+1 oy
131 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (277 puan) tarafından
Ay kızlar pes ettim aile apartmanı öyle lanet bir yerki erkekler kopmuyor hala cocuk gibi davranıyor ve sizi aileniz olarak görmüyorlar benim esim özellikle annesine ve kız kardeşlerine cok bağlı kör kötülüklerini görmek istemiyor bana haksızlık yapıldı olayı öğrenmek için görümcelerimi aradım ikiside konuşurken yüzüme kapadı kaynanam desen niye tek dışarı çıkmışım diye eşimi dolduruyor esımde annemle git nereye gideceksen diyor bende annenle hiç bir yere gitmem gidene kadar bin türlü laf sokuyor insana dedim cocuklarla git tek gitme dedi okey dedim ben bes yıllık evliyim hala karısılması cok saçma değil mi kaynanamın bir erkek kardeşinin hanımı var araları cok iyi ben patladım ona anlattım bu yapılanları tereddüt ederek ama o kadın bile bunların gerçek yüzünü biliyor eltime dahi yapılanları sok oldum söyledi herkes her seyin farkında ama bunlar cok iyi oyuncu herkes korkuyor konuşamıyor acık acık birde esimin parasını cok yiyorlar esımde bayılıyor yedirmeye bizim eve gelince yiyecek parası Bile kısıyor ama kardesı seher dışında sınava girecek onu bile atlıyor kendi götürüyor arabamız yok kamyonet var bana gelince cok yakıyor onla babangle götüremem diyor az önce sinir oldum söylendim üstüme atlıyordu resmen ikinci bu laf sokusun bir daha uyarmıcam diyor böyle olup esı düzelen var mı aileme anlatsam onları dertlendirmek istemiyorum eşimin ailesini sildim her yerden üzerime telefon kapatınca onlar konusmuyor esıım cocukları götürüyor onu bile istemiyorum ama karışmıyorum napsam bilemedim insan her seyi annesine sorar mı ya bu kızlarıda oyle kötülerki calıstıkları yerlerde her yerde kavga etmişler adları kötü cıkmış kimse istemeye bile gelmiyor 

3 Cevaplar

0 oy
(568 puan) tarafından
Üzücü... Başıma gelse kabul edemezdim açıkcası Allah yardımcın olsun. 
(277 puan) tarafından
Neyi kabul edemezsiniz bende hiç bişeyi kabul edemiyorum susmam dediğim her şeye susuyorum görmezden geliyorum neden derseniz biz bunlar yüzünden boşanma aşamasına geldik bir daha bunlar yüzünden aramız bozulsun istemiyorum ki kaldıki ben ikinci gelinim ilk gelin daha cevval o da bas edememıs nasıl savunmuş kendini ama bos nafile inanmak istemeyn inanmıyor benim içim eşimin ailesiyle konuşmamak daha iyi kurtuldum laf sokarlardı aramız mükemmel olsa dahi zırt pırt eve gelirlerdi eşim arada bir gönlümü hos tutar ama asla ailesine laf söyletmez
(568 puan) tarafından
Aslında normal. Yani yazdığımı kötü anlamayın sakın.
Kabul edemem aile apartmanında birlikte oturmayı kabul edemezdim. Baştan aslında başa gelecekler belli oluyor böyle aile apartmanı olunca. Tabi insana göre değişir bazı aileler bağlıdır gelin de gitsen oraya seni aileden bilir bağrına basarlar. Bazı gelinler kaynanalarını anaları gibi sever gibi gibi bir sürü şey. Ama sanırım ben kabul edemezdim aynı apartman.... Bişi konuşsam bir şarkı söylesem acaba kapımda mı? Dinleniyor muyum?  Yatak odamın ışığı görünse utanırım. Yani bir sürü sebep. Zaten eşlerin ailelerinden ayrılamaması da evliliği zedeliyor... Birde üzerine aynı çatıyı paylaşmsk..
.. Ne deyim Allah yardımcın olsun.
Tabiki sende haklısın düşüncelerinde...
(277 puan) tarafından
Kız ne bilim bunlar böyle Melek yüzlü seyran cıkcaklar bilsem böyleler 1000 km ötede olsalar eşimin aşkından ölsem evlenmezdim bunlar ordanda müdahale ederler
(568 puan) tarafından
Bizimkiler aynı ildeyiz ama biraz uzak. Gelmediler evime yine yapacaklarını yaptılar. Görüşmüyoruz. Yani yapacakları varsa dibindede yapıolar uzağındada... Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizi... Aaa noluyor kendilerinden soğutuyorlar, duvar örüyoruz. Sonra yine bıdı bıdı.... Aman yalnızlık bazem daha güzel böyle olana kadar
(277 puan) tarafından
Evet o kadar yoruldum ki beni kıran annesi benim tek bir yere çıkmama dil uzatmış sanki ben ahlaksızlık yapıyorum ona yükselmesi ama ben normal biley söyleyince ailesi hakkında pençelerini cıkarıyor cocukları bile gidecek ben kalıcam farkında değil mesafe iyi ya ben kendimi hep harap etmişim onları memnun edeyim yok sorun cıkmasın bu ne ya kendi hayatıma bakıcam
(568 puan) tarafından
Kimseyi memnun edemezsin. Mesafe koymalı tabiki. En azından bu durum sana zarar veriyorsa evet mesafe önemli. Ama eşinle de kötü olmana sebep olursa ne diyim ki yukarı tükürsen bıyık  aşağı tükürsen sakal
(277 puan) tarafından
Ailesinden bahsetmediğim sürece bişey yok ama laf atarsam bozuluyor bende bişey demiyorum
(568 puan) tarafından
Boşverin çokta dile getirmeyin. Bazıları yediremiyor, konduramıyor. Bide onun açısından düşün. Eşin snaa gelse annen şöyle böyle vs bişiler dese sende belki ailene konduramazsın. Aslında erkek beyni bence böyle ama.... Hayırlısı olsun hakkınızda
(277 puan) tarafından
Ben haklı olsamda haklısın demez kardeşin suratıma tel kapadı dedim iyi yapmış dedi saygısız ben olsam kardeşime ayar ceker mesafe koyarım bu diplerinde bitiyor
(568 puan) tarafından
Erkek terazi olmalı kendi düşüncem bu.
Eşin bu konuda sana haksızlık etmiş. Ya iki tarafı da dinleyip ara bulacak yada mesafe koyacak şu haklı yada ikinizde şöyle yapın dicek. Yada hiç karışmıcak aranızda halledin beni karıştırmayın dicek bi yorumdada bulunmayacak. Bu yüzden adaletsizce olmuş
(277 puan) tarafından
Yalnız kızları dövdü benim içim mi bilemem ama dövdü ya oh canıma değsin
(277 puan) tarafından
İkimizde akrebiz
(568 puan) tarafından
Öyle de deme. Şiddetin her türlüsü kötü. Böyle düşünmen doğru değil
(277 puan) tarafından
Eşim dövse bni hoşlarına gider o yüzde kısasa kısas
-Reklam-
0 oy
(5 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun aile apartman ı bu yönden zor oluyor, ben gidecek bir kapım yok diye post açmıştım ama böyle âeyleri okuyunca böyle olmak daha iyidir diye düşünüyorum. Anlamayan anlatmak çok zor , önce eşinin anlaması gerekiyor merak etme görümcelerin nişanlanıp evlendiklerj zaman değişir bazı şeyler çünkü son gelen bir öncekinj aratıyor , en azından sana alışmış olcaklar kendj sorunlarıyla uğraşırlar. 
(277 puan) tarafından
Kız evlenip gitsinler ama bunlar kocalarını da döverler yeminle bak 25 yaşına gelmişler iki kız kavga ediyor nasıl anlassınlar el oğluyla evde kaldılar gelen giden yok kaynanam hep kızlarını acındırıyor paraları yok gibi ayaklarında 5 binlik ayakkabı geziyorlar ama yol parasına gelince vermezler götürmek zorunda gibiler niye eşime 10 tane cumhuriyet verdiler araba alırken onun ıcun burnumuzdan getirdiler
(5 puan) tarafından
Çalışmıyorlarmı canım sürekli evdelermi  ne bileyim ćalışan insanın halı kalmaz kavga etmeye yada okulaa falan gitmiyorlarmı. Kaynana da zor , koca kızlara laf anlatmak , aman bacım İnşallah kocan senin değerini anlarda kendj evinde huzurla oturursun , onlarda kendj başlarını yesinler.
(277 puan) tarafından
Üni bitirdiler çalıssalar ne fayda hep şeytanlık peşindeler bunların dediğinden sapmayacan ne deseler yapacan şimdi cocularla bile cıkmaya korkarım ben eşimi doldurur bu cadı kaynana ah ah bacım işim yaş kendimi tutuyorum bunlar insana saldırır kaç kere eltimi dövmüşler
(5 puan) tarafından
İnşallah geçer o zaman Canım neler neler geçiyor hayatlarımızda , bazen geliyor böyle imtihanlar yaşıyoruz epeyce zorluyor sabrımız tükeniyor ama bir şekilde geçiyor.
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Bende 5 yıllık evliyim bacım herkes bundan yakarıyor. Malesef eşler izin verdikçe dahada sesleri çıkıyor. Ben en sonunda patlayıp bütün sülalesinin yaptıklarını saydım. Senin eşin gibi birşeylere kör sağır olduğu içinde atar gider yaptım en sonunda ağlattım. Yıllarca ben ağladım şimdi ağlama sırası onlarda. Şimdi benim kendi anam babamda eşimde  sülaleside ağlasın. 
(277 puan) tarafından
Benim kocada anlamaz onlarda bunlar sac bas kavga edip bes dk sonra can ciğer oluyorlar ben buna sasırıyorum arsız insan aglmaz bakma esımde biliyor haksızlar ama hanımcı damgası yemekten korkuyor niye kardesı hanımını savunuyor diye kötüledier yanında bunun kötü birşey olduğunu zannediyor ama öyle bir ah ettim ki inşallah yasattıklarını yasamadan ölmezler insallahh
(2,256 puan) tarafından
Olsun sen genede beddua etme boşver. Allaha havale et.

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 461 göst.
0 oy
7 cevap 715 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde girls188 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 934 göst.
6 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 877 göst.
26 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu

408,646 soru

12,280,345 cevap

37,872 kullanıcı

Kategoriler

...