0 oy
282 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar 4 çocuklu bir anne kanser hastası durumu hiç yok eşi desen bırakıp gitmiş ben geçen gün bir kızını yanıma aldım 1 hafta baktım kıyafet aldım ama ayakkabı alamadım dışarı çıkamadım daha şu an anneleri 30 kg düşmüş ve bağırsağı dışarıda geziyor kilo alması lazımmış ki bağırsağını içeri koymaları lazım okula da gidemiyorlar en küçük kızı 2.5 yaşında ameliyat parası da 350 milyar sizde yardımcı olabilir misiniz kıyafet ayakkabı para ne isterseniz gönlünüzden ne koparsa Allah razı olsun şimdiden.

2 Cevaplar

+3 oy
(1,964 puan) tarafından
valilikten izin almanız gerek. yani valilik izni olmadan ibana ard arda para girişi olursa paranıza el koyarlar hiçbir işe yaramaz. 

+güvenilirlik de sağlanmış olur
(14 puan) tarafından
Ne için izin alınıyor peki
(1,964 puan) tarafından
yardım toplamak için. valilik bir ibanı onaylıyor. izin çıkarıyor. belirlenen süre içerisinde belirlenen amaç için o ibana yardım parası toplanıyor. yani bunu böyle yapmayacaksanız elden toplayın çünkü bankadaki paraya el koyuyorlar
(14 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
(1,964 puan) tarafından
bide aile nerde bilmiyorum ama olduğu şehirdeki belediye, aile sosyal il müdürlüğü ve milli eğitim gibi yerlere bilgi verirseniz belki yardımcı olurlar. özellikle aile sosyal bu tip durumlarda yardımcı oluyor.
-Reklam-
0 oy
(1,813 puan) tarafından
Özelden yazdığıma bakarmısın

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 567 göst.
6 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Periii (992 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 722 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
20 cevap 355 göst.
1 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Defneayaz (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sinemmto (1,707 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,576 soru

24,402,623 cevap