0 oy
48 göst.
önce Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından
Kızım geceleri yarimsaate uyanıyor artık ne yapmalıyım bilmiyorum dişleri kabarmış hatta birinin ucu patlamış ama hâlâ gözükmüyor ağrı kesici filan da veriyorum ama hiç fsyda etmiyor evet diş ama biraz da alışkanlık nasıl başa çıkacağım bilmiyorum emip emip uyuyuyor

6 Cevaplar

0 oy
önce (3,556 puan) tarafından
Tetagil çok iyi dış tozu eczanede satılıyor canim damaklarina sürüyorsun rahatlatıyor. Evet alışkanlık haline getiriyorlar benimde oğlum bir ara öyleydi 
önce (165 puan) tarafından
Kesinlikle yarın bakacağım Allah razı olsun ne zaman süreyim gece yatarken filan mi
önce (3,556 puan) tarafından
Ben hem öglen sürerdim hemde gece uyumadan once sürer uyuturdum. Ayrıca zeytinyağ ve karanfil karışımı var youtubeden arat canim ben yaptım o da çok faydalı
Tm bir de onu deneyim ben teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
önce (9,632 puan) tarafından
O dönem cok zor bir dönem canım sabretmekten baska caren yok karanfil yagı dene dis etlerine agrısını alır 
Kaza oruçları bu ataklar derken gerçekten zor bir dönem
0 oy
önce (407 puan) tarafından
Yarım çay bardağı zeytinyağı ile 22 karanfili dövün karıştırın bir gece dolapta bekletin soğuk sürün hafifletir birde tetagil dış grabulu iyi geliyor benim kızımda 9 aylıktı ilk dişte 10 saat sonrakinde 18 saat aç kalmıştı 0 ek gıda 0 mama. En son 12.saattw serum verildi 6 saat daha besleyemedik üstüne. Doktor dentinox verdi dış jeli sürdük. Yarım saat sonra beslendi. Sizinki o kadar ciddi değil emiyorsa rahatliyordur ama aklınızda olsun kotulesirse. Patlayana kadar zor oluyor patlayınca kesiliyor agrisi
Allah razı olsun deneyeceğim yok şükür o kadar sıkıntı ama gece uykusu baya uyanıyor uykusuz kalıyor
önce (407 puan) tarafından
Geçici bir dönem merak etme dış donemi çok emmek ister rahatlama aracı olarak görüyorlar. Patlayınca rahatlar
0 oy
önce (1,597 puan) tarafından
Acilen eczaneden tetagil al kullan cidden kurtarıcı oluyor bebek okadar rahatlıyorki günde 6 defaya kadar kullanabilirsin
0 oy
önce (1,024 puan) tarafından
Ben emziğine su koyup dondurup veriyordum ağrısı hafifliyordu yatmadan önce de salatalık veriyordum hem sert damağını kaşıyor hem soğuk ağrısını dindiriyor yatmadan da mutlaka calpol veriyordum gece uyuyordu 
0 oy
önce (2,964 puan) tarafından
Benim oğlanda 9 aylık dişleri baya var ama aynıyız bi kaç gündür aşırı ağlıyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 143 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 35 göst.
0 oy
0 cevap 23 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nur_3838 (71 puan) tarafından soruldu