Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız akşama ne yemek yaptınız yapacaksınız banada fikir olsun sabahtan beri is yapıyorum canım çıktı baza altları dolaplar derken perte çıktım yemeğim vardı ama öğlen eşim geldi yedik akşama yetmez
Göçmen böreği yapmak istiyorum ama hamurunu yoguramam biliyorum onu eşim gelince yapariz hamuru ona yogurtur açmasını ben yaparım yanına ne gider düşünüyorum
Kolay gelsin sana Büşra çok yorulmadan yap bitti hamileliğin sonundasın bende ev temizledim dip bucak yeni bitirdim kahve içicem inşallah. Akşama da eşimle oğlum hamburger istediler onlara hamburger yapıcam nasipse. ☺️
Aleyküm selam canım afiyet olsun annem ne yaparsa onu yiycez artık sende kendini fazla yorma artık şurda sayılı gün kaldı dağ gibi eşin var arkanda halleder herşeyi Allah ın izniyle ☺️ Bu uyarı ne alaka onu anlamadım bari şu uyarıyı verirken yürekli bir şekilde ben verdim diyede yazsalar yada keşke uyarı veren kimse görünse bakalım o zaman kim uyarı verebiliyor
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu ablam rabbim kuvvet versin inşallah sana valla biz dünden beri görümcemdeyiz ne yaparlarsa onu yicez elhamdülillah bebem uyudu bizde kahve içtik şimdi oturuyoruz öyle
1,490,152 soru
24,353,991 cevap
346,640 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın