0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Slm kizlar bebeğim 37 günlük gogus uclarim yara oldu ilk gunlerde lanolin krem kullandim gecti aonra 10 gundur falan yine olmuş bence bebegim memeyi tam tutamiyor çünkü emdiginde cuk cuk diye sesler çıkarıyor cok aciyor sizlaniyor göğsüm  ne yapacam tam tutsun diye ugrasiyorum kavrayamiyor ve etrafinda boyle kabarciklar olmus et kabarciklari gibi beyaz degil yani 

6 Cevaplar

0 oy
(419 puan) tarafından
Silikon göğüs ucu kullan cnm rahat tutsun dye 

Bde emzirme danışmanı yok muydu hastnede onunla konussaydin 
(419 puan) tarafından
Silikon göğüs ucu al cnm ucunu tutuyor belli ki bebek
Bnde devlette dogurudm ** vardı o yüzden deidm cnm
 YouTube yaz nasıl kavrar dye videolar var izle cnm
Gogusunu C şeklinde tut ağzına komple memeyi şok burnu kapanmasini merak etme o nefes almayı yapabiliomus  hee asriir da burnunu kapatma da  o zaten kafasını çevirir alamazsa dikkat et yinede memeyi tamamen o köyü halka çizgi yerine kadar ağzına şok
Öyle bir iki kere yapsan alışır
(275 puan) tarafından
Tamam xnm cok sağol deniyecem
(3,246 puan) tarafından
Dene ama bi süre kullan ardına bırak canım
Sonun bana donmesin ben kullandım
Sonrasinda bebegim öğğ demeye basladi
Bi daha da memeyi aldiramadim 5 aylikti biraktiginda
(275 puan) tarafından
Kötü yanida var o zaman
(3,246 puan) tarafından
Valla ben bir iki ay sonra biraktirmadigima pişman oldum yazık ettim kızıma
Kullan ama gogsunun ucunu iyilestirene kadar
-Reklam-
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Kafasını tut göğsüne yapıştır öyle tutar bebek olduğu için bilmiyor daha ve göğüs ucuna bebek emmeden önce bi güzel sutunle islat yumusat kremlerden daha iyi o sonra bebeği emzir hatta olmadı sende bebekte uzanın öylede rahat emer tam kavramasi için ben şekilden şekile girdim hep 
(275 puan) tarafından
Zaten islatiyorum sütle basen cok sizliyor ya yaradan mi yoksa basak birsey mi bilmiyorum
(2,192 puan) tarafından
İstersen devlete git emzirme danisanina o sana tavsiyeler fln verecek
0 oy
(19,494 puan) tarafından
Goguslerine iyi olması için zeytinyağı sürüp buzdolabı posetiyle kapat. Yumuşar yarası zamanla gecer. Göğüs ucun küçük olduğu için mi tutamiyor acaba. Silikon başlıklar oluyormuş. Ondan dene istersen
(275 puan) tarafından
Yok göğus ucum aslında küçük değil ama neden tutamıyor anlamadım
(19,494 puan) tarafından
Alışır zamanla bence
0 oy
(796 puan) tarafından
Doğru emzirme tekniği yapamıyor olabilirsin bebeğin emecegi zaman agzina kenarlarına bir sağa bir sola üstte degdir göğsünü o ağzını büyük açacak almak için kahverengi kısmı ağzına tam vermelisin bebeğin alt çenesi tam değecek memene üstten de burnunu açmak için göğsünü tut doğru emmezse kilo da almaz internetten de bakalirsin doğru emzirmeye
(275 puan) tarafından
Aslind akilo alimi iyi 1 aylik asida doktor bebisine çok iyi bakmkssin dedi ama cuk cuk diye ses cikartiyor ve gihus uclarim yeniden yara oldu
(796 puan) tarafından
İşte ucunu verdigin için yara oluyor memeyi doğru verirsen yara olmaz benim hiç yara olmadı dış çıkarana kadar
0 oy
(152 puan) tarafından
Elini C harfi seklinde yap canım bebegide tam göğüs hizasina koy  koyu bolgeyi sağıp yumusat viraz emzirdikten sonra pamuğu bayat caya batır koy ustune.ben yapmıştım iyi gelmişti Allah analı babalı büyütsün bebişini ❤️
(275 puan) tarafından
Cayi yeni duydum onuda denicem cnm acaba sekerli cay mi yoksa sekersiz mi sağol cnm allah razi olsun
(152 puan) tarafından
Yok canım normal şekersiz çay kusura bakma ya geç döndüm biraz ❤️
(275 puan) tarafından
Tamam cnm daha denemedim zaten bugun deniyecem sağol ❤️
0 oy
(91 puan) tarafından
Sürekli emzir alışıyor göğsün canım bir hafta disini sikman lazım baya acıtıyor ama sonra hissizlesiyor ucu alışıyorsun bende yaşadım bilirim acıyı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 58 göst.
25 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 235 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Hande.1128 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 93 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 114 göst.