+1 oy
393 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,605 puan) tarafından

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah. Gece gece niye uyumadıniz bakalım? Benim bebe uyudu birazdan kalkar kendime noodle yaparım ama yatağa yapıştım kalktım açım da sjsjsjsj, ya Allah diyip kalkayim yaww midem gurulduyor :woot: ya sizler neler yapıyorsunuz bahaalımmm❤️bir zamanlar bu Kore kalp çok meşhurdu dimi yapmaya çalıştım ama sanırım olmadı sksksjsj 

image

13 Cevaplar

+2 oy
önce (315 puan) tarafından

image

Kocam kahve yapıyor onu bekliyorum çikolata gömeceglm :D
önce (2,925 puan) tarafından
Ye ye kilo al oh iyi olsun sana :D
önce (2,605 puan) tarafından
Valla bizde de öyle hatta bazen o da olmuyor ama yinede çok şükür gııı sevdiklerimiz en büyük zenginliğimiz Allah onları başımız dan eksik etmesin inşallah
önce (315 puan) tarafından
Merirem:D aman alayım ne olacak aldığım sağolsun oğlum sayesinde kalmıyor şayet sabahtan akşama kadar oturmuyorum :D
Yasmin öyle tabi şükürler olsun ❤️
Şaka yaptım :)) Allah sağlıklı kilo versin canım, azı da çoğu da zarar :) küçükler öyle maşallah kıpır kıpırlar
❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
+1 oy
önce (12 puan) tarafından
Biz çok hastayız uyuyamiyoruz malesef :(
Yaaa kıyamam size çok çok geçmiş olsun kardeşim benim bol bol su için meyve tüketin inşallah tez vakitte geçer, hasta iken bol bol zikir çekip şükür edin Rabbime işte o zaman hastalık sana misafir olduğu için çok sevinir ve sevabı kat ve kat artar inşallah ❤️
önce (12 puan) tarafından
Çok teşekkür ederiz gülüm elimizden gelen dua tedbiride aldık taktir Allah'ın inşallah çok fena öksürüyor yavrum ya daha 4 yaşında ilaçlar falan alındı da hükmü illa geçecek işte
Kıyamam kuzuyaa bide teslimiyet ne güzel maşallah, bebe için az karabiberi pekmeze ekle şurup gibi içir yavruna boğazı rahatlar inşallah öksürük de durur ve ona kaynatılmış su içir yani soğuk suyu  her gün ılık bir şekilde içirmeye özen göster canısı
+1 oy
önce (7,789 puan) tarafından
Sayfa coşmuş uyuyamıyorum. 
önce (317 puan) tarafından
Bari post ne onu söyleyin bakim uykumu aldım bu gece
önce (4,870 puan) tarafından
Son günlerde diye başlayan shjsj
önce (4,200 puan) tarafından
Ama kapandı post ve yorumlar
önce (9,173 puan) tarafından
Ne oluyor laaa anlatın ben bu ara.cok yoguunummmm
önce (317 puan) tarafından
Yoo post duruyor baktım sımdı
+1 oy
önce (550 puan) tarafından
Uykum zerre gelmiyor eşim yarın erken başka sehıre calışmaya gıdecek ıkı çocukla tek kalacam aylar sürer işi
Rabbim yar ve yardımcısı olsun yüreğinede esenlik versin inşallah sayılı günler çabuk geçer sen sıkma canını gülüm ❤️
Çok sağol canm teşekür ederim dua et bıze başka sıkıntılarımızda var anlatamadıgım
Rabbim yüreğinde ne gizlediysen en detayına kadar yanlız bilendir, dilerim Rabbimden tüm sıkıntılarınızı gidersin cümlemizin gidersin herşeyin hayırlısını tez vakitte nasip etsin inşallah ❤️
Amin amin amin
+1 oy
önce (3,357 puan) tarafından
Aleyküm selam canım 

Çocuklar yenı uyudu sayılır şimdilik oturuyoruz mıdem ağrıyo maden suyu içtim peteği sırtımı dayadım uykum gelsin uyucam 
Bak o da olabilir sıkı giyin gir yatağa uyumaya çalış baktın geçmedi midemi rahatlatacak şeyler tüket misal haşlanmış patates yumurta ballı süt gibi
Allah razı olsun güzel kardeşim şimdi yatağa gircem umarım geçerde uyurum ❣️
Amin ecmain kardeşim benim ❤️ inşallah geçer merak etme ben bunu haftada iki üç defa yaşıyom alıştım artık sjsjsj
Rabbım sanada sıfa versin canım benım❤❤
Cümlemize inşallah gülüm ❤️
+1 oy
önce (321 puan) tarafından
Aleyküm selam oğlum uyumadi o yüzden uyuyamıyorum kocama sinir oluyorum 
Gitti uyudu biraz çocuğa bakta uzanim dedim benden önce yatmaya gitti
Kocalar böyledir canısı demin benim bebe çığlık ata ata hıçkıra hıçkıra ağladı benimkisi kış uykusuna yatmış sanki uyanmadı ben Allah'tan sesi duydum koştum baktım, yaa işte o yüzden Cennet annelerin ayakları altındadır ya
Aynen öyle hayırdır inşallah birsey olmamış demi kuzuya
Çok şükür iyi elhamdülillah sadece uykudan uyanmış ağlamış kimse gelmeyince korkmuş bana bir sarılisi vardı Allah'ımmmm dedim aldım öptüm emzirdim sonrada ellerini tuttum yatırdım uyuyor çok şükür
Oy kuzum benim
+1 oy
önce (123,066 puan) tarafından
benimkiler uyududa yagmur basladi ☹️ ben yagmur sesiyle uyuyamiyom
Ayyy şakaaaa kız yağmurun sesi bence çok güzel yaaaa, varsa evde kulak tıkacı tak öyle yat canısı
yok kulat tikayici yatak odam uat katta cati cami var oma vuruyo yagmur damlalari
Heee o zaman şöyle yapsana kendi kendine ya 100 kadar say yada salavat getir çünkü şeref.siz şeytan sen salavat çekme diye uykunu getirtecek sende ona inat çek en son nasıl uyudun anlamıyorsun valla
deniycem sagol baci
Ne demek rica ederim
önce tarafından
Ahahah .. o sirada her gun uyumak icin yagmur sesi acan ben
+1 oy
önce (211 puan) tarafından
Sinirden deliye döndüm cnm ondan uyuyamıyorum kaç gecedir iki ay olmadı evi komple boya badana yaptım zemin katta oturuyorum şimdi apartman 4 katlı merdivenlere mermer döşeniyor evimin ön duvarı fayans söküp siva yapacaklar ön ve arka duvarav camlarim battı halılarım öyle odun kömür sobası kullanıyorum o bir yandan her yeri iş yaptı yani delirmek üzereyim yaptığım iki ay ugrastigim temizligin tadını iki ay çıkaramadım oğlum hasta önümde yolculuk var ve evim berbat durumda :-(
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
Amin bacim sağol önce oğlanın hastalığını haledicem sonra rahmetli anacığımin mezarına gidemiyorum bari gidip babamı göreyim İstanbul a dönünce oda oda yavaş yavaş temizliği yapacam artık
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah kardeşim
Allah razı olsun kardeşim
Amin ecmain kardeşim benim
+1 oy

Göreyim diye telefonun ışııını açtım gözüm yandı kız derdin ne kalp deniyorsun yat uyuu:D<3hayırlı geceler. Aleyküm selam 

Amin amin amin canısı bide gittim gittim suyu kaynattim noodleyi ekledim bekliyorum yicem yatacağım inşallah
O nasıl bişey tadı güzel mi. Marketlerde görüyorum ama. Afiyet olsun
Teşekkürler canısı valla tadı bence güzel bı dene derim
Tamam bakarım
❤️❤️....
+1 oy
önce (395 puan) tarafından
Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi kafamdaki sesler uyutmuyor beni de ve kızım hasta uyandı öyle 
Kafanda ki sesler sana ne diyor ki canısı??
+1 oy
önce (114 puan) tarafından
Çocuklar bütün enerjimi aldı ya bende acıktım diyet günü diyorum sonra neyse yarın baslicam diyorum yine gaflete düşüp yiyorum fazla kilom yok ama ideal de deil ah ah bu kadınların çilesi ... Afiyet olsun şimdiden 
Teşekkürler canısı keşke benimde verme derdim olaydı sjsjsjs kız kilon iyiyse çok zorlama sonra daha kotu olur diyim sana
Ay zayifsinnn kız kıskanırım şaka bı kenara kilo verdim verdim  sonra stresli bı dönem atlattim bı kaç kilo geri aldım 57 yım 53 falan iyi oluyor bende
Boyun kaç ki canısı
1.60  diyelim :)
Hee o zaman dediğin gibi 53-54 idealdir
+1 oy
önce (1,021 puan) tarafından
Ben maalesef kızım aniden ateşlendiği için uyanığım o da uyanık eşim de ayakta ateşi düşerse rahat edeceğiz
Rabbim yardımcın olsun inşallah kardeşim
Amin amin inşallah yoksa beyaz bayrakları çekeceğim :))
Az kaldı geçecek Allah'ın izniyle annesi
Amin bacım sağol
❤️❤️❤️
+1 oy
önce (3,097 puan) tarafından
Ayyyy ayyy bebemle uğraşıyorum yıldım yıldım 
Yaa kıyamam Allah kolaylık versin bacım valla anlıyorum seni

İlgili sorular