397 puan) tarafından
Bilmiyorum canım arada böyle ugruyolar sanki ona
0 oy
(4,309 puan) tarafından

İkimizda dinlemeyiz tartışma esnasında haklı haksizda aramayiz çünkü tartışmanin en zevkli yerinde ben çok sinirliysem esim eşim sinirli ise ben aman boşver gel bi kahve içelim der konuyu kapatırız sakinleyince sarılır sakin sakın konuşuruz 

(397 puan) tarafından
Ay ne güzel büş. Bizimki prenses küsüp odasına kaçıyor
(4,309 puan) tarafından
Yok canim onu ben yapardim uzardi sonra oturduk konuştuk şimdi sakin dille uzlaşıyoruz tek sorun tam böyle hararetli hararetli sayıyorum en zevkli yerinde gelip sarılıyor orda bütün sinirim geçiyor buda hoşuma gidiyor ama eğer ki gerçekten dolmussam ve o an söylenip içimi dökmem gerekiyorsa anlar bekler baktı sustum bittimi der öyle sarılır
(397 puan) tarafından
Ya çok tatlısınız canım rabbim bozmasın
(4,309 puan) tarafından
AMİN İNŞALLAH ALLAH RAZI OLSUN Rabbim herkese huzurlu yuva nasıp etsin sende takılma canı birşeye sıkılmıştır sabaha birşey kalmaz
(397 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(572 puan) tarafından
Açık açık özür dilerim demez ama farklı şekilde gönlümü almaya çslışır camış gdkckcjj
(397 puan) tarafından
Sanki özür dileseler ne olacak eşimde öyle

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 975 göst.
2 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 664 göst.
0 oy
50 cevap 1,013 göst.
23 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy