0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Merhba kızlar çocuklarımn isimlri benzer, Fahriye evcnden sonra karan ve kerem isimlrni çok begenerek bnde aras ve ayaz benzr ismler koymştum bazı insanlrın hoşuna gidiyor bazıları da çok yakın karıştırmyormsunz ya da aynı gibi söylemlrde bulunuyorlarbnde kendimi kötü hissettim sonra dan bana da sıkıcı geldi isimler neden bilmiyorum :( ikinci oğlum için degiştirirmiydiniz ya da ikinci isim mi koyardınız ? 

17 Cevaplar

+8 oy
(4,981 puan) tarafından
Kimeee neeee kimeeeee ?

Oğluma Deniz ismini koydum dedemden başlarsak deniz Baykal deniz gezmiş kominist bunlar caaaapeli neleeer neeelerrr ? Şimdi tekrarlıyorum kimeee ne ?
(7,944 puan) tarafından
Yürü beee kim tutar seni bacım ☺☺♥️
(3,182 puan) tarafından
Hahah :))) bende fazla siyasi olur diye Tayyip koyamadım mesela :D
(7,944 puan) tarafından
Koysaydin bacim gönlü kalmasaydı sayın cumhurbaşkanın ☺☺☺
(4,981 puan) tarafından
Sağol hülyoşum kalp kalp:)
(3,182 puan) tarafından
Sıkıntı değil koyardım ama eşimin ismi erdoğan :D
-Reklam-
0 oy
(262 puan) tarafından
Kız ne alaka ya aras farklı ayaz farklı isimler:⁠-⁠) saçmalamış diyen kişi veya kişiler. Hiçte başka isimler eklemeyı düşünme gayet güzel isimler
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Sen millete ne bakıyorsun ya bence isimleri gayet güzel 
0 oy
(725 puan) tarafından
Milletin lafıyla iş yapilmaz. Beğenip koymuşsun kime ne. Şimdi gideceksin bir sürü prosedürü var. Değmez bence. Fahriye evcene de neler diyorlar bak bakalım takıyo mu :D o konuda da onu örnek al
0 oy
(4,063 puan) tarafından
Severek koyup, millet iki laf etti diye kendinize dert mi edindiniz? Yapmayın bunu kendinize, kim ne derse desin. Siz olanla, oldurduğunuz şeyle mutlu olmaya bakın. İsim değişikliği yaptığınızda da memnun kalmayacak o kesim.
(2 puan) tarafından
Orası öyle tabi değiştirnce de mutlka bişey diyecklr ama en azından ikinci isim eklersem fazla göze batmz en azındn ikinci ismi var diyebilirim. Kendim seslenince de sürekli aynı ismi tekrarlıyr gibi hissedyrm ve çok kariştrnda var :/
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Kime ne ki ben beğendiysem ve öyle tercih ettiysem el konuşur alem izler mesela benim hep hayalimdir ikiz oğullarım olursa isimleri asrın ve arın olucak bana da daha önceden isimler yakın karıştırırsın kafayı yemişsin dediler size ne ben senin kararına karışıyormuyum az ötede afkur diyorum geçiyorum 
0 oy
(2,840 puan) tarafından
İsimleri çok güzel bnce hiç karışma 
0 oy
(515 puan) tarafından
Ne bakıyorsun millete cnm çok güzel isimler çokta uyumlu olmuş çok beğendim :⁠-⁠)
0 oy
(3,791 puan) tarafından
Bence gayet güzel isim aman takılma fesat insanlara. Benim de kızımın ismini koyduğum zaman yılan ismiymis eşimin teyzesi öyle demiş kaynanama millet içinde bende dedim hacı hoca bide iyice araştırsın saf saf konuşmasın yiyorsa gelsin bana dedim . 

İyice araştırdım kimi yerde ücret diye geçiyor kimi yerde hediye lütuf  diye geçiyor 

Herkes bı şey söyler yani o yüzden hiç takılma boşver 
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Bana da komik geliyor böyle tekerleme gibi yakın isimler koymak ama arkadaşların dediği gibi kime ne. Ben doğurdum ben koydum de geç :)) İsimlerin anlamı önemli. Ayaz anlam olarak biraz olumsuzluk çağrıştırabilir sadece ona takıldım. Soğuk rüzgar, üşümek, donmak falan geliyor akla. 
(2 puan) tarafından
Ayaz evet anlamıyla ilgili dalga geçen de var orası da ayrı bi dert ama Ayaz tarihte de var aydınlık ışık anlamına da geliyor tabi en çok soğuk olarak biliyor herkes:/
0 oy
(51,324 puan) tarafından
isimleri cok guzel 

benim arkadasim ogluna omer isa kızına ömür Nisa koydu bende ikiz ismi gibi demiştim ama alistik cevrenin begenmesi onemli degil sen begenip koymussun kime ne
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Ben olsam değiştirmem,Benimle kardeşimin isimleride birbirlerine çok yakın herkes karıştırıyor ama gülüp geçiyoruz 

Sevil, Sevilay isimlerimiz 
0 oy
(3,182 puan) tarafından

Ama bravo hakkatten çok benziyor nasıl bulduysanız :D söylerken aynı gibi çıkıyor. Ama ismiyle yaşasınlar güzel. Kime ne? 

0 oy
(1,060 puan) tarafından
Yusuf Kaan ve ufuk çağan oğullarımın adı ❤️

Kimseden etkılenmene gerek yok onemlı olan içine sinmesi 
0 oy
(419 puan) tarafından
Valla ilkinde Ahmet olacak dediler dha doğruai görümcem asla dedim senn iki oğlun sen koysaydin dedim rüzgar koydum ikinciye de eşim şaka yaptı 

Kaynanma Ahmet koyacaktim vazgeçtim dye kaynanmd aradı millet catlardi güzel olur öyle mi yapsanız dedi 

Pardon dedim eşimle bir yıldır aşırı maddi zorkuk cektik niye destk cikmadiniz dedim 

Bizim evimiz var sizin yok diye hava attınız dedim 

Millet catlamasa da olur bizim bir yıldır bı taraflarimiz çatladı yeter dedim 

Kuzey oluyor deidm 

Sen beğendiysen ismini kmse karışamaz kim ne derse desin begenmyen kendi doğurur ona da koymaz o ismi olur biter
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Oğlumun ismi Ufuk daha koyarken de ikinci çocuğum erkek olursa Umut Uğur Uraz isimlerinden birini koyarım diye düşündüm hiçte millet ne der diye durup düşünmedim millet fikrini kendine saklasın 
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Bana kim koydu diyolar bennn deyince bisey dıyemıyolar  eşim desem Belkı yorum yapacaklar yapanda yapsın 2 cocuk altı üstü   insan kendi çocugunu karıştırck değl ya 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 26 göst.
0 oy
2 cevap 49 göst.
0 oy
3 cevap 68 göst.
+1 oy
1 cevap 27 göst.
30 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mesudeee (15 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,608 cevap