+2 oy
752 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Selamun aleyküm kızlarrr yeni 2. Salonum buda bu krem koltuğu karşı komşu dedi eşin kırsın sobada yakın dedi Allahim binlercekez razı olsun inşallah süngeri çok yumuşamış eğer almıyorsaniz atacam dışarı dedi baktım temiz süngeri yumuşamış ama olsun sildim koltuğu üstüne örtü attım bu odam da 2 berjer vardı sadece eşya olmadı için odada haliyle düzensiz duruyordu böyle çok hoşuma gitti bazen tesettürlü misafir geliyor rahat edemiyor eşim evde oldu zmanlar en azından ya eşim yada biz bu odaya geçeriz dedim gelen kişide rahat eder diye düşündüm kaç saattir bu odayla uğraştım çok yoruldum ama değdi ☺️sizce nasıl olmuş kızlar 

17 Cevaplar

+10 oy
(4,380 puan) tarafından
Çok güzel canım güle güle kullan fakat her postunda o verdi bu verdi diye neden yazıyorsun gerek yok 
(249 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim haklısın ☺️❤️
-Reklam-
0 oy
(1,154 puan) tarafından

Aleyküm selam canım mis gibi olmuş güle güle oturun inşallah :) eline sağlık<3

(249 puan) tarafından
Demi ya bende çok beğendim çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel bacım ❤️☺️
0 oy
(3,894 puan) tarafından
Maşallah canısı eline emeğine sağlık valla güzel olmuş Allah hep yüzünü güldürsün inşallah ❤️ 
(249 puan) tarafından
Bende çok beğendim amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel kardeşim ❤️☺️
(3,894 puan) tarafından
Rica ederim canısı ve amin ecmain vefakar kadın ❤️
0 oy
(469 puan) tarafından
Elline sağlık canım güzel olmuş iyi gunlerde kullanın
(249 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bende çok beğendim Allah razı olsun inşallah kardeşim Benim ☺️❤️
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Ve aleyküm selam çok güzel olmuş güle güle kullan cnm
(249 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ❤️☺️
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Gayet güzel olmuş güle güle kullanın 
(249 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bende beğendim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️❤️
0 oy
(3,123 puan) tarafından
Çok güzel olmuş kalabalık misafi olunca yada eşli misafir olunca ayrı oda iyi oluyor eline sağlık bu arada ne yaptın oğlunun doğum gününü kutladınızmı yapabildi mi poğaça
(249 puan) tarafından
Kalabalık olunca herkes mutfa gidiyor öylede ayakta sohbet ediyoruz böyle çok iyi oldu yaptım doğum günü evet 1 kilo un aldım kaldı bile yarısı oğlum çok sevindi kızım küstü tekrar yaktık mumları kızın gönlünü zor yaptım teyzesi
(3,123 puan) tarafından
Çocuklar sevinmiş ne güzel
(249 puan) tarafından
Çok sevindiler ☺️
0 oy
(238 puan) tarafından
Güzel olmuş güle güle kullan ayrıca koltuk gayet kullanılabilir görünüyor örtü iyi olmuş üstüne 
(249 puan) tarafından
Evet kullanılabilir eşim kıyamadı kırmaya odaya katalım dedim odada eşyam yok zaten en azından düzenli oldu çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim ❤️☺️
(238 puan) tarafından
Rica ederim canım:)
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Maşallah canım eline emeğine sağlık huzurla otur uzerinde  ♡
(249 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️❤️
(13,559 puan) tarafından
Cümlemizden  razı olsun inşallah canım  :)
0 oy
(4,296 puan) tarafından

Gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık canım bayılıyorum senin çabalarına rabbim herşeyin en güzelini hayırlısıyla nasip etsin inşallah ♥️ 

(249 puan) tarafından
Yorumun beni benden aldı çok mutlu ettin beni Büşra Ablam amin inşallah Allah razı olsun Rabb'im seninde gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin inşallah seviliyorsun güzel ablam ☺️❤️
0 oy
tarafından
Güle güle kullan inşallah ❤️
(249 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun kardeşim benim ❤️☺️
0 oy
tarafından
Berjerleri karsilikli koysan daha iyi ol.az mi gule gule kullan canim 
(249 puan) tarafından
Daha güzel olur oda dar bide çamaşır da seriyorum bazen o yüzden böyle kattım ☺️ çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️❤️
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Çok güzel olmuş canım benim ellerine sağlık maşaAllah elın değdiği her yer güzelleşiyo ☺❤❤
(249 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel Ablam yorumun beni çok mutlu etti gerçekten kaç defa odaya bakıp bakıp geldim çok beğendim odada düzen olmayınca ne kadar Temizlik yapsam da dağınık geliyordu gözüme şimdi görüntü olarak da içime sindi ❤️❤️❤️
(4,721 puan) tarafından
Allah senden de razı olsun canım o senın güzel yüreğin emın ol..Rabb'im dahada güzellerini nasıp etsin ❤❤❤
(249 puan) tarafından
Amin inşallah cümlemizden güzel ablam Rabb'im isteyen herkese nasip etsin ☺️❤️
0 oy
(720 puan) tarafından
Rabbim sana daha güzellerini nasip etsin inşallah ❤️ 
(249 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun güzel kardeşim Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallah ☺️❤️
0 oy
(748 puan) tarafından
Kadın eli değdi mi heryer güzelleşir ellerine sağlık canım çok da güzel olmuş 
(249 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim gerçekten öyle Allah razı olsun inşallah yorumunuz çok mutlu etti beni ☺️❤️
(748 puan) tarafından
Rica ederim canım hep mutlu olursun hayatında inşallah ❤️
(249 puan) tarafından
Amin inşallah sizde hep mutlu olun inşallah ☺️❤️
(748 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️❤️
0 oy
(197 puan) tarafından
Güzel olmuş agız tadıyla oturun inşallah 
(249 puan) tarafından
Amin inşallah güzel kardeşim çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️❤️
0 oy
(348 puan) tarafından
Mükemmel olmuş vaala güle güle kullan canım benim 
(249 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel Ablam bende çok beğendim ☺️❤️

İlgili sorular

+5 oy
16 cevap 1,038 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (249 puan) tarafından soruldu
+3 oy
28 cevap 954 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (249 puan) tarafından soruldu
+4 oy
33 cevap 1,272 göst.
18 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,579 göst.