0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Eşi evini çocuklarıni başka biri için ter edip geri gelen mutlu olan var mı 

11 Cevaplar

0 oy
(4,091 puan) tarafından
Böyle bi adamı kabul edecek mide burakilerde nadir çıkar bacım.
(32 puan) tarafından
Arkadaşım için soruyorum şuan boşandılar 1 senedir ayrilar kız hala çok seviyor guvenemiyor acaba gerçekten pişman mi çocuklarımın başına geleck mi hep bı ikilemde
(4,091 puan) tarafından
Kim için sormuş olursan ol denenmiş bir daha denenmez diye bir laf vardır
(32 puan) tarafından
Öyledir bişey diyemem
(4,091 puan) tarafından
Arkadaşın kabul ederse her zaman ikinci şeçenek olacak ondan iyisini bulunca gidecek tek kalınca geri gelecek
(4,296 puan) tarafından
Anamın bir lafi vardır ve çok severim kö.pek b.ok yemekten vazgeçmez der hep gerçekten de öyle
-Reklam-
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Yani kabul etsen dahi nasıl mutlu olucaksin ? Belki zorunda kalmış olan olabilir ama böyle bir ihanet içinde mutluluğun olucagini hiç sanmıyorum. Kırık bir kalp ve takvim yapraklarını beraber devirmek olur bu olsa olsa.
(32 puan) tarafından
Aynen kendim için değil arkadaşım için soruyorum saten boşandı ama aailesi sahip çıkmadı çaresiz çocukları akşam evde tek başına bırakıp gece mesai uapiyor
(4,380 puan) tarafından
Allah yardımcısi olsun inşallah feraha çıkar güzel yolları yılları olur
(32 puan) tarafından
Aynen elimizden bişey gelmiyor ki
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Öyle bir adamı kabul edecek kadar gurursuz biri yoktur burda 
(32 puan) tarafından
Yargılamanın lütfen arkadaşım için soruyorum bende boşandı saten ama iki çocuğu var ailesi sahip çıkmadı çocukları akşam wvde tek bırakıp gece mesai yapiyor
(1,333 puan) tarafından
Yok hayır benimki yargılamak değil ama bir kere yapan bir daha yapar o güven asla gelişmez hep bir acaba hep bir belirsizlik kim böyle yaşayabilir ki
(32 puan) tarafından
Ya orası öyle seviyorum diyor öyle diyince bişey diyemiyorum çünkü ben o yolu secmiycektim sen yaptın demesini istemem aklımda soru işareti kalmasın kalbinden ne geçiyorsa onu yap dedim
(1,333 puan) tarafından
İnşallah pişman olup da neden durdurmadın beni demez sana
0 oy
(720 puan) tarafından
Allah inşallah çıkış kapısı çıkarsın arkadaşınızın karşısına ❤️ Ama ne olursa olsun bir insan kolay kolay düzelmez Allah korkusu olmadıkça. O yüzden boşuna 2.kez hayatını maf etmesin arkadaşınız 
(32 puan) tarafından
Kendide çok çaresiz tam kendimi toparladım işe girdim bana bakma ama çocuklarım daha çok yıkılır bu sefer diyor
(720 puan) tarafından
Çocuklarına böyle bir kötülük yapmasın ya
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Öyle bır adama bir daha güvenilmez çocukları var çalışıyo demişsin boşanmış bi'de hem dinımızde tekrar bır araya gelmesının şartları çok zor hemde öyle kişiye çocuk bile emânet edilmez arkadaşın kurtulmuş artık kendi önüne baksın şüphe insanı öldürür hayatını mahfeder evet zorlanır maddı acıdan ama sonrasında şükreder ne olursa olsun mutlu olamaz.. 
(32 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun bilmiyorum karışmak istemiyorum aklımda hep bı soru kendi verecek kararını açaba sorusu kalmayacak sonra sen bana böyle dedin ben o yüzden bunu yaptım demesini tabiki istemem
(4,721 puan) tarafından
Senden fikir istediyse böyle soylebılırsın canım hayatını karartmasın  Allah hakkında hayırlısını versin ne diyelim
(32 puan) tarafından
Ya karışmak istemiyorum dedim ya ben şunu yap desen sen vazgeçirdi belki düzelir sorusu kalacak aklında dene tekrar desem duzelse ses etmiycek duzelmese sana uydum diyecek şaşırdım artik
(4,721 puan) tarafından
Yapacak birşey yok o zaman kendı kararı..
(32 puan) tarafından
Bende ayrı yaşıyorum eşimden aynı hatayı yapıp gitti ama ben boşanmadim çünkü parası var sefilligi ben çektim parayı bulup azdı kovdum evden dedim beni rezil etme çocuklari rezil etme seni boşanıyorum ama bu saaten sonra benden kadınlık bekleme çocuklarını görür bna günlük 1000 TL paramı atar kiramı öder ben yanastirmam yanıma bosansam devletin verdiği nafakayı verip çekilecek şimdi hem çocuklarımla mutluyum çalışmadan onların başındayım hemde eğitimimi tamamliyorum
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Midesi alınmış olması lazım o kişinin 

Mide kabul etmez çünkü 
(32 puan) tarafından
Seviyorum diyor severek ayrıldı zaten boşanma saydın madem dedim
(3,246 puan) tarafından
Sevgi karşılıklı olunca güzel olur
Karşılıksız hiç biseyin tadı tuzu olmaz ki
(32 puan) tarafından
Orası öyle
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Muhtemelen sevilmek istediği için böyle bir düşüncesi var ,kocası için sorun yok gelir evde durur ama arkadaşın aradığı huzuru bulmakta eskisinden daha fazla zorlanır.

Evet şartları zor çocukla var yorgunluk endişe korku yalnızlık çok zor haklı bocalamakta ama güvensizlik daha zor bir yerde mecburiyet kalmaya çalışmak sineye çekmek bunlarda pek kolay değil hastalik sebebi.

Allah zorlatirmasin kolaylaştırsin insallah..
(32 puan) tarafından
Amin ins  ben kendimde ayrı yaşıyorum aynı sebepten ben bosamadim çünkü çocuklarım çok küçük kimse bakmaz baksa bile iki gün sonra lafını yapar parayı bulunca gitti sefilligi ben çektim yakaladım her neyse dedim ben seni bosamayacagim ama bu saatten sonra benden kadınlık bekleme evine çocuklarına bak rezil etme çünkü bosansam nafakadan başka bişey vermez
Kendime yanastirmiyorum aynı boşanmış çiftler gibi sadece çocuklar için görüşüyoruz günlük 1000 TL paramı atar kiramı öder ben de çocuklarımla yiyorum o parayı onların başındayım eğitimimi tamamliyorum benim sonum ne olur bilmiyorum iyi mi kötümü yapıyorum onuda bilmiyorum ama o boşandı 1 senelik süreçte adam çocukların nafakasını bile vermedi güvenme diyorum ama işte şöyle diyiveriyor ne diyeceğimi bilmiyorum çünkü beni ilerdeki zamnda suclasin istemiyorum ben onu sececektim sen engel oldu. Dedin istemiyorum
(4,173 puan) tarafından
Konun senle bir alakası yok o yüzüne senden oldu dese bile gerçekten olmadığını biliyor.Kendi karar verecek oda hayır demesi gerektiğini biliyor ama sanki zor yaşam elini kolunu bağlamış durumda.Birisi git barış buraz rahat edersin desin diye bekliyor.Neyib ne olduğunu kendide biliyor.Kendine pay çıkarma hiç zaten senin hayatın sana zor başkasının yükünü üstüne alma.

Belki senin durumunda olur diye düşünüyordur ama o durumuda her erkek kabul etmez hatta başta eder sonra başa kakar yiyeceği bir lokma ekmeği boğazına dizer.
Bak mesela sen olası durumlara hazırlık yaptığın için eğitimini tamamliyorsun yoksa covuklar varken neden böyle birsey düşünesin biliyorsun 3 gün sonra şartlar değişebilir.
Eğitimini tamamlayınca covuklar okula uyum saglayinca hayata atılacaksinbu ihtimali unutmadan günü geçiriyorsun.herkes de senin gibi değil kendini feda ederek dert sahibi oluyorlar.Sonrada ben senin için bunları yaptım bu u mu reva gördün diyorlar ama karşı taraf yapmasaydin kafasında.Kendine yaptın burada kalmak yaşamak için benim için değil azıcık sevgiye razı oldun demeye çalışan hareketler peşinde oluyor.
Allah hayatımızı kolaytirsiniz inşallah.huzur gittimi bir kere gelmesi zorlaşıyor malesef..
(32 puan) tarafından
Gerçekten de çok doğru Allah yardım etsin başka bişey diyemiyorum
(4,173 puan) tarafından
Benim eltim boşandı çok iyi şartlarla çalışıyordu zaten kayniminda elinde olan herseyden payını aldı maddi anlamda hiç zorluğu yok evliykende yoktu.Bu şartlara rağmen bosanma davası açmak o süreci yaşamak çok zor bende önceden boşa gitsin gözüyle bakıyordum.Kadin benim evimde 2.5 hafta kaldı ailesine söylememişti ilk olayı öğrendiğinde bir kadın nasıl yıkılır bir kadının toprağa salinmis kökleri nasıl sökülür o sırada gördüm ne yapacağını bilmeyen önüne göremeyen gerçekten zor zamanlar.Onun şartları eğitimi iyi bir işi olmasına rağmen kurduğu hayatın darma duman olusunun kararını vermek zorunda olmak hiç kolay değil.Ben gözümle ruhumla şahit oldum o gün anladım hiç birsey öyle kapının önüne koyarım donuna kadar alırım vs ile olmuyor yaşamak çok farklı.6 ay aralıksız bocaladi ve sonunda gitti açtı davayı hemen boşandı.Boyle durumlarda baş rol oyuncusu olmak başka sözde empati ile kesip biçmek çok farklı maddi sartlarda önemli olmuyor güvendiğin hayatını kurduğun birlikte bir yola çıktığın insandan vazgeçmek daha doğrusu onunsenden daha önce vazgeçtiğini öğrenmek çok zormuş. Bir kadın dibi nasıl görür onda gördüm.(0 maddi sorun ciddi iyi maddi imkanlar var bunlara rağmen yaralanmış bir ruh bir insanı nasıl yorar onu gördüm)
Şartların olgun olmadığı kişilerde ki durumu çaresizliği düşünmek bile istemiyorum o yüzden Allah kolaylaştırın deme sebebim bu zaten...
Zor çok zor bir süreç..
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Bence vardir ama cogu insanin migdesi almaz oyle seyi
0 oy
(857 puan) tarafından
Asla asla asla diyorum burnu bka sarmıştır bktan çıkınca yapacağı ilk iş yine ortada koymak
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Bu hikâyenin mutlu sonlu halı  kadının çocukları ile kendine yeni bir hayat kurduğu adamın da .. gibi pişman olduğu sondur 
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Bi kere baskasi icin birakan bi daha birakir. Karsidan umdugunu bulamayinca geri donen tilki bunlar. O adamdan olmaz bi daha.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 642 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,712 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,985 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,120 göst.
20 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esence (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 299 göst.