+1 oy
1,069 göst.
Diğer kategorisinde (4,920 puan) tarafından
Ayy kızlar canım sıkıldı benden bır soru ☺

Kaynananızı ilk gördüğünüz de ne hissettiniz?? 

Gelsın cvplar⭐☺☺

54 Cevaplar

+1 oy
(17,795 puan) tarafından
Ne bilim ya nasl anlamamışim kendimi anlayamıyorum gerçekten değişik biri
(4,920 puan) tarafından
İnsan içine girmeden anlamıyor canım nerden bileceksin
-Reklam-
+1 oy
(656 puan) tarafından
Benim kayınvalidemin boyu 1.23 cm baya kısa. İlk tanıştıgimda da eşimle arkasastik. Yani arkadaşımın annesiydi. Al cebine gezdir falan diye düşünmüştum içimden :D birde aşırı cazgır fena bı sureti vardı. Cidden de öyle çıktı ama ben daha fenaymisim bana dis geçiremedi canım :D
(4,920 puan) tarafından
Ooo o zaman iyi olmuş kız ☺☺☺
+1 oy
(350 puan) tarafından
B.oku yedim ben nerden geldim buraya  dedim kendi kafamda pilan yapiyodum çok sevsende kocani bu evden gitmen lazim diyodum ve ben kaçtım ilk kactigim gün gördüm bu kadını bir türlü kacamadim 18yil oldu halä burdayım ama kaynanam öldü 
(350 puan) tarafından
Kaçarak evlendik yani
(4,920 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım
(350 puan) tarafından
Amin saol cnm
+1 oy
(8,672 puan) tarafından
Kendi halinde bi insan 
(4,920 puan) tarafından
Ne güzel maşaAllah canım
+1 oy
(758 puan) tarafından

Saf bu kadın dedim hâlâ daha aynı garibim hiç sesi çıkmaz eline vur ekmeğini al misali. Bir keresinde kendi kuzenim kaynanama senin bu gelinin çok serefsizz dedi şakasına . Kaynanamda dedi ki keşke herkes gelinim gibi olsa :D

(4,920 puan) tarafından
Kız yine senı savunmuş ne güzel kalbî güzel insan demek ki maşaAllah ☺
+1 oy
(46 puan) tarafından

Ayyy benimki çok komik ... siz babaannesisiniz galiba dedim annesine :)))) çünkü çok yaşlı geldi gözüme...... yok annesiyim dedi haha

(4,920 puan) tarafından
Ayy fena pot kırmışsın kız ☺☺☺
(46 puan) tarafından
Oh olsun ona :)))
(4,920 puan) tarafından
☺☺☺demekki haketmiş sonradan öyle dediğine göre
+1 oy
(704 puan) tarafından
Kaynanam bir tane çünkü toplam yarın saat beraber yan yana geldik düğünde cokkk severim kendisini eşimin başın dan anasını eksik etmesin 
(4,920 puan) tarafından
☺☺hahah Allah senı kız aminn
+1 oy
(1,458 puan) tarafından
Sanırım bana ısınmadı ve sevmeyecek dedim :) haklı da ciktm  :)) insanlar hakkındaki düşüncem asla yanıltmaz beni:)
(4,920 puan) tarafından
Ahh bu kaynanalar ne var sanki el kızı gibi görmeselerde sevseler☺
+1 oy
(592 puan) tarafından

Eşim tanıştırıym fln diye çok söylüyordu hep geçiştirdim triplere girdi artık tamam dedim sonunda biz günü geçirdik sonra onu aldık böyle gözleri ışıl ışıldı çok güler yüzlüdür hemen kaynaştık zaten bir baktım tanışmaya geldiler 15 gün sonra söz 5 ay sonra düğün lan dedim noluyo ben anlamadan bi baktım evlenmişim :D kaynanam gençtir ama ruhu benden genç valla benim içim geçmiş :D

(4,920 puan) tarafından
Oo maşaAllah kız ne güzel Rabb'im dâim etsin sevginizi ☺☺
(592 puan) tarafından
Amin canım sağol Allah iyilerle karşılaştırsın ☺️
(4,920 puan) tarafından
Amin canım☺
+1 oy
(572 puan) tarafından
Kaynanamı ilk gördüğümde aaa bu yaşta hamile mi bu kadın demiştim değilmiş cok kocaman bir göbeği var yıllardır sanırsın 5 cocuk taşıyor 
(4,920 puan) tarafından
Bır rahatsızlığı varmı belkı ondan böyledir
(572 puan) tarafından
Cok fazla cocuk doğurmuş 12 sag var 3 4 te ölü
(4,920 puan) tarafından
Oyy maşaAllah eskiler hep boyleymış yazık etmişler kendilerine hep
+1 oy
(3,603 puan) tarafından
Pek fazla bir şey hissetmedim çünkü kaynanam beni anlamıyor ben onu o Kürtçe konuşuyor ben Türkçe hayla daha anlamıyoruz birbirimizi
(4,920 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım yanında olmaktan başka ne yapabilirsin ki canım bol bol dua et sende tesellı etmeye eminim çalışıyosundur
(3,603 puan) tarafından
Terlisyor canım bırakmıyor ki yanımda olayım ne bilim bağırıyor sen niye geldin gitsene gelme yanıma isim yok mu deyip bağırıyor
(4,920 puan) tarafından
O zaman canım biraz yalnız bırak kendini iyi hissedince konuşursunuz elbet
(3,603 puan) tarafından
Öyle yapacam canım şuan herkes eşiyle yattı benimki yanıma bile gelmedi bahaneler uydurup duruyor inşallah düzelir ya zamanla
(4,920 puan) tarafından
İnşaAllah canım sende bol bol dua et
+1 oy
(568 puan) tarafından
Kapıyı açtığında boydan hızlı bi baktı gülümsedi. İçeri girdim yüzüme bakmadı. Sohbet yok muhabbet yok. Kaynanamın anası da vardı evde. Onla muhabbet ettik. Sonra zaten çok soğuk biri olduğunu anladım zamanla.. Birazda psikolojik olarak iyi değil belli. Şimdi görüşmüyoruz 
(568 puan) tarafından
Amin sizinde inşallah, başınızı şişirdiysem affedin. İyi geceler ❤❤❤❤
(1,172 puan) tarafından
Ne kadar olgun bi insansınız maşallah yorumlarınıza hayran kaldım ve kendi adıma dersler çıkardım ❤️ Allah o güzel kalbiniz hürmetine gönlünüze ferahlık versin. Dünya ahiret saadeti versin ❤️ çok özel birisiniz gerçekten inşallah değeriniz bilinir.
(568 puan) tarafından
Teşekkür ederim o sizin bakışınızın, kalbinizin güzelliği :) Duanız in teşekkür ederim, Allah razı olsun.. Allah hepimizin gönlüne ferahlık versin inşallah
(1,172 puan) tarafından
Amin cümlemizden çok teşekkür ederim ❤️
(568 puan) tarafından
Rica ederim
+1 oy
tarafından
Daha eşimle tanstim ettm ailemle tanstrmak istiyorum seni dedi nyse gttim tansmya oturmuş dışarda agliyor git seni istemyrm benm gelinim benm istediğim kişi olcak sen bize göre degilsn hep ağladı ilk tansmadaa kendisini hiç sevmiyorum eşimle 8 ci yilimiza gircez hâlâ da sevmiyrm konuşmuyorum 
(4,920 puan) tarafından
Anaaa töbe Yarabbim yaa en iyisini yapmışsın konuşmamakla insan böyle davranır mı hiç ne kadar ayıp eşin arkandaki uzun süredir evlisin boşver gerisini zaten
tarafından
Aynn canm çok şükür ailesine hiç cekmemis huyu felan yoksa evliliğimiz yurumezdi ya  üstümüzde emeği hc olmadığı için söz hakkına bile sahip değil kendisi
+1 oy
(60 puan) tarafından
kayınvalidemi ilk gördüğümde çok dediğim dedik emir verici bi tip gibi gelmişti gözüme ama sonra sohbet başlar başlamaz pamuk gibi biri çıktı içinden:) evlatlarından ayırmaz çok şükür yemez yedirir içmez içirir öyle bir anne♥️
(4,920 puan) tarafından
MaşaAllah canım bende ilk öyle hissetmiştim ama şükür yanıldım bizde çok ıyızdır çok şükür ❤

İlgili sorular

0 oy
58 cevap 1,149 göst.
11 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 719 göst.
0 oy
66 cevap 1,503 göst.
0 oy
37 cevap 2,248 göst.

408,626 soru

12,279,835 cevap