+1 oy
417 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,295 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız akşama ne yemek yaptınız yapacaksınız banada fikir olsun sabahtan beri is yapıyorum canım çıktı baza altları dolaplar derken perte çıktım yemeğim vardı ama öğlen eşim geldi yedik akşama yetmez 

Göçmen böreği yapmak istiyorum ama hamurunu yoguramam biliyorum onu eşim gelince yapariz hamuru ona yogurtur açmasını ben yaparım yanına ne gider düşünüyorum 

image

11 Cevaplar

+1 oy
(314 puan) tarafından
Aynısını bnde yaptım dolapları falan seçtim hep küçükleri seçtim öylece çantada durdu ne yapcam bilmiyorum 

Sende çok yorma kendini son günlerin artk yat dinlen
(4,295 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm doğumdan sonra bir süre yapamam şimdi iyiyken yapayim istedim cnm

Ben küçülen leri baza altina kaldırdım arkadan geliyor lazım olur diye
(314 puan) tarafından
Evet sana lazım olur benim 3 ncü ya istemiyorum daha rabbim vermesse o yzdn ne yapicagimi düşünüyorum canm elden vericek birini bulursam vericem insallah
(4,295 puan) tarafından
Rabbimin izniyle benimde bu son ben tüpleri de baglaticam canim bende daha istemiyorum 4 cu hamileligim bu 3 cu sezeryanim olacak yeter rabbim isteyene versin
(314 puan) tarafından
Amin canm rabbim sanada güç kuvvet versin sağlıcakla kucağına al insallah
-Reklam-
0 oy
(3,456 puan) tarafından

Kolay gelsin sana Büşra:) çok yorulmadan yap bitti hamileliğin sonundasın:) bende ev temizledim dip bucak yeni bitirdim kahve içicem inşallah. Akşama da eşimle oğlum hamburger istediler onlara hamburger yapıcam nasipse. ☺️

(4,295 puan) tarafından
Doğumdan sonra yapamam bir süre eminim o yüzden şuan iyiyken yapayim istedim canim

Şimdiden ellerine sağlık bol bereketli olsun inşallah ☺️ bende istiyorum ama evde yapamam eve sipariş verdik bi kaç kez buz gibi geldi o avm ye gidersen benimde yiyesim var
0 oy
(6,941 puan) tarafından
Dün akşam komşumla iki tencere sarma yaptık bir ona bir bana onu pişirdim yanına turp yoğurt yeriz 
(4,295 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah afiyet olsun benimde buzlukta var ama kıyamıyorum cıkarmaya doğumdan sonra büyük kolaylık olacak bana diye
0 oy
(2,027 puan) tarafından

Aleyküm selam canım afiyet olsun annem ne yaparsa onu yiycez artık :) sende kendini fazla yorma artık şurda sayılı gün kaldı dağ gibi eşin var arkanda halleder herşeyi Allah ın izniyle ☺️ Bu uyarı ne alaka onu anlamadım bari şu uyarıyı verirken yürekli bir şekilde ben verdim diyede yazsalar yada keşke uyarı veren kimse görünse bakalım o zaman kim uyarı verebiliyor :D

(4,295 puan) tarafından
Fesatlar cnm
(2,027 puan) tarafından
Fesatlıktan da öte vallahi billahi noluyor bu insanlara ya
(4,295 puan) tarafından
Kocalarından 1 gram sevgi görmüyorlar kuduruyorlae
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Aleyküm selam selam canım benımde işlerim çoktan bitti kızıma ödevini yaptırdım akşama mantı haşlıcam nasipse.. Ev sahibi aramıs bekliyoduk zaten 7 bınden 12 bine çıkarmış oda demiş yazın çıkıyosunuz diye böyle yaptım yukardakilerede 14 bin yapmış 8 senelik kıracısıyım zaten nasip olursa haziran gibi kendı evıme tasıncam on bin yapaydı iyi olurdu ama mecbur kabul ettik
(4,295 puan) tarafından
Rabbim merhamet versin inşallah 12 yine iyi ben 17 bin veriyorum cnm
(4,721 puan) tarafından
Yok normalde iyi zaten de hani zaten çıkıcaz bıraz  daha vicdanlı olabilirdi çünkü senede bır kıra artıyo bız zaten 6 aya kalmaz tasınırız
(4,295 puan) tarafından
Rabbim hayırlısı ile evine geçmeyi nasıp etsin inşallah cnm ♥️
(4,721 puan) tarafından
Ayy âmin canım benım yaa hayırlısı ile tek duam bu ❣️❣️
0 oy
(3,631 puan) tarafından
Musakka yanının cacık canım 
(4,295 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Aleyküm selam canım benimde pertim çıktı desem yeridir neyseki akşam yemeği belli bide onu düşünemezdim bu kafayla ☹️ biz balık yicez fırında yaparım herhalde bilmiyorum yada tavada 

Bide salata içecek falan yeter kabak tatlısı da yaptım başka biseye gerek yok Allah bereket versin 

Sende kendini yormadan yap böreğin güzel fazla kalırsa dondurucuna at kolaylık olur sana da ♥️
(4,295 puan) tarafından
İlk defa yapıcam canim bi tadına bakayim eğer hoşuma giderse buzluk icinde yaparim internette gördüm hoşuma gitti  

Ellerine sağlık bol bereketli olsun inşallah
(2,168 puan) tarafından
Ellerine sağlık şimdiden ♥️

Sağolasın canım benim çok sağol amin ♥️
0 oy
(3,893 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu ablam rabbim kuvvet versin inşallah sana :angel: valla biz dünden beri görümcemdeyiz ne yaparlarsa onu yicez elhamdülillah bebem uyudu bizde kahve içtik şimdi oturuyoruz öyle 

(4,295 puan) tarafından
Sohbetiniz bol olsun inşallah cnm teşekkür ederim
(3,893 puan) tarafından
Rica ederim ablam ❤️
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Dün adana ve salcali bulgur pilavı salata vs yaptım bugün daha düşünüyorum ya belki tavuklu türlü ve pilav yaparım 
(4,295 puan) tarafından
Bende hayla düşünme aşamasındayim
0 oy
(17,239 puan) tarafından
Eşim için kelle ve bulgur pilavı vardı. Kendim için de mercimek çorbası ve peynirli pide vardı. Oruçlu idim yarım saat oldu orucu açalı.
(4,295 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah
0 oy
(794 puan) tarafından
Bence o böreğin yanına ayran cacık ya da salata gider en fazla kendisi doyurucu oluyor çünkü 
(4,295 puan) tarafından
Sulu bi çorba iyi gider ben çok fazla kuru yiyemiyorum
(794 puan) tarafından
Doğrudur:)

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 384 göst.
+2 oy
17 cevap 477 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,790 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 259 göst.
19 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,633 puan) tarafından soruldu
+1 oy
48 cevap 822 göst.
17 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,544 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...