0 oy
37 göst.
önce Diğer kategorisinde (222 puan) tarafından
Manisa şehir hastanesinde doğum yapan var mı? Daha önce özelde doğum yaptım. Sezeryane kaçıncı haftada alıyorlar? Doğum için neler gerekli? 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (3,949 puan) tarafından
Görev yerimiz Manisa'yken şehir Hastanesi'ne gitmiştim kontroller için. Dr um çok iyiydi ya çok tatlı dilli iki haftada çağırır, her seferinde de ultrason görüntülerini verirdi. Doğuma gelince 38 i beklerler herhalde kilosu azsa sancı da yoksa bekler belki biraz daha
önce (222 puan) tarafından
Doktorunuz kimdi? Ben Özde Sakarya'ya gidiyorum. Arkadaşım onda doğum yaptı, çok memnun kaldı.
Hatırlamıyorum duruyor mu bilmiyorum biz oradan ayrılalı 2.5 yıl. Özelden daha ilgili o Dr ablacım canım diye hitap ederdi hep
MHRS den baktım tanırım diye o Dr yok tayini çıktı sanırım. Özgür Yılmaz ve Sonay Brown da iyi Dr du
Doktorunuz kadın mıydı erkek miydi peki? Çom teşekkür ederim,doktoru bile arattım:)
Bayan dı. Sonay hanımın yan tarafındaydı odası tabii Sonay hanımın odası değişmediyse :))
-Reklam-
+1 oy
önce (2,744 puan) tarafından
Post yukarı çıksın canım özelden yazdım bakar mısın 
0 oy
önce (114 puan) tarafından
Canım ben 39 haftalık sezeryan öldüm sancin yoksa son haftaya kadar bekletiyolar doktorum serdar neydi çok memnundum.
Serdar Erman'dır. Ömürlü olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. Hastaneye ne götürmemiz lazım, eş alınmıyormuş galiba? Bende sezaryen olcam nasipse.
önce (114 puan) tarafından
Allah tamamına erdirsin. yok eş alınmıyor  celal bayarda aliniyodu belirli bir miktar para veriliyordu odaya  hastanelerin arası yakın .kahve kahve kahve en önemlisi ketil hastane cantan hazır olsun mama biberon Göğüs pompası mutlaka temin edebiliyosan olsun süt sağım için bide meme ucun küçükse her ihtimale karşı ek olarak göğüs ucu silikonu al ve şarj aletin yanında olsun
Amin çok teşekkür ederim. Tedarikli olmak lazım, ilk doğumum özelde olmuştu, hemde pandemide, eşim bebeğe bez, bana çorba falan getirmişti, annem o geldiğinde kendi ihtiyaçlarını görmüştü, 2 kişi iyi oluyor, bide ertesi gün deprem olmuştu, iyiki yanımdalardı.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 383 göst.
24 Nisan 2021 Aile kategorisinde Merveeesubasi (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 39 göst.
0 oy
2 cevap 96 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gadjs (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 985 göst.

406,232 soru