0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (874 puan) tarafından
İlk defa yaptırdım. Çok paniktim ama abla okadar rahatlattik ki anlatamam . Sadece kesik atıp vakum yaptıktan sonra ağrı oldu şuan kuş gibiyim . Daha önce yaptıran oldumu faydasi var mı neye iyi geldi . Ben kan koyulugu için yaptırdım 

12 Cevaplar

0 oy
(3,191 puan) tarafından
Düzenli yaptırırsan bir çok şeye faydası olur inşallah. Bir kereyle de rahatlama oluyor ama düzenli yapılması gereken maddi manevi temizleyen bir tedavi. Ben net şekilde adet sancısında faydasını gördüm çok şükür çok iyi geldi. 
(874 puan) tarafından
Ay inşallah görürüm ya çok isterim . Kesinllikle devamı gelecek
(3,191 puan) tarafından
Aidin salih gerçek tıp kitabının pdfsine bakabilirsin canım orda hacamat bölümü var. Niyette önemli mesela aklıma bunlar geldi şu an :) sana da şifa olsun inşallah
(874 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️
(70 puan) tarafından
Kitabın pdfsini nerden bulabilirim canım
-Reklam-
0 oy
(1,802 puan) tarafından
Bu yıl içinde 4 kez yaptırdım çok rahatlıyorum kasımda Sünnet altın gün vardı yine gitcek tim ama nasip olmadı. Baya ağrılarım geçiyo benim bide kahil bölgesinden de yaptırıyorum her sefer gerçekten kuş gibi oluyorum 
(874 puan) tarafından
Kahil bölgesi ne demek oluyor . İlk defa yaptırdım hiç bilmiyorum ama psikolojik mi bilmiyorum şuan tatlı tatlı uykum geliyor rahatlamış gibiyim . Normalde uyumam bu saatte ama çok haififim
(1,802 puan) tarafından
Kalbin arkası cnm
(874 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim ❤️
(1,802 puan) tarafından
Rica ederim yaptır mutlaka faydasını görürsün
0 oy
(751 puan) tarafından
Bir çok faydası var canm hacamatçıyım :)
(751 puan) tarafından
İnşaAllah :) yapan abla size dua okumanızı söylüyor mu aonrasinda ballı şerbet şu veriyor mu
(874 puan) tarafından
Evet evet hepsini söyledi oda yaparken dua etti bizede söyledi . Hepsini detayları bir bir anlattı
tarafından
Ya mehal hamileyim de 5. Ayıma girdim önceden annem hacamat yapardı. Şuan hamileyim diye zararlı olabilir diyor o da emin degil.  Sence zararlı mı
(751 puan) tarafından
Hamileyken olmuyor diye biliyorum canım evet.
tarafından
Yaa üzüldüm . Kolunçlarima atilsaydi iki tane keske
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Çok faydasını gördüm . Düzenli yaptırırım. Kortizon zehrini atmak için. Lenf bezlerim kesik ayağımda, onların ağrısını dindşrmek için. Hatta kamburluk başlamıştı. Kıvranırdım ağrıdan bu nu bile hafifletti . Hacamat ve sülük 
(874 puan) tarafından
Bende düzenli yaptırmayı düşünüyorum bundan sonra umarım benim içinde herşeye çok iyi gelir . Şuan aşırı rahatım kuş gibiyim
(2,196 puan) tarafından
MsşAllah
0 oy
(350 puan) tarafından
Salı günü ne randevu aldım cnm ilk defa yaptircam korkuyorum 
(874 puan) tarafından
Ben panik biriyim normalde önce eşime yaptırdım izledim ve yaptırdım aşırı rahattım sadece kesik attıktan sonra vakum yapınca biraz ağrı oldu ama hiç ağrısı yok kesik atılırken
(350 puan) tarafından
Bende önce eşime yaptircm sonra ben yaptircm eşim geçen yıl yaptirfi çok rahatladım dedi
0 oy
(587 puan) tarafından
Vücut ağrıları için yaptırdım dediğin gibi kuş gibi oldum 
(874 puan) tarafından
Şuan çok iyiyim diyebilirim
0 oy
(226 puan) tarafından
Ben yaptircaktim felc kalabilirsin dedilef korktum ,sdn hastanedemi yaotirdin
(874 puan) tarafından
Tövbe de kız Allah korusun felç edecek ne var ki
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Eşimle hep yaptıralım diyoruz bir türlü kısmet olmadı yorumları okuyunca kesin yaptırmam lazım diye düşündüm bel fıtığım var ona da iyi gelir mi bilemedim de 
(874 puan) tarafından
Neye iyi gelir bende şuan yeni öğreniyorum yaptıran arkadaşlardan . Çok korkuyordum eşime yaptirdik önce izledim sonra ben yaptırdım şuan aşırı rahatım . Kesik atılırken vs ağrı olmadı sadece kesik attıktan sonra vakum yapınca ağri oldu biraz
(2,323 puan) tarafından
Bende bakayım ya iyi olur eşim de yaptıracak bende sizin gibi önce onu izlerim cesaretimi toplarım ayıptır sorması ne kadara yaptırdınız bide belinize mi yaptırdınız
(874 puan) tarafından
Evet sadece belime yaptırdım önce zaten ilk üç kere tarama için bele yapilirmis . 500 e yaptırdım kişi başı
(2,323 puan) tarafından
Anladım tşk ederim
0 oy
(95 puan) tarafından
Ben daha yeni yaptırdım yapan kişi dualı ve temiz yaptı  . İyi niyetle şifa niyetiyle de gittim ama yaptıktan sonra omzum ve belim ciddi şekilde agrıdı uzun süre geçmedi . Ve sürekli uyuyan insan oldum bukadar uyumazdım akşama kadar yatsam yine kalkasım gelmez. Anlamadım bende ikinciyi yapmaya korkuyorum istemiyorum da. Ama uyumak hayatımı çok olumsuz etkiliyo
(874 puan) tarafından
Aynı şekilde banada öyle yapıldı . Benimde şuan yapılan yerlerim ağrıyor ama dayanilmicak gibi değil . Yaptıran kişiler çok faydalı olduğunu söylüyor bakalım tek seferde anlaşılmazmis zaten
0 oy
(297 puan) tarafından
Tam bir şifa  kafama bile yaptirdim 1 sene migren agrim gecti 

Ama simdi yine hacamat zamani geldi
(874 puan) tarafından
Kafama yaptıramam ben korkarım :)))  inşallah ilerleyen zamanlarda yine sırtıma yaptircam zaten en çok oralarım ağrıyor
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Evet canım geçen senelerde bol bol yaptırıyordum hacamat ve sülük. Çok faydasını gördüm. Mesela sivilceler için yüz hacamatı yaptırdım ve çok şükür kurtuldum tertemiz oldu cildim. Sülük de çok tutturdum yüzüme. Ama en etkili hacamat oldu. Malum yediğimiz her şey katkı maddeli koruyuculu.. toksinlerin temizlenmesi için en güzel yöntem, peygamberimizin sünneti olan hacamattır. Sana da çok geçmiş olsun şifa olsun inşallah ❤️
(874 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️ bende inşallah tekrar tekrar yaptırmak istiyorum. Dün kuş gibi uyudum biraz ağrısı oldu ama dayanilmicak gibi değil
(1,156 puan) tarafından
Çok sevindim rahatlamana canım çok şükür ❤️ ama ağrı neden oldu ki acaba acemi biri miydi :(
(874 puan) tarafından
Aslında acemi bir değildi 16 senedir bu işi yapıyormuş. ilk defa yaptırdım ya o yüzden olmuş olabilir zaten normalde de belim ağrıyordu . Şuan yok ama geçti
(1,156 puan) tarafından
Evet ilk yaptırdığımda bende de sızlama olmuştu hatırladım canım.
0 oy
(13,567 puan) tarafından
Benim omuzlarım çok agrirdi öyle ki sanki yük yaşıyor gibiydim önce masaj yaptılar daha sonra hacamat. Yazın yaptırdım şuan daha iyiyim ama tekrar yaptırmayı düşünüyorum bu sefer de boynuma yaptıracağım 
(874 puan) tarafından
Evet abla önce masaj yaptı sonra hacamat dün nasıl uyudum bilmiyorum. Tabi biraz ağrı falan oldu ama kuş gibi uyudum inşallah ilerleyen zamanlarda tekrar tekrar yaptırmak istiyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 40 göst.
0 oy
4 cevap 129 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Papatya1 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 139 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 587 göst.
28 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerportakali (2,146 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,102 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...