0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (2,265 puan) tarafından
75 gün oldu kaçacak yer arıyorum hala istemiyorum eşim de bozuluyor artik haliyle yaşayan oldu mu nasıl düzelir 

5 Cevaplar

0 oy
(1,911 puan) tarafından
Yorgunluk depresyon stres etkiliyor. Bende sigara kullanırken aynı durumdaydım bıraktım ne stres kaldı ne isteksizlik. 
-Reklam-
0 oy
(40 puan) tarafından
Ay bnde bende normalde sevmem bide kaldı hamileyken bide kaldı doğumdan sonra valaha nefret ettimisim hep bir soğukluk isteksizlik var bendede kaçıncı doğumun 
(2,265 puan) tarafından
Ne kadar sure oldu
(40 puan) tarafından
Ne ne kadr süre oldu
(2,265 puan) tarafından
Doğum yapalı
(40 puan) tarafından
Kız daha yapmadım 1 ayım kaldı öbür çocuklarda iki aydan sonra gittim adamın yanına oda zor isteksiz yani
(2,265 puan) tarafından
Hadi saglicakla al kucagina bebişini inşallah. Zor bir durum isteksiz de ..
0 oy
(216 puan) tarafından
Bende tam tersiydi durum çünkü biz 9 ay hiç bir şekilde münasebet kurmamistik ve özlemiştim açıkçası eşimi, eşinizle birlikte vakit geçirmeye çalışın romantik bir ortam yaratabilirsiniz çocuk uyuduktan sonra baş başa bir duş loş ortam size masaj yapmasını teklif edebilirsiniz inanın loş ortam ve birlikte duş cok etkili oluyor bende hamileligimde hiç dokunmasını bile istemiyordum ama hamileligimin son 2 haftasında bu durum geçti 
(2,265 puan) tarafından
Romantik ortam bile olsun istemiyorum. Zoraki bir sey yaparsam daha beter olursa diye de korkuyorum
(216 puan) tarafından
Çok ciddi ve sizin için geri döndürülemez boyuta gelmişse eğer destek alabilirsiniz zaten cinsel isteksizligin tek sebebi emin olun ki yorgunluk ve stres çocuktan temizlikten kendimize bile vakit ayiramiyoruz ki kaldı ki ona mı vakit ayiricaz bende aman aman meraklısı olmad8m hiçbir zaman ama o kadar da soğumadim
(2,265 puan) tarafından
Sanırım ciddi boyutta
(216 puan) tarafından
Eşinizden mi sogudunuz yoksa cinsellikten mi eşinizle iyi anlaşır misiniz ya da eşinizi seviyor musunuz sevginizden emin misiniz? Çünkü ben cinselligi saygı ve sevginin etkilediğine inanırım
(2,265 puan) tarafından
Tam olarak benim de anlamaya çalıştığım bu. Sorunun kaynagk esim mi cinsellik mi anlayamadim esimden de sogudum sanırım
0 oy
(2,137 puan) tarafından
Benim kac yil oldu dogum sonrasi hala isteksizim.... aklima bile gelmiyor :(
(2,265 puan) tarafından
Zor bir durum ya
0 oy
tarafından
Yorgunluk , stres, uykusuzluk ve hormonlar. Kadınların kendine gelme süreci 2 sene sürüyor maalesef. 
(2,265 puan) tarafından
Cok uzun zaman
tarafından
Elinden geldiğince dinlenmeye bak canım 2 senede tamamen hormonlar anca kendine geliyor. 2 sene sürmüyor isteksizlik
(2,265 puan) tarafından
Elimden geldigince yaparim teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 355 göst.
0 oy
8 cevap 166 göst.
0 oy
9 cevap 336 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Asya15 (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 910 göst.