Kızlar çok yoruldum komşularımdan çünkü günlerimizde, birbirimizde oturmalarda, kahve günlerinde hel olumsuz haberlerden bahsediyorlar, sonra ben de panikliyorum.
Görüşmesem olmuyor görüşünce içim bayılıyor kötü ya da olumsuz haberlerden. Her buluşmada aynı konuları konuşuyoruz, onlar da şu yazdiklarim
-kiralar artmış ev almak hayal olmuş, araba bile alınmazmis
-Birinin oğlu üniversitede 7 yıl olmuş hala bitirememis
-Birinin kızı hayat pahaliligindan ötürü evlenenmiyor
-bir komsumuzun oğlu 6 yıldır atanmaya çalışıyor bunalıma girmiş
-birinin oğlu başka şehirde üniversite kazanmış ama gönderemiyorlar okumaya devlet yurdu çıkmadigi için ve tekrar hazırlanacakmis sınava
-Birinin rahatsızlığı varmış ama bilmem kaç ay sonrasına randevu vermişler ve özel hastaneler çok pahaliymiş
-ay sonunu getirmek imkansız olmuş canının çektiğini doğru düzgün yiyemiyormuş
- pazarda meyve sebze fiyatları çok artmış
-cocugu yaramazmış hep şikayet geliyormuş okulundan
-çocuk doğunca çok masrafı oluyormuş odasından okuluna falan yetişmek çok zormuş
-Birinin kocası tir şoförü ve iyi kazanıyormuş ama eve geldiği yokmuş
-en üstteki Komşumuz çok huysuz bir teyzeymis
Ya biz de yaşıyoruz aynı apartmanda, aynı faturalarla ve tasarrufla. Tekrar tekrar gündeme gelince stres oluyorum. Bir insanı da etrafındaki 5 kişi tanımlar derler ya, isim gücüm marketlerde fiyat kovalamak oldu ya da hep geçim kaygısıyla alakalı şeyler oldu.
Hiç güzel haber duymuyorum artık, iyice bunaldım. Bunların hiç mi güzel anları olmuyor ya bir gün tersleyeceğim ama bu sefer apartmanda yalnız kalacağım. Bir hal çaresini bulurum umarım
Sadece paylaşmak istedim. Çok dolmusum rahatladım biraz