0 oy
66 göst.
önce Diğer kategorisinde (326 puan) tarafından
Bazen rüyalarım çıkıyor mesela ortada hiç bişey yokken rüyamda eşim ve ortagı çok kötü kavga ediyorlardı aradan 1 hafta geçmeden anlaşmazlıklar oldu eşim ve ortagı dükkanı sattı kavgalı bir şekilde ayrıldılar geçende  amcamın eşi rüyamda hastalanmıştı sabah kalkınca aradım sordum nasılsın yenge diye iyiyim çok iyiyim kızım dedi 1 2 gün sonra böbreklerinde sorunlar oluştu hastanede kaldı daha öncede bunun gib bir çok rüyalarım oldu dün gece de eşimle ilgili kötü bir rüya gördüm yine başıma gelir diye korkuyorum ama bilinç altımla çagırmakta istemiyorum..

3 Cevaplar

0 oy
önce (2,255 puan) tarafından
Hayır olsun de. Her şerde bir hayır olduğunu düşün. Rüyalarınıda söyleme. Olabilir. Bende canım sıkkınsa gündelik hayatımda biri rüyama girer canını sıkma der. Günün devamıymış gibi rüya görürüm. Normal olabilir.
önce (326 puan) tarafından
Dogru iki gün oldu rüyanın etkisinden çıkamıyorum hayır olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
önce (7,713 puan) tarafından
Rüyamda ne zaman ölüm görsem birinin ölüm haberini alıyorum. Ve bir de içime doğuyor mesela bugün kötü bir şey olacak diyorum oluyor. Kayınpederim hastanedeydi sabah olmasın için rahat değil dedim sabahına öldü. 
Evet ya iyi bişey olacak olsa içimize dogmaz ama:D
0 oy
önce (3,774 puan) tarafından
Bazen tutar rüyam ve genelde içime doğan olur 
Evet korkarım bide bı insani içim almadı mı pek iyi şeyler olmuyor
Aynıyız ya gerçekten bi insanı hiç tanımasam bile o kişi hakkındaki görüşlerim çogunlukla dogru çıkar bu kesin bunu da yapar derim ve dedigim gibi de olur öngörü mü diyelim his mi bilemedim :)
Aptala malum olur diyorum ben genelde :D
Deme kız genede öyle ahhaaha güldüm ya :D
Öyle:D

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 562 göst.
0 oy
12 cevap 501 göst.
0 oy